Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Sari puder – Smukke og unikke puder til hjemmet

Sari puder – Smukke og unikke puder til hjemmet

Ønsker du at tilføje noget unikt til din indretning, men er du i tvivl om, hvad det lige præcis er, at der mangler i dit hjem? Med sari puder kan du tilføre dit hjem et strejf af indisk flair i alverdens farver, der vil se godt ud i ethvert hjem.

I følgende finder du en guide til, hvor du finder de bedste sari puder, der kan pynte dit hjem, og også hvis du leder efter sari puder på udsalg. Her finder du puder i alle størrelser, farver og mønstre. Du kan derfor være sikker på, at der er noget til dig, der ønsker knald på farver, og til dig, der er mere til de afdæmpede toner.

Unika Kantha Sari bomuldspude 60 x 60

stor pude

Se flere varianter her.

Manelleh

✅ 4,9 stjerner med +200 anmeldelser
✅ Fri fragt ved køb over 500,-

Hvorfor skal du vælge sari puder fra Manelleh?

Sari puder er fremstillet af sarier, der traditionelt blev båret af kvinder i Indien, Sri Lanka, Marokko, Pakistan, Bangladesh og Nepal. Hos Manelleh giver de sarierne nyt liv ved at upcycle dem, og omdanne dem til nye produkter, der kan pynte i dit hjem, som for eksempel puder. 

Du kan finde sari puder i både bomuld og silke og i størrelser fra 30 x 50 cm til 60 x 60 cm. Alle puderne er syet med fire lag vintage-sarier og kantha-sting, som er en særlig måde at brodere på, der stammer fra Indien og Bangladesh. Derudover kommer alle sari pudebetræk med en monteringspude af andedun. 

Hos Manelleh finder du accessories og interiør til hjemmet, og alle deres produkter er fremstillet af kvinder hos små sociale fair trade-virksomheder, der sikrer ordentlige og meningsfulde jobs for kvinder i Bangladesh. Så når du køber sari puder fra Manelleh, så støtter du samtidig et godt formål. 

Sari puder, der pynter i stuen og soveværelset

Puder kan være med til at løfte hyggen og skabe glæde i alle rum i hjemmet. Det kan være, at du mangler én enkelt pude til lænestolen i stuen? Så anbefaler vi, at du kigger efter en farvestrålende pude, som kan løfte looket. Du kan også mikse og matche dine sari puder på alverdens måder, da der ikke findes to ens puder. Hvis du ønsker at skabe et farverigt udtryk i din sofa eller på sengen, så kan du blande puder af både bomuld og silke i forskellige størrelser, farver og mønstre, og skabe præcis det look og udtryk, som du ønsker. 


FAQ – Sari puder

Hvad er sari puder lavet af?

Sari puder er lavet af vintage sarier, typisk fra Indien eller Bangladesh. Derfor er hver pude også unik i sig selv. Puderne er lavet af både bomuld- og silkesarier, og er syet med traditionelle kantha-sting. 

Hvor stammer sari puder fra?

Puderne produceres mange steder, men selve materialet som puderne er lavet af stammer oftest fra Indien, Bangladesh, Pakistan, Nepal eller Indien. Sari puder er lavet af vintage sarier, og syes med traditionelle kantha-sting. 

Hvorfor er hver sari pude unik?

Da sari puder er lavet af vintage sarier, så kan der på nogle puder også forekomme små lapper, som er reparationer af stoffet. På den måde behøver man ikke at smide noget stof væk, og det giver puden en charme, og der vil derfor aldrig være to produkter, der er helt ens. 

Hvordan vasker jeg min sari pude?

Selve sari pude betrækket skal vaskes så lidt som muligt, både for at beskytte stoffet, men også vores klode. Hvis det skal vaskes, så håndvask det gerne, eller brug et meget skånsomt vaskeprogram, og vask det i en vaskepose, for at beskytte stoffet bedst. Stoffet må ikke bleges eller tørretumbles. Vask monteringspuden som anvist på puden. 


Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top