Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Sage Smart Pro grill – Luksus panini grill maskine

Sage Smart Pro grill – Luksus panini grill maskine

sage panini grill maskine
Indholdsfortegnelse Vis

Hvis du elsker at bruge lidt ekstra penge på dine køkkenmaskiner eller redskaber, så er maskiner fra Sage et rigtig godt valg. De går på alle deres produkter aldrig på kompromis med kvalitet eller design. De formår at koble funktionalitet og æstetik på en meget fin måde – det gælder derfor også deres panini grill maskine, som fås i flere modeller.​

Deres modeller befinder sig ofte i en lidt dyere ende af skalaen, men med god grund, da deres produkter er af høj kvalitet. Deres lækrer luksus version af en panini maskine er blandt andet deres “The Smart Pro Grill” model.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

En perfekt minigril

Denne model er produceret i rustfrit stål, som både er godt for rengøring men hvilket også gør at dit produkt holder meget længere, og at du derfor kan have det i mange år frem.

Sage har valgt at prioritere at der i denne maskine skal være et integreret stegetermometer, som indikerer denne maskines luksus og kvalitet. Du kan derfor stege dit kød til perfektion – hver gang.

En lille feature denne Sage model har, er at den kan foldes ud til en normal grill (dobbelt størrelse af panini størrelsen) og medbringes udendørs. Det giver dig derfor på sin vis en 2-i-1 model, som kan bruges til flere ting.

Du kan derudover indstille hældningen på denne grill, som gør at du kan lade fedtstoffer eller andre safter kan løbe væk fra grillen under stegning. Det kan med fordel gøres i slutningen af stegningen, når der skal grill effekt på.

Denne ene model er blot et eksempel på, hvordan de lægger energi i de små detaljer, og hvordan de former nye elementer, som andre maskiner ikke har. De elsker at lave deres produkter eksklusive, men fortsat til at betale.

Se de bedste panini grill her.


[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top