Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Scandinavian Collection airfryer – din næste air fryer

Scandinavian Collection airfryer – din næste air fryer

bedste airfryer i test

Er du ligesom mange andre danskere blevet glade for ideen om sund mad, som ikke nødvendigvis er salat og andre former for kur. Men en airfryer kan du lave fedtfattigt og tilberede din mad med varmluft. Scandinavian Collection har formået at skabe en rigtig god version.

Denne køkken favorit er på det seneste blevet mere og mere populær, og med god grund. Den formår at tilberede mad lækkert og sundt, så du undgår unødvendige fedtstoffer i form af olie. Vi har i denne artikel samlet lidt viden om netop Scandinavian Collection og deres modeller.

Air fryer i nordisk design

Scandinavian Collection har skabt en smuk, nordisk og elegant airfryer, som går ind i de fleste hjem. Den er utrolig simpel og tager udgangspunkt i et scandinavia udseende, hvor der er gået simpelt til værks. 

Du kan med deres lækre Scandinavian airfryer lave små sprøde kyllingevinger, hot wings, pommes frittes eller andre små sprøde grøntsager. 

Det er en mindre størrelse, så det er ikke vores anbefaling at du laver en hel kylling eller andre store råvarer i denne lidt mindre Scandinavian Collection airfryer.

scandinavian-collection-airfryer-box

Lav mad uden olie i din Scandinavian Collection airfryer

Det som netop er så drøn smart ved en ovn af denne slags er den tilberedning, som foregår uden olie eller fedtstoffer. Den tilbereder ved hjælp af varmluft, og holder fortsat dine råvarer saftige på smag – og uden at tørre ud.

Deres version af dette køkkenredskab kan tage alt mellem 80-200 grader, så du kan lave en masse forskelligt mad inspireret fra hele verden. Det kan både være de asiatiske forårsruller, de amerikanske hot wings, eller de sprøde scandinavia grøntsager.

Med Scandinavian Collection airfryer har du rig mulighed for at udforske alle køkkener og eksperimentere med produktet og derfor også med et hav af opskrifter. Det er kun fantasien der sætter grænser for dig og dine muligheder i køkkenet. Det er godt for både børn og voksne.

Her kan du læse mere om andre airfryer.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping.com
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll til toppen