Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Røremaskine Test (2022) – Bedste køkkenmaskine tilbud

Røremaskine Test (2022) – Bedste køkkenmaskine tilbud

røremaskine bedst i test

En røremaskine er en essentiel del af ethvert køkken og en god maskine er endnu mere vigtigt. Læs vores guide og køb den bedste køkkenmaskine i test. Vi har samlet både billig udgaver på tilbud og mere luksus modeller af en moderne røre maskine fra 2022.

Er du vild med at begive dig ud på madlavningseventyr, hvor der skal bruges et hurtigt piskeris, eller måske er du en haj til bagning, og derfor vil du nu have dig en ny ledsager i køkkenet, i form af en køkkenmaskine eller røremaskine, som kan hjælpe dig med de hårdere og mere tidskrævende opgaver? Så læs vores røremaskine test, hvor vi har fundet en masse gode tilbud.

Vores anbefaling af de bedste røremaskiner

Electrolux – Love Your Day

Tilpas hastigheden
Med pulse-funktion
Godt med tilbehør
kenwood røremaskine

Kenwood rørermaskine

Kraftig motor
Meget tilbehør medfølger
10 års motorgaranti
ankarsrum røremaskine

Ankarsrum AKM

Smukt design
God plads til det hele
Kraftig motorkraft
kitchenaid røremaskine

KitchenAid Artisan

Robust og kraftfuld motor
Hurtig og effektiv
Store mængder på én gang

Herunder har vi lavet en række anbefalinger, hvor vi gennemgår de forskellige karakteristika for hver røremaskine, som du kan gennemgå og vurdere, om de lever op til netop dine behov. Vi har lavet disse anbefalinger af røremaskine ud fra forskellige eksperters vurderinger. Find en god billig udgave som passer til dine ønsker inden dit køb online.

Vær opmærksom på at der findes både billig køkkenmaskiner og produkter med mere kvalitet som er kraftig og kan arbejde hurtigere. Dette gælder for alle produkter, og derfor er vores guides også kun vores vurderinger og anmeldelser – det gælder for både røremaskiner, en kaffemaskiner og en airfryer.

Bedst i test røremaskine:

Bedste samlet set: Kenwood KVL8320S
Bedste værdi: KitchenAid Artisan XL 7580EOB
Bedste multifunktionelle: Ankarsrum AKM 6290
Bedste luksus: Varimixer Teddy W5A

Vidt forskellige røremaskiner undersøges:

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste røremaskiner tilbud i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en god køkkenmaskine. Lad os komme i gang.

De bedste røremaskiner i 2022

kenwood røremaskine

Bedste samlet set

Kenwood KVL8320S røremaskine

kenwood logo

Prisklasse: 3.999 kr

Type: Mixer

Watt: 1700

Funktioner: Splash Guard funktion

Fordele

Trinløst hastighed kontrol​
Skålbelysning​
Røreskål på 6,7L
Størstedelen tåler opvaskemaskine

Ulemper

Størrelsen / Vægten på 18 kg

Det skal du vide, før du køber Kenwood røremaskine

Denne røremaskine på tilbud er blevet kåret som vinder af test af mange eksperter. Dette er der mange gode grunde til, men især den stærke motor og den store skål er nogle af de karakteristika, der gør den særligt god. Du har nemlig mulighed for at slå nogle store deje op, så hvis der skal være boller til hele familien, behøver du ikke at gøre det i etaper.

Størrelsen på denne røremaskine kan dog være en ulempe, da den veje hele 18 kg, og derfor vil det formentlig være en køkkenmaskine samt rørermaskine, der vil have sin faste plads på køkkenbordet.

Mixer med LED-lys og Splash-Guard

Der er flere grunde til, at denne Kenwood røremaskine er blevet kåret som en af de bedste i test af flere eksperter. Det skyldes ikke kun dens kraftfulde motor, der sikrer, at den nemt klarer tungere portioner dej.

Det skyldes også, at denne Kenwood røremaskine Chef XL Titanium KVL8320 er udstyret med LED-lys og den smarte Splash-Guard funktion. LED-lyset sidder i mixerhovedet, så du kan følge med i processen og hvad der foregår i røreskålen – hele tiden. Det er ikke mange modeller på markedet, der har denne geniale feature.

Derudover er denne Kenwood røremakine også berømmet i flere tests, fordi den har en såkaldt Splash-Guard funktion, der sørger for, at man slipper for sprøjt og snavs fra din røre maskine. Det gør hele processen en smule nemmere – og så slipper du for dej, tomatsovs eller lignende i hele køkkenet efterfølgende, når du har haft gang i din køkkenmaskine.

Hvad følger med, når du køber Kenwood KVL8320S?

