Rysteribs er en gammel dansk klassiker, og smager både super godt og er meget nemt og lave. De går både fantastisk som dessert ved f.eks. tilbehør til en klassisk vaniljeis, men kan også nydes som en lækkert middagssnack.
Nedenfor kommer vi med vores bedste bud på en nem og lækkert opskrift, som du med fordel kan følge, hvis du ønsker at lave søde og velsmagende rysteribs.
Find også vores bud på pandekager med proteinpulver her.

Rysteribs opskrift
Equipment
- Skål
Ingredienser
Blomkålsris
- 250 gram ribs
- 100 gram sukker olivenolie
Sådan gør du
Rysteribs
- Skyld dine ribs forsigtigt
- Kom dine ribs i en skål og drys sukker over
- Lad dem trække en times tid
Video
Noter
Nutrition
En gammel dansk klassiker
Rysteribs er en gammel dansk klasisker, som kan findes i mange retter – herunder især desserter. Du finder især frugten som tilbehør til tunge kager såsom en brownie. Det er nemlig en super god idé at servere den syrlige frugt til tunge og søde desserter, som vil få en pift af syre.
Vil du lave en lækker drink til desserten? Find vores bud på en fantastisk aperol spritz her.
Du kan også benytte denne opskrift som tilbehør til hovedretten. De går nemlig også perfekt til rødt kød med en tung sovs, og bliver ofte serveret på resturanter. Alternativt kan du vælge at undlade sukker, hvis ud ikke mener, at det passer godt til den hovedret, du lavet.
Der findes altså massere gode bud på hvordan, du kan servere ryberibs som tilbehør til alverdens hovedretter. Tag hele familien med i køkkenet og benyt vores opskrift og bud på, hvordan du laver de lækreste og søde udgaver.