Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Husholdning » Robotstøvsuger test 2023 – De bedste robotstøvsugere

Robotstøvsuger test 2023 – De bedste robotstøvsugere

robotstøvsuger test de bedste robotstøvsugere

En robotstøvsuger test kan være en afgørende hjælp til det svære valg mellem de bedste robotstøvsugere på markedet. Der er nemlig en masse forskellige produkter at vælge imellem alt efter, om du har gulvtæpper eller døjer med hundehår derhjemme. Vi har samlet dem, der er bedst i test og som har en overordnet god anmeldelse.

En elektronisk rengøringshjælp kan være den perfekte løsning til en travl hverdag, hvor man hellere vil prioritere at bruge sin fritid på sin familie, en hobby eller andre gøremål. En robotstøvsuger anmeldelse kan variere alt efter den enkeltes behov, men vi har opstillet de vigtigste egenskaber ved hvert produkt, så du kan vælge den, der bedst opfylder dine behov og dit hjem.


Bedst i test robotstøvsugere 2023 – Top 5

Denne guide ser nærmere på nogle af de bedste brands og deres produkter på markedet i 2023. Bliv klogere på, hvilke muligheder hvert produkt har af tilbud til at holde dit hjem rent og frit for hundehår og snavs. 


iRobot Roomba i3 – Vores anbefaling af bedste robotstøvsuger

irobot Roomba i5 robotstoevsuger
4,3 på med +40 anmeldelser
60 dages fuld returret

Denne robotstøvsuger er bedst for:

God til et hjem med husdyr
Tilpasser sig dit hjem og behov
Ekstra sugestyrke (x10)

Specifikationer 

Støjsvag: 60 DB
Brugstid: 75 min.
iRobot Home app 
Opladningstid: 3 timer

Hvorfor vælge iRobot Roomba i3?

Denne robotstøvsuger er et godt valg for de fleste, da den opfylder mange af de behov, som går igen i alle hjem. Den har en avanceret navigation, som tilpasser sig hjemmet og de forskellige rum. Derudover har den en overkommelig pris, hvilket bestemt ikke gør den mindre god.


iRobot Roomba 694 – Bedste robotstøvsuger til prisen

iRobot Roomba 694 robotstøvsuger
4,3 på med +40 anmeldelser
60 dages fuld returret

iRobot Roomba i7 – Bedste robotstøvsuger anmeldelse

i7 iRobot - bedste robotstøvsuger

iRobot

60 fuld dages returret

4,3 på med +40 anmeldelser

Denne robotstøvsuger er bedst for:

Brugervenlighed med stemmestyring
Tilhørende app (IOS, Android)
God til dyrehår

Specifikationer 

Støjsvag: 60 DB
Brugstid: 75 min.
iRobot HOME app 
Opladningstid: 1.5 time

Hvorfor vælge iRobot Roomba i7?

Dette produkt er optimalt for de fleste, da det opfylder flere af de behov, som man kan have i et hjem med husdyr, gulvtæpper eller andre overflader. Vi er især vilde med den tilhørende app, som blandt andet muliggør en intelligent mapping af de forskellige rum og planlægning af rengøring efter behov. 

Xiaomi robotstøvsuger Roborock S7 MaxV

roborock s7 maxv robotstøvsuger

HomeShop

Denne robotstøvsuger er bedst for:

Moppefunktion
Kraftig sugeevne
Lang batterilevetid

Specifikationer 

Brugstid: 3 timer
Stemmestyring med Alexa, Google home og Siri
Opladningstid: 6 timer
Støjsvag: 67 DB

Hvorfor vælge Xiaomi robotstøvsuger Roborock S7 MaxV?

Med en kraftig sugeevne på 2500 PA er dette produkt super effektivt og tilbyder også gulvvask med den indbyggede moppefunktion. Få klaret to rengøringsfaser i et enkelt produkt.


iRobot Roomba S9 Plus – Premium valget

Denne robotstøvsuger er bedst for:

Grundig rengøring
Brugervenlighed
Automatisk tømning af beholder

Specifikationer 

Brugstid: 2 timer
Tilhørende app
Opladningstid: 1,5 time
Støjniveau: 65 DB

Hvorfor vælge iRobot Roomba S9 Plus?

Dette produkt er i den højere ende prismæssigt og har ingen moppefunktion. Til gengæld er den bedst i test når det kommer til selve rengøringsevnen. Den kan klare alt fra genstridige hundehår eller kattehår til gulvtæpper, trægulve og andre overflader. 

Den kan styres via app og stemmestyring, og så er den en af de mere elegante robotstøvsugere når det kommer til æstetikken. Den har en D form, så den nemmere kan rengøre hjørner og kanter sammenlignet med de typiske runde modeller.


Neatsvor X520 – Kraftig sugeevne 

Med en sugeevne udover det sædvanlige kan denne Neatsvor X520 robotstøvsuger test tilbyde dig en sugekraft på hele 6000 PA samt moppefunktion. Få klaret både støvsugningen og gulvvasken af denne elektroniske rengøringshjælp med ladestation. Den kan styres via en app til smartphones, hvor du til hver en tid kan følge med i hvor langt den er med rengøringen. 

Denne robotstøvsuger