Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Salling airfryer – Billig ovn op til 12 liter

Salling airfryer – Billig ovn op til 12 liter

salling airfryer

Der findes forskellige modeller af en Salling airfryer som varierer i pris og kapacitet. Nogen af deres modeller kan rumme 6 liter, hvor andre kan rumme helt op til 12 liter, som er perfekt til tilberedning f.eks. af en rotisserie kylling.


Bedste alternativer til Salling airfryer

Der er et digitalt display på fronten af en salling airfryer, hvor du kan holde øje med tid og temperatur, samt hvor du kan skrue op og ned og indstille de forskellige funktioner. Den er altså rigtig nem at betjene. På toppen er der forskellige ikoner, som er symboler på forskellige forudindstillede programmer. 

Der er et håndtag som stikker ud foran, hvilket er der du kan hive skuffen ud og ind, hvor maden ligger i. Det er en meget brugervenlig og kompakt airfryer, der ikke kræver de største gastronomiske kundskaber eller plads i køkkenet.


Læs altid manualen inden brug

Der følger altid en instruktionsmanual med, når du køber et produkt og hvis du ikke har betjent en salling airfryer før, kan det være en god idé at sætte sig ind i hvordan man bruger den og hvad de forskellige knapper bruges til. I instruktionsmanualen er der endda et skema over, hvordan man kan tilberede forskellige slags madvarer såsom frosne pommes frites, kyllingelår, muffins og en masse andre ting. Der står både mængde, tid og temperaturer. 

Vigtigt at vide er f.eks. At selvom det kan kaldes en airfryer ovn så er det ikke en ovn, og der må ikke bruges bagepapir eller stanniol i den, da det forværrer tilberedningen og dækker for luftstrømningen som er den der tilbereder maden. 

I en salling airfryer ovn 12 liter 1800w kan man tilkøbe forskelligt tilbehør, som f.eks. en rotisserie, som du kan stege en hel kylling på rigtig nemt og lækkert. Læs mere om den bedste airfryer her.Hør mere om de forskellige airfryer her


Angivelse af kilder og tests:

Læs nærmere på Home And Garden
Se også NyMag’s indlæg
Scroll to Top