Når du køber denne røre maskine, hører der naturligt en række forskellige dele med. Disse er ud over en skål et piskeris, en dejkrog, cremepisker, foldeværktøj, K-pisker, stænklåg og blender. Selvom modellen er en udskrivning, så får du rigtig meget køkkenmaskine for pengene – og det er også en af grundene til, at denne Kenwood røremaskine er en af de bedste i test ifølge eksperterne.

Læs mere om Kenwood KVL8320S her
kitchenaid artisan

Bedste værdi

KitchenAid Artisan XL 7580EOB

Prisklasse: 7.999 kr

Vægt: 13,4 kg

Watt: 500

Funktioner: 4,8-6,9 L

Fordele

God til håndtering af store mængder
Stabil og multifunktionel røre maskine
Kan ælte, røre, blande og piske
Størstedelen tåler opvaskemaskine

Ulemper

Ligger i den dyre prisende

Det skal du vide, før du køber KitchenAid Artisan XL 7580EOB

En KitchenAid røremaskine er det, for mange, klassiske valg, når der skal investeres nyt udstyr til køkkenet. Det skyldes flere ting. Blandt andet at de fleste KitchenAid røremaksiner har på et yderst stilrent og lækkert ydre, som mange gerne vil have stående hjemme på køkkenbordet.

Maskineriet er også i top, og når du vælger at investere i en billig KitchenAid røremaskine er du derfor sikret en solid og habil maksine, som du kan have stående i køkkenet mange år frem. Det er netop også det test lægger vægt på.

Denne KitchenAid Artisan XL 7580EOB røre maskine eller rørmaskine er blevet rost af flere eksperter, men også mange brugere, der i sidste ende er dem, der står med det egentlige produkt til hverdag.

Røremaskine tilbud – god til det tunge arbejde

Den populære KitchenAid Artisan XL 7580EOB røremaskine er yderst klassisk i designet, med lækre runde former, smukke metalliske detaljer og mulighed for skålløft. Takket være en effektiv motor, et metalgear og en ganske høj ydeevne er denne køkkenmaskine en af de bedste på markedet til håndtere tunge blandinger.

Med denne køkkenmaskine følger blandt andet en glat, afrundet skål på 6,9 L i rustfri skål, der gør den god i brug, uanset om du skal ælte, piske, røre eller blande. Desuden er denne KitchenAid røremaskine god til ofte brug, da delene kan gå i opvaskemaskinen, og der derfor ikke er meget rengøring forbundet med brugen af køkkenmaskinen. Gode anmeldelser på rengøring i diverse test.

En stabil røremaskine spiller på køkkenbordet – også i brug

Derudover er denne røre maskine udstyret med en kraftfuld motor med en effekt på 500 watt, der muliggør æltning af tung og sej dej. Hertil kommer den med et lavt støjniveau, så du undgår unødig støj ved omrøring – som de fleste anmeldere i test elsker.
Noget af det, som flere brugere benævner som det bedste ved køkkenmaskinen er, at den har en original og planetarisk rørefunktion. Det betyder blandt andet, at denne røre maskine effektivt og hurtigt kan blande indhold op til kanten af skålen.

Læs mere om KitchenAid Artisan XL 7580EOB her
ankarsrum røremaskine

Bedste multifunktionelle

Ankarsrum AKM 6290

Prisklasse: 7.094 kr

Vægt: 13,4 kg

Watt: 1500

Funktioner: 7 Liter

Fordele

Smukt og enkelt design
Godt ekstraudstyr
Stor motorkraft
God kapacitet

Ulemper

Ligger i den dyre prisende
Den vejer mere end de fleste

Om Ankarsrum AKM 6290 – find på tilbud

Denne køkkenmaskine får rosende ord med på vejen fra forbrugerne, og bliver givet op til 5 stjerner i flere forbrugerundersøgelser. Det er der naturligvis en god grund til. Den lækre Ankarsrum AKM 6290 røremaskine, har udover et lækkert og stilrent design, en kraftfuld motor på 1500 watt.

Den flotte røre maskine, og pænt anbefalet i test, har desuden en variabel hastighedskontrol, en smart timer og så er modellen støjsvag. Med denne model fra Ankarsrum får du derfor en yderst velfungerende røre maskine til pengene.

Denne køkkenmaskine kan ælte helt op til 5 kg fast dej og 1,5 liter flydende dej ad gangen og er derfor god til dig, der ønsker at kunne lave både store og små portioner. Røre maskinen vil endda regulere hastigheden alt efter, hvor meget dej, der er i skålen.

Denne røremaskine adskiller sig fra nogle af de andre bedst i test køkkenmaskiner, da det er selve skålen der roterer frem for røreredskabet. Denne røre maskine forbliver solidt plantet på bordet under hele omrøringen, så du kan sikkert og trygt lade den anvende sin fulde power.

