Sage - Smoothie blender to go

Sage er kendt for sin høje kvalitet, hvad angår køkkenudstyr og redskaber. De går ikke ned på materialer, og skaber de smukkeste og stilrene designs. Det samme gælder også for deres smoothie blender to go - The Boss.

sage blender

Hvorfor er dette en god blender?

Du får med denne maskine ikke blot en god blender men også et tilhørende fleksibelt glas, som gør din drikkeoplevelse helt speciel. Flere af de andre producenter benytter sig af plastik, hvilket Sage prioriterer ikke at gøre.

Dette køkkenudstyr til din hverdag ligger ofte i en prisklasse på 1.400 kr. ca. Men hvoraf dette beløb selvfølgelig ændrer sig over tid, og hvor du også flere steder til tider kan finde det på tilbud eller til kampagne priser. 

Den er utroligt kraftfuld og bevæger sig med 1000 watt og har en beholder på 0,5 liter. Den er lavet i rustfrit stål, som netop gør den meget holdbar og robust, og den kan derfor nemt tåle lidt slag og at blive brugt en masse.

Du kan ofte flere steder bestille den store “pakke” til din Sage The Boss, som indeholder flere typer af glas og beholdere, samt flere forskellige typer af låg og små beholdere til andet mad. 

Denne lille beholder kan være god til dig der ønsker at blende en lille smule nødder eller kerner. Den stærke motor og de skarpe knive kan netop blende dine nødder fint, helt uden problemer.

Det giver dig mulighed for at lave flere smoothie på din blender ad gangen, og hvis du har flere i familien som skal have en med, er dette bestemt muligt og mere fleksibelt.

Denne model gør det muligt for dig at vaske din beholder i opvaskemaskinen, så du nemt og hurtigt kan rengøre den løbende og hurtigt efter brug. Derudover kan familiemedlemmer nemt placere denne i opvaskemaskinen, klar til næste brug. 

Med en smoothie blender fra Sage er du derfor alt i alt sikret en maskine af høj kvalitet med BPA-frit plastik, robust stel, gode skarpe knive og en kraftig motor, som kan blende alt fra frosne bær til isterninger. Bestil den online, og find den bedste pris på dit produkt.

Vi hjælper dig gerne på vej til dit bedste produkt, så læs endnu mere om alle de modeller du har mulighed for at købe.

Savner du fortsat mere inspiration til din kommende smoothie blender, så se vores store oversigt over produkterne på markedet i 2022.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.