Sage citrus press pro

Hvis du er på udgik efter en god og kraftfuld citruspresser, vil denne maskine være perfekt for dig. Den er nemlig vurderet bedst i test.

Citruspresser bedste i test - Overblik over saftpresser 2022​

Denne saftpresser er ligeledes en kraftfuld en af slagsen og kan presse alle slags citrusfrugter. Modellens patenterede kegle med fire finner kan sørge for effektivt at presse dine frugter – store som små, uden at en eneste dråbe går tabt. Den har en hængslet håndtag, som er blødt og skridsikkert, så du nemt at betjene den med blot én hånd.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Den har en effekt på 110 W, som gør den til en meget kraftfuld og stærk køkkenmaskine. Den kan samtidig virke en smule tung at flytte rundt på, da den er lavet i metal og måler 18 x 20 cm, er 46 cm høj og vejer 6 kilo. Dog er den nem at bruge, da den kraftige pressearm gør, at du kan presse selv de hårdeste frugter uden at lægge de store kræfter i det.

Den er samtidig nem at skille ad og rengøre, da alle delene kan komme i opvaskemaskinen. 

Det er en elektrisk saftpresser som ligger i den dyrere ende af prisklassen, det er derfor en maskine, som er god til dig, der ønsker at presse saft hyppigt, og som gerne vil have et produkt som er holdbart og effektivt. Den fås i et flot og stilrent design, som vil kunne passe ind i et hvert hjem og se godt ud på køkkenbordet.

Det er derfor en særdeles god elektrisk saftpresser, som er vurderet som værende bedst i test, og som scorer højt ved at have en stærk motor, som er både effektiv og lydsvag. 


Fuld liste over test af citruspresser