Også til denne velfungerende køkkenmaskine fra Ankarsum kan du tilkøbe diverse redskaber, der kan kobles til maskinen. Hermed kan du få en hjælpende hånd til madlavningen, om du så skal hakke kød, presse citrusfrugter eller producere pastaplader til de bedste hjemmelavede pastaretter. Du kan sågar blende lækre og nærende smoothies eller anvende denne røre maskine til at lave småkager, hvis du har en sød tand.

Læs mere om Ankarsrum AKM 6290 her
smeg røremaskine

Smeg køkkenmaskine

Fordele:
– Lækkert design
– Stabil og skridsikker
– Mulighed for sikkerhedsstop
– Et godt produkt til pengene
– Kommer i flere farver

Smeg er kendt for sit retro-inspirerede designunivers, og denne Smeg røremaskine SMF02BLEU er ingen undtagelse. Du får dog mere end et lækkert design i dette tilbud. Den er på flere punkter yderst funktionel, og har blandt andet 10 forskellige hastigheder, en indbygget overbelastningsfunktion, og skridsikre fødder, der sørger for, at denne køkkenmaskine og røre maskine holder et stabilt leje under omrøring.

Den flotte model har en motor med en effekt på 800 Watt, og kan derfor klare flere forskellige dejblandinger. Den er ligeledes vinder i test med dens mange farvemuligheder som rørermaskine. Desuden fås Smeg røremaskine SMF02BLEU i et utal af flotte farver, så du på bedste vis kan finde en farve, der passer til dit køkken.

Denne køkkenmaskine fra Smeg giver mulighed for at rulle ledningen op, når den ikke anvendes, og dermed fremstår den blot endnu mere stilet i dit køkken, da ledningen ikke er synlig.
Ved anvendelse kan det være en god idé at benytte det låg, der medfølger. På denne måde sikrer du, at dejen eller andet flydende, som er under omrøring forbliver i skålen uden, at det stænker op på dit tøj.

Du kan desuden tilføre flere ingredienser med den smarte cylinderformet indgang, der er i låget. Denne røre maskine kan dermed sagtens fortsætte omrøringen, mens du tilføjer yderligere smagsgivere til din dej eller masse. Test Smeg SMF02BLEU af for at opnå de bedste resultater, når du lader din køkkenmaskine samt rørmaskine arbejde for dig. Bemærk også at modellen er relativt billig såfremt du finder et godt tilbud inden dit køb.

Sage bakery boss

Sage Bakery Boss røremaskine

Fordele:
· To skåle af forskellig størrelse
· Load-sensing teknologi
· Simpelt design
· Meget ekstraudstyr
· God til prisen

Sage Bakery Boss røremaksine er som navnet antyder, en kærlig hånd i køkkenet, når du giver dig i kast hjemme i køkkenet. Det er en populær en af slagsen, der af både forbrugere og ekspertkilder, der har foretaget test af denne røre maskine, giver rosende anmeldelser med på vejen.

Med dette køkkenmaskine tilbud fra Sage får du en funktionel og professionel køkkenmaskine i et lækkert design, der kan bistå tilberedningen af alt fra retter og desserter til brød og boller. Denne model udmærker sig blandt andet ved at have en Load Sensing-teknologi, der gør, at din rørermaskine registrerer mængden af indhold – og på baggrund heraf justerer hastigheden.

Med denne røremaskine har du de bedste forudsætninger for at lave smagfuldt bagværk hjemme i køkkenet. Det skyldes også den 1200 W store motor, der kombineret med et højt omdrejningsmoment, gør modellen til en habil spiller i flere test foretaget af eksperter.

Bosch røremaskine

Bosch MUM54A00

Fordele:
· Forskellige hastighedsindstillinger
· Automatisk stopfunktion
· Easy-Arm løftefunktion
· Meget ekstraudstyr
· Rigtig god til prisen

Om Bosch MUM54A00
Denne Bosch MUM54A00 røre maskine er blandt andet blevet testet af anerkendte eksperter, hvor den blandet bliver kåret som den bedste, i en af deres tests, fordi den har en række gode funktioner, er yderst brugervenlig og let at bruge som rørmaskine.

Eksperterne i test bemærker specielt, at denne køkkenmaskine er meget funktionsdygtig. Dog er det en mindre rørermaskine, hvorfor det er vigtigt at tage højde for sine behov, inden køb af denne røre maskine. Er man på udkig efter en mindre model, er denne dog et rigtig godt bud – ikke mindst på grund af prisen.

