Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Scandinavian Collection airfryer – Opskrifter og tilbud

Scandinavian Collection airfryer – Opskrifter og tilbud

bedste airfryer i test

Er du ligesom mange andre danskere blevet glade for ideen om sund mad, som ikke nødvendigvis er salat og andre former for kur. Med denne køkkenmaskine kan du lave fedtfattigt og tilberede din mad med varmluft. Scandinavian Collection airfryer har formået at skabe en rigtig god version. Se airfryer tilbud her. Se vores seneste opskrifter.

Alternativer til Scandinavian Collection airfryer

cosori - kåret som en af de bedste airfryers

Cosori Pro – Airfryer

Bedst i test
1-2 dages leveringstid + gratis fragt
Hurtigere og bedre kvalitet end konkurrenterne
4,7 med +55.000 anmeldelser​
Onyx er en af de bedste airfryer i vores test

ONYX

Blandt de bedste airfryers på markedet
5 års garanti
Gratis fragt og 100 dages returret

Air fryer i nordisk design

Scandinavian Collection airfryer opskrifter har skabt en smuk, nordisk og elegant airfryer, som går ind i de fleste hjem. Den er utrolig simpel og tager udgangspunkt i et scandinavia udseende, hvor der er gået simpelt til værks. 

Du kan med deres lækre Scandinavian airfryer lave små sprøde kyllingevinger, hot wings, pommes frittes eller andre små sprøde grøntsager. 

Det er en mindre størrelse, så det er ikke vores anbefaling at du laver en hel kylling eller andre store råvarer i denne lidt mindre Scandinavian Collection airfryer opskrifter – så du kan blive inspireret.

scandinavian-collection-airfryer-box

Lav mad uden olie med dine Scandinavian Collection airfryer opskrifter

Det som netop er så drøn smart ved en ovn af denne slags er den tilberedning, som foregår uden olie eller fedtstoffer. Den tilbereder ved hjælp af varmluft, og holder fortsat dine råvarer saftige på smag – og uden at tørre ud.

Deres version af dette køkkenredskab kan tage alt mellem 80-200 grader, så du kan lave en masse forskelligt mad inspireret fra hele verden. Det kan både være de asiatiske forårsruller, de amerikanske hot wings, eller de sprøde scandinavia grøntsager, se aktuelle opskrifter her.

Med Scandinavian Collection airfryer har du rig mulighed for at udforske alle køkkener og eksperimentere med produktet og derfor også med et hav af opskrifter. Det er kun fantasien der sætter grænser for dig og dine muligheder i køkkenet. Det er godt for både børn og voksne.

Her kan du læse mere om andre airfryer.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping.com
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll to Top