Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Running sushi i København & Århus – Guide og inspiration

Running sushi i København & Århus – Guide og inspiration

running sushi

Her finder du find inspiration til, hvor du skal spise din running sushi i København og Århus. Hos MyDinners står vi klar til at rådgive dig, så du får den bedste madoplevelse. Vi har samlet nogle af de bedste running sushi restauranter, så du ved, hvor du skal tage hen, for at nyde en masse smagfuldt sushi.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

København


King Ya

Hos restaurant King Ya i København serveres running sushi af højeste kvalitet. Deres running sushi består af hele 2 etager, en etage med varme retter og en etage med kolde retter. På restaurant King Ya i Købenahvn serverer de på rullebåndet japanske specialiteter, der løbende kører forbi bordene. Med årstidens fiske og sunde råvarer serverer deres kokke det mest delikate sushi og traditionelle øst-asiatiske retter.

King Ya kan findes på Amagerbrogade 93, 2300 København

Læs mere på hjemmesiden, og få inspiration til, hvilke sushiruller, du vil smage.

Adresse: Amagerbrogade 93, 2300 København S


Århus


Running Ping

Running Ping er et asiatisk spisested i hjertet af Aarhus. I Asien mødes familie og venner omkring bordet og spiser en rig variation af deleretter, som løbende serveres. Denne familieærede spisemåde ønsker Running Ping at tilbyde århusianerne. De tilbyder running sushi, men også andre retter, så der er masser at vælge imellem på sushi-båndet. Hos Running Ping tilbyder de flot og arkitektindrettede omgivelser, med asiatisk udsmykning.

Adresse: Frederiksgade 73, 8000 Århus

Running Ping

Running Ping er et asiatisk spisested i hjertet af Aarhus. I Asien mødes familie og venner omkring bordet og spiser en rig variation af deleretter, som løbende serveres. Denne familieærede spisemåde ønsker Running Ping at tilbyde århusianerne. De tilbyder running sushi, men også andre retter, så der er masser at vælge imellem på sushi-båndet. Hos Running Ping tilbyder de flot og arkitektindrettede omgivelser, med asiatisk udsmykning.

Adresse: Frederiksgade 73, 8000 Århus


Sushi ad libitum

Mange sushi kæder er gået væk fra running sushi og er i stedet hoppet ud i det nye koncept: sushi ad libitum. Med Sushi ad libitum kan du stadig spise dig mæt i dine yndlingsruller. Du kan nemlig til en fast pris bestille alt det, du har lyst til, i et bestemt tidrum, men din bestilte sushi bliver modsætningsvist serveret kun til dit bord.

Iki Sushi

Dette koncept har Iki Sushi, sammen med mange andre, taget til sig. Centralt i København finder du deres sushirestauranter med prisvenlig ad libitum sushi. Her betaler du blot et engangsbeløb og kan derefter bestille mellem forskellige forretter, sushi og andre specialiteter. På den måde er det muligt at smage mange forskellige former for sushi, eller blot at spise sig mæt i sine favoritter.

Her bestiller du din mad med et smart og hygiejnisk iPad-system, hvor du nemt og hurtigt kan bestille mad og drikkevarer, samt sende beskeder til køkkenet og tjenere.

Iki Sushi kan findes flere steder rundt i København. De ligger nemlig både på Østerbro, Vesterbro og Frederiksberg. Du kan udforske menuen på deres hjemmeside Iki Sushi, eller følge med på deres Instagram.

Adresse:
Ndr. Frihavnsgade 52, 2100 København Ø
Vesterbrogade 113, 1620 København V
Gl. Kongevej 41, 1610 København V
Århusgade 79, 2100 København Ø

Første gang med running sushi?

Den danske sushi scene er nået langt i løbet af de sidste to årtier – så meget, at man kan finde god autentisk sushi i de fleste byer.

Uanset om du er vild med den danske fortolkning af sushirullerne eller er mere til autentisk sashimi og nigiri, er det altid en velsmagende og dejlig oplevelse at spise running sushi.

Men hvis du ikke har spist meget sushi i dit liv, er du måske forvirret over, hvad du skal gøre, hvis du kommer ind i en running sushi restaurant. Vi har her lavet en guide til dit besøg på en running sushi restaurant.

Ingen forkert måde at spise running sushi på

Først og fremmest er der ingen forkert eller rigtig måde at spise sushi på. Lad ikke nogle snobber rynke på næsen af dig, fordi du smager det, du har lyst til. Formålet med at spise running sushi er at smage en masse forskelligt sushi, som du finder lækkert.

Men det kan alligevel være lidt forvirrende at spise sushi. Skal man bruge spisepinde? Skal man dyppe sin sushi i noget? Er det i orden at bruge kniv og gaffel, hvis man har lyst?

En af de mange fordele ved at spise running sushi er, at du kan klare dig uden at have et omfattende kendskab til sushi. Når det er sagt, hjælper det alligevel at kende nogle grundlæggende tips, for at få mest muligt ud af dit måltid.

running sushi stemningsbillede

Hvad skal du vide om running sushi

Sæt dig godt til rette. Når du sætter dig ved dit bord, skal du ikke bare begynde at tage fat i tallerkenerne, der kører på båndet ved siden af dig. Tag et par spisepinde og fyld den lille skål med sojasauce, som ofte står til rådighed på bordet. Hvis du er fan af wasabi, skal du ikke være bange for at bede om ekstra, hvis du løber tør.

Når du har talt med tjeneren, er du klar til at gå i gang med at spise din running sushi. Ved siden af dit bord har du båndet, hvorpå sushien kommer kørende på. Åben nu lågen, og tag en tallerken med det, du har lyst til.

Vær opmærksom på dine tallerkener. Når du har spist nogle stykker, begynder det måske at gå op for dig, at du har fået samlet til dig den del tallerkener. Hos nogle kæder kommer tjeneren og henter dine tallerkener, andre steder er der smarte systemer til rådighed.

Det er dog vigtigt, at du ikke lægger tallerkenerne ind på båndet igen, efter du har rørt dem. Nogle steder betaler du pr. tallerken, hvor du andre steder betaler for Ad Libitum.

Brug ingefær rigtigt. Ingefær er ikke beregnet som pynt til din sushi. Det skal i stedet bruges til at rense ganen mellem retterne. Det sikrer, at smagen af forskellige sushi ikke støder sammen. Du er velkommen til at gnaske af den efter hjertets lyst mellem din laks og din tun.

Hop ud i det og prøv noget nyt lækkert running sushi.


[ratemypost]

Scroll to Top