Bosch MUM54A00 er en hjælpende hånd i køkkenet i mere end en forstand. Den smarte model kan nemlig bruges til både at ælte, blandt, piske og meget mere. Desuden er den udstyret med i alt 7 forskellige hastighedsindstillinger, hvilket gør den ideel i alt fra piskning af æggehvider til æltning af pizzadej.

kitchenaid artisan 125

KitchenAid Artisan 125

Fordele:
· Smukt og stilrent design
· Meget ekstraudstyr
· 10 forskellige hastighedsindstillinger
· Nem at bruge
· God til både æltning og piskning

Om KitchenAid Artisan 125
Denne model har du med stor sikkerhed set hjemme hos venner eller bekendte. KitchenAid Artisan 125 røremaskine er nemlig yderst populær blandt de danske forbrugere. Og det er der da også ganske god grund til. Ikke alene er KitchenAid Artisan 125 røre maskine yderst stilren og lækker i sit design, og kommer i mange forskellige farver.

Det velkendte brand er også berømmet i flere tests for at producere køkkenmaskiner i høj kvalitet. I de bedst i test, hvor denne model er testet, er flere eksperter også enige omkring, at denne køkkenmaskine er både nem at bruge og en yderst funktionel røre maskine.

Med denne model medfølger allerede en del udstyr, men det er muligt at tilkøbe alt fra pastamaksiner til kødhakkere og ismaskiner. Man bør heller ikke lade sig nare af at den har en motor på 300 Watt. For ifølge eksperterne leverer denne røre maskine stadig yderst tilfredsstillende resultater.

varimixer teddy

Varimixer Teddy W5A røremaskine

Fordele:
· Flot og rustikt design
· Høj ydeevne
· Lavt lydniveau
· Kvalitetsprodukt
· Kan klare de fleste opgaver

Om Varimixer Teddy W5A røremaskine
Varimix Teddy W5A røremaksine fra det danske firma Bjørn, lever på flere måder op til sit navn. Den flotte model, i det rustikke design, vejer nemlig hele 16 kilo. Teddy er solidt kram og skabt med blik på, at den skal kunne holde mange år frem. Bemærk at denne model løbende kommer på tilbud så du kan gøre et godt køb online.

Teddy er bedste i test hos anerkendte eksperter, der har vurderet og foretaget test af de bedste røremaskiner på markedet. Og endnu engang skal man ikke lade sig snyde af, at denne model kører på 300 watt. For tal betyder nemlig ikke så meget i denne sammenhæng.

Maskinen er nemlig udstyret med en frekvensformer og en 3-faset motor, der blandt andet medfører, at maskinen gør brug af mindre varmeudvikling, når den ælter og dermed reducerer strømforbruget.

Bjørn, der er producenten bag Varimix Teddy W5A er normalt kendt for at lave køkkenmaskiner til industrikøkkener, derfor kan de om nogen også deres kram, når det kommer til at udvikle og skabe modeller, der fungerer – mange år frem.

kenwood chef xl

Kenwood Chef XL KVL4100S

Fordele:
· Trinløs hastighedsindstilling
· Brugervenlig
· Kraftfuld motor
· God til at ælte gærdej

Om Kenwood Chef XL KVL4100S røremaskine
Kenwood Ched XL KVL4100s er, af eksperterne, rost og vurderet til at være den bedste røremaskine til prisen og bedste i test til netop denne prisklasse. Røremaskinen har klaret sig godt i alle de test, den er blevet hevet igennem af anmelderne. Danske Forbrugerrådet Tænk sætter også denne Kenwood køkkenmaskine højt på listen over de bedste røremaskiner.

Denne røre maskine udmærker særligt i skålens kapacitet og dens evne til at klare langt de fleste opgaver til perfektion. Dette kommer blandt andet af den varierende hastighedskontrol, der gør det muligt at styre hastigheden op og ned som det er behøvet. Det sikrer et bedre og mere ensartede resultater.

Til den store skål på hele 6,7 liter hører der en afskærmning, somsørger for, at mel, dej og andre indgredienser ikke flyver om ørene på en, når man står og kokkerer. Dette hjælper naturligvis til, at rengøringen efter bagning af din rørermaskine bliver hurtigere og mere minimal.
Med røremaskinen hører over 20 stykker tilbehør, som kan bruges til alverdens ting. Nogle af dem følger med ved køb, andre kan tilkøbes til køkkenmaskinen, når det er behøvet, eller hvis det er ønsket. Tilbehøret indbefatter blandt andet K-beater, dejkrog, piskeris og meget mere.

kitchenaid røremaskine

KitchenAid Artisan 5KSM125EOB

Fordele:
· Trinløs hastighedsindstilling
· Brugervenlig
· Kraftfuld motor
· God til at ælte gærdej

Om Kenwood Chef XL KVL4100S røremaskine
KitchenAid Artisan 5KSM125EOB er en suverænt god røremaskine ofte på tilbud, der klarer alle opgaver, hvad end det skulle være en piske, røre eller blande-opgave, så tager den fat og gør et godt stykke arbejde. Og dette er på trods af, at den ikke har den mest kraftfulde motor på markedet.

