Sage The Boss To Go smoothie maker BPB 550 BAL

Er du kommer ind i en sund stime, hvor du gerne vil have nogle gode vitaminer fra morgenstunden af, så kan en lækker smoothie være vejen frem. Om du er til en smoothie med banan, avocado og spinat, eller en klassiker med banan og jordbær, så klarer denne blender fra Sage opgaven helt uden problemer. Den er nemlig vanvittig god til smoothies.

Sage The Boss To Go smoothie maker BPB 550 BAL

Sage The Boss To Go blender er ekstremt god til at tage med på farten med sit funktionelle og flotte design, der passer ned i kopholderen eller kan passes ned i tasken nemt. Med de to BPA-fri tritan beholdere på 500 ml hver, kan du blende en stor, smagfuld smoothie og tage den med underarmen, når du skal af sted på arbejde.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Det er naturligvis også muligt at lave andre lækre ting i denne lille blendertype, såsom en lækker dressing, en god pesto eller noget helt tredje, når du skal lave lækre retter, eller måske endda en dej til når du skal bage en mindre portion kager eller lignende. Derfor får du meget ud af denne lille, praktiske blender.

 

Vi kan især godt lide:

  • Kan vaske i opvaskemaskinen
  • To to go krus medfølger
  • Kompakt og funktionel


En mere glat oplevelse

Foruden sine gode, transportable og kompakte funktioner, som denne Sage The Boss To Go blender har, så er den også især rost for at være hele 42% bedre til at blende bladgrønt, frosne frugter og andre lækre ting til en hel glat og blød masse. Du får med andre ord en mere glat og fin oplevelse, når du vælger netop denne blender.

Når du er færdig med at kokkerere, lave smoothies og andre gode sager med din Sage The Boss To Go blender, så kan den nemt skilles ad og kommes i opvaskemaskinen, hvor den heller ikke fylder mere mere end et stort glas. Derfor mener vi også, at dette er et godt valg til den travle hverdag.

Hvis du ikke har en blender og gerne vil se hvilke der er de absolut bedste i test har vi lavet en guide til blender bedste i test hvor du kan lære meget mere.