Røremaskinen kommer med fem års garanti, og derfor kan du være sikret en funktionsdygtig køkkenmaskine og røremaskine i mange år. Den er lavet i holdbare materialer, som gør den solid og kampdygtig til selv de hårdeste opgaver.

Når man anvende denne KitchenAid røre maskine i test, så opdager man hurtigt, at det er super praktisk at have ti forskellige hastigheder, som kan skrues op og ned som ønsket, når der skal bages eller kokkereres. De laveste niveauer er gode til forsigtigt arbejde, og de højeste niveauer er gode til at give et godt slag til en marengs eller en gærdej.

Med denne røre maskine har du mulighed for at røre et helt kilo mel op til en dej, eller piske hele 12 æg på én og samme gang – uden problemer. Derfor vil røremaskinen hurtigt blive din bedste ven i køkkenet, når du først har givet den en test.

sage røremaskine

Sage BEM 825 BCM UKM

Fordele:
· Dual-function timer
· Fås i to farver
· Masser af tilbehør
· Kommer med to forskellige skåle

Om Sage BEM 825 BCM UKM
Sage BEM 825 BCM UKM er en super god røremaskine til personen, der elsker at bage. Denne køkkenmaskine kommer nemlig med to forskellige glasskåle i forskellige størrelser; nemlig en glasskål på 4,7 liter og en ståskål på 3,8 liter. Det gør det muligt at lave både store og små portioner og meget mere.

Den ultimativt bedste røre maskine til bageentusiasten, det kan man kalde denne. Den skuffer hverken i test eller i æstetisk udtryk, og derfor er der ingen tvivl om, at dette er et godt valg. den kraftfulde motor kan ælte selv de største deje, og den er god til det.

Denne Sage røremaskine har en indbygget dual-function timer, der er en timer, som både kan tælle op og ned. På den måde gøres æltningen nemmere, da maskinen kan sættes til at gøre arbejdet, og så kan den tidsindstilles, så dejen får præcis 10 minutters æltning, eller hvad der en end skulle være af tidsmæssige krav. Dette er en klar fordel ved denne røremaskine samt rørermaskine.

Der er ikke mange ulemper at trække på ved denne røre maskine. Dog er den til den dyre side, men dette afspejles i høj grad også i kvaliteten. Den er nemlig af bedste kvalitet. Desuden er denne Sage røremaskine ret tung, og derfor vil dette være en god maskine at have stående fremme, og mindre god at rykke rundt på før og efter brug.

electrolux røremaskine

Electrolux EKM6000

Fordele:
· Brugervenlig
· Indbygget timer
· Kraftfuld motor
· God til bagning

Om Electrolux EKM6000
Electrolux EKM6000 roses især for sin store motorkraft, der kan ælte selv de tungeste deje, piske enhver æggehvide til marengs og blande enhver kagedej. Derfor er dette en god og alsidig maskine, der gør det bedste med stor præcision.

Når man begiver sig ud i test af denne røremaskine, vil man hurtigt opleve, at den super brugervenlig og nem at håndtere for selv den grønneste bager. Derfor bliver denne køkkenmaskine og rost for at være et godt valg til nybegyndere inden for røre maskine verdenen og udvalget.

Røremaskinen har ti hastighedsniveauer, og derfor kan den bruges til langt de fleste ingredienser. Desuden har den pulsfunktion i din rørermaskine, der gør, at, eksempelvis, frosne ingredienser får sat skub i sig bliver mikset, blandet eller pisket på den ønskede måde.

Man kunne tro, at med den store motorkraft, at røremaskinen ikke ville være den bedste til at stå stille, men der bliver man imponeret. Denne røre maskine tilbud er nemlig utroligt stabil og ikke det mindste livlig, som andre kraftfulde rørmaskiner ellers godt kan være i test.

Hvordan vælger man den bedste rørmaskine?

Når du skal ud og vælge dig en røremaskine, hvad end det er den første eller om du har haft en eller flere før denne, så er det naturligvis altid svært at navigere rundt i røremaskine junglen.

En køkkenmaskine kan naturligvis meget mere end bare at ælte deje og piske marengs til den er stiv nok til, at man kan vende skålen over hovedet. Mange røremaskiner kan nemlig også både hakke kød, rive gulerødder og meget mere. Og derfor er en røre maskine og en god køkkenmaskine for dig, der elsker at lave mad.

Uanset hvad formålet er, så er en god køkkenmaskine altid et must at have, når man endelig skal have dig en god køkkenmaskine. Der er ingen grund til at bruge penge på noget, man alligevel ikke er tilfreds med, og derfor kan vores guide til, hvordan du vælger den bedste røremaskine for dig være dig en hjælpende hånd.

Følger du nedenstående råd til, hvilken røremaskine, der er den bedste for dig, vil du være sikker på at vælge en, der passer dine behov og som du bliver glad for.

Overvej:

Hvad er dine behov?

Hvad vil du gerne have ud af røre maskinen? Skal den kunne bage store deje flere gange om ugen? Eller skal den blot kunne bikse en kagedej sammen i ny og næ, når familien kommer forbi til en kop kaffe? Dette er en god ting at gøre sig klar, for en røremaskine med en stor motor er bestemt ikke det bedste valg til det beskedne brug.

En køkkenmaskine kan yderligere være værd at overveje, hvis du ønsker en køkkenmaskine med flere funktioner. Lige som de fleste håndmiksere, medfølger der flere røreredskaber, når du køber en røremaskine. Der vil typisk indgå en dejkrog, et piskeris og evt. et tredje eller flere redskaber.

Laver du store eller små portioner, når du skal bikse en dej sammen? En maskine til brug i dit køkken kan variere i størrelse af skål, og det er derfor også en overvejelse af have i mente, når du skal være din næste køkkenmaskine, så du får valgt den bedste, der passer til dine behov.

Derudover er de fleste køkkenmaskiner brugbare til mange andre madlavningsteknikker end blot æltning, piskning og omrøring. I dag fås op til flere modeller og mærker med ekstrafunktioner og tilkoblingsmuligheder. Det er nemlig muligt at tilkøbe andet køkkentilbehør såsom en blender, citruspresser og rivejern, der kan kobles på din røre maskine, og som fungerer ved hjælp af motoren fra din køkkenmaskine.

Til nogle af de bedste maskiner på tilbud i markedet medfølger der endda en blender, når du køber den, og dermed skal du altså ikke efterfølgende selv ud og tilkøbe den. Det kan være rigtig praktisk at vælge en maskine, hvor der enten medfølger en blender eller andre smarte køkkenremedier, da du dermed ikke skal have flere køkkenapparater og -redskaber til at fylde i dit hjem.

Hvor stor skal den være?

I samspil med behovet, vil du også bemærke, at størrelserne er forskellige på alle røremaskiner. Nogle er store og tunge, mens andre er små og mere lette at have med at gøre. Derfor bør du overveje, om den skal være til at tage ind og ud af et køkkenskab, eller om den må stå fremme og pryde i køkkenet.

Ønsker du en røremaskine, der skal kunne tages frem og pakkes væk igen efter brug, så er en lettet og lidt mindre maskine måske det rette valg for dig. Det kan nemlig være tung og besværligt at bakse en stor maskine ind og ud af skabet. Ønsker du derimod, at den skal stå fremme, kan du sagtens vælge en større og tungere maskine.

Hvad må en røremaskine koste?

Behov og pris går hånd i hånd, og derfor skal vi igen se på dine behov, for at finde den bedste køkkenmaskine til dig. Har du planer om at bruge røremaskinen flere gange ugentligt, kan det godt betale sig at investere i en dyrere røre maskine af højere kvalitet, så den holder i længden.

Det kan også være en fordel at investerer i en god røremaskine eller køkkenmaskine, da du kan sælge den brugt, når du ikke ønsker den længere. Det er dem af høj kvalitet, som holder så længe så du kan sælge den videre brugt.

Har du dog kun planer om at anvende din røremaskine lidt sporadisk hen over året og ellers kun i højtiderne omkring jul, påske og så videre? Så kan en billigere model måske være noget for dig. Desuden skal du naturligvis også kigge på dit budget og se, hvad der er råd til, men det er jo i sidste ende op til dig.

Hvor meget må maskinen støje?

Bor du i en gammel lejlighed med tynde vægge, så ønsker du måske en mindre støjende maskine, som kan bruges på alle tider af døgnet uden du chikanerer naboerne. Bor du modsat i et hus, hvor støj ikke har den store betydning, så kan gå efter en hvilken som helst maskine. Gør dig nogle overvejelser om dette inden køb af en rørermaskine.

Leder du efter andet køkkenudstyr? Læs vores guide til bedste wokpander eller en airfryer her. 

Hvor slagkraftig skal den være?

Har du planer om at lave både store gærdeje, flydende kagedeje og marengs i din røremaskine, så bør din nye køkkenmaskine have flere hastighedsniveauer. Skal du give din marengs de tæsk, som den skal have, så er et højt hastighedsniveau et must. Derfor bør du også tænke over, til hvad og hvordan du ønsker at bruge din rørmaskine.

Vi håber at ovenstående kan hjælpe dig frem til at vælge den bedste maskine til dig, så du ikke blot vælger den, der er bedst i test, men den, der passer dig bedst muligt. Hvis det passer dig bedre at spare penge, kan du også flere steder købe din røre maskine brugt.

Hvad kan man bruge en røremaskine til?

En røremaskine kommer typisk med en del tilbehør, som har forskellige funktioner. Dog betyder det ikke, at det enkelte tilbehør kun kan bruges til én ting. Tværtimod.

En dejkrog kan bruges til meget mere end blot at ælte dig. Dejkrogen er naturligvis det bedste valg til, når du skal ælte morgenboller, pizzadej eller en tredje form for dej sammen, men den kan også bruges til andet. Du kan, eksempelvis, også bruge dejkrogen til mikse din frikadellefars sammen, så arbejdet gøres nemt og hurtigt.

En K-spade er det tilbehør, der er formet som en blød trekant med nogle ben inden i, der i mange tilfælde minder om et K. Dette tilbehør er det bedste valg, når du skal blande en kagedej sammen, da den virkelig får blandet ingredienserne godt sammen.

Piskeriset er naturligvis godt til alt, hvad et almindeligt piskeris også er godt til; marengs, flødeskum og meget mere. Derfor kan du bruge dette til alle de opgaver, du normalt ville bruge et piskeris eller en håndmikser til.

Udover ovenstående, vil der i nogle tilfælde også høre tilbehør som en kødhakker og rivejern med til røremaskinen. Disse kan bruges til at lave hjemmelavet fars til både fiskefrikadeller, falafler, hakkebøffer og meget mere, og så kan rivejernet bruges til nemt og hurtigt at rive gulerødder, agurk, rødbeder og meget mere, som gør madlavningen hurtigt og nem.

Hvor køber man en brugt røremaskine eller køkkenmaskine?

Når du skal investere i nyt køkkenudstyr kan det godt løbe op i en stor sum penge, da det ofte kan være af dyrere karakter. Flere ønsker sig dette udstyr igennem mange år i gave, eller samler på det løbende selv. 

Det kan derfor også være en idé at overvej brugt køkkenudstyr. Det er muligt at købe stort set alt brugt. Der er ofte gode penge at spare, også hvis du ikke finder dit yndlings produkt på tilbud.

En brugt røremaskine kan du både finde på loppemarked, arve fra andre eller holde øje med DBA eller andre genbrugssider. Vi anbefaler dog, at du holder øje med standen på produktet, så du ikke køber en brugt køkkenmaskine, som stort set ikke fungerer. 

Det kan være afgørende for din maskine i brugt version, om den i forvejen var af et godt mærke eller solidt brand. Det påvirker kvaliteten i din røremaskine eller køkkenmaskine. Det kan derfor godt svare sig at købe en brugt fra et godt mærke.

Ønsker du selv at sælge din røre maskine brugt, kan du også gøre det på disse medier og sider. De gode brands som Kenwood, KitchenAid, Ankarsrum og SMEG går ofte som varmt brød. Så det kan betale sig at have disse mærker som rørmaskine.

Lidt inspiration til brug af din maskine

Du kan bruge din røremaskine til stort set al madlavning. Det er kun fantasien der sætter grænser, test lidt forskelligt af derhjemme. Den ikke blot hjælper dig med at lave og røre maden, men den gør det til tider også bedre end hvis du selv skulle have gjort det. Det kan eksempelvis være æltning af en dej, piskning af skum eller andet.

Hvad kan du bruge din maskine til?
· Piske flødeskum, æggehvider, æggeblommer eller anden marengs
· Røre fars. Det kan både være frikadelle fars med svinekød eller en linse, eller anden vegetarisk fars
· Blande en god kartoffelmos. Når du har kogt kartoflerne er det blot at lægge dem i din røre maskine til omrøring med smør, salt og peber
· Ælte en perfekt dej. Flere af maskinerne har en dejkrog, som gør at din dej bliver æltet lækker og luftig, uden du skal røre en finger.
· Blande din dej til din kage eller pandekager. Det er bare at tilsætte alle dine ingredienser i skålen og starte blandingen
· Blande en simpel salat. Det skal dog være salater som bulgurs salat og ikke salater, hvor din maskine slår salatblade ned til kedelig konsistens
· Piske eller røre en god sauce. Hvis du skal have lavet en kold dressing eller sauce er den god til at holde en konstant omrøring

Der er altså et hav af opskrifter, muligheder og chancer for hjælp i køkkenet. Det er uanset om din røre maskine er ny eller brugt. Du har endnu flere muligheder, det er blot at benytte dig godt at den i køkkenet og få en hjælpende hånd. Du kan med fordel lave en lille test af dine drømmeopskrifter.

Hvilken billig røre maskine skal du vælge til dit hjem på tilbud?

Er du kommet her til i artiklen og de mange anmeldelser om hver enkelt røremaskine, er det formentlig ikke gået din næse forbi, at der findes et hav af forskellige røre maksiner på markedet. Nogen bedre end andre – naturligvis, men sætter du dig lidt ind i sagen, kan du finde rigtig mange gode røre maskiner – også til penge, der er til at komme i nærheden af.

Men et er det store udvalg af røre maskiner, der varierer meget i pris. Noget andet er det design, som de mange køkkenmaskiner kommer i. Der er nemlig stor forskel på design og dermed også udtryk – og hvilken røre maskine du vælger kan have stor betydning for det udtryk, du ønsker at skabe hjemme i dit køkken, når din røremaskine både skal være funktionel, men også pynte. 

Inden du køber den populære køkkenmaskine, der kan hjælpe dig med morgenbollerne, flødeskummet til lagkagen, den festlige marengs, den lækre kødfars til aftensmaden og vi kunne blive ved, kan det være essentielt at overveje hvilken røre maskine der vil passe ind i dit hjem og din indretning, for din røremaskine kan gøre meget for din indretning.

Bor du simpelt og skandinavisk, så kan du med fordel gå efter en røremaskine med et minimalistisk udtryk – måske en røremaskine i stål vil pynte. En røremaskine i stål skaber et lækkert industrielt og neutralt udtryk, som med stor sandsynlighed vil gøre sig godt i dit lækre og simple køkken. 

Er dit hjem indrettet romantisk, med små hyggelige nips og krummelurer – og måske med en hang til lyserød og cremehvid, så kan du med fordel gå efter en røre maskine i en flot farve. På markedet for røremaskiner finder du den lækre køkkenmaskine eller rørermaskine i mange fine pasteller, der er en oplagt måde, enten at få mere farve ind i dit hjem eller komplementere det med de farver, du allerede har i hjemmet. 

Elsker du derimod at gå på genbrugsjagt og loppemarkeder, og er dit hjem fyldt med hyggelige retro-genstande, som både har mange år og gode historier på bagen, så er dit held dét, at rigtig mange røre maskiner i dag også laves i en retro-look. Kitchen Aid er en populære røremaskine spiller, når det gælder et retro design med lækker ny teknologi indvendigt.

Røremaskiner med flere funktioner

Bor du småt eller vil du bare gerne have mest muligt ud af din penge? Så kan du med fordel kigge efter en billig multifunktionel køkkenmaskine, når jagten sættes ind på den helt rigtige røre maskine til dit køkken. 

Vidste du eksempelvis, at du kan få røremaskiner, der kan lave alt fra den lækreste og mest cremede is til hakket oksekød, lækkert pasta og endda også vaniljekranse til jul. Ja røremaskiner der kan det hele – den er altså god nok.  

Med en multifunktionel røremaskine ved hånden har du uendelige muligheder for at begive dig ud i alverdens madlavningseventyr, som med sikkerhed vil skabe stor glæde for husets yderligere beboere. 

Kunne du godt tænke dig at kunne kreere den lækreste og mest cremede is med din røremaskine, samtidig med, at din røre maskine naturligvis også klarer bollerne i weekenden, så er det måske en multifunktionel røremaskine, du skal have dine fingre i på tilbud. 

Du skal dog være opmærksom på, at de fleste ekstra dele til din røre maskiner, så som en kødhakker (der også kan lave forblændende vaniljekranse), en isskål med videre ikke følger med, når du køber din røremaskine. Disse ekstra dele skal i stedet købes separat – der er dog stadig mange penge (og plads) at spare, fordi du ikke skal have 5 forskellige røremaskine og køkkenmaskiner, men kan nøjes med en røre maskine, der med de rigtige dele kan klare alt arbejdet for dig. 

Forskellen på køkkenmaskiner, rørmaskiner & en røremaskine ​

Kært barn har mange navne, og det samme er bestemt også tilfældet indenfor test af de bedste køkkenmaskiner. Som det kunne ses i vores guide herover, så er det muligt at finde en billig maskine, dog anbefaler vi at du først og fremmest undersøger dybdegående hvad dine behov og ønsker er til maskinen.

Det vigtigste er ikke altid den endelig pris, men det er også vigtigt at afklare hvad man er på udgik efter som supplement til sin madlavning.
Disse produkter er typisk et af de dyrere elementer blandt sit køkkeninventar, så det handler om at vælge med omhu når den rette maskine skal findes. Dette gælder også for produkter som airfryer, juicepresser og andet.

FAQ – bedste røremaskine

Angivelse af kilder og tests:

Food & Wine om de forskellige røremaskiner
Læs Tænks test om røremaskiner
Læs The Telegraphs test om røremaskiner
Læs Gastromands artikel om Ankarsrum

[ratemypost]

Scroll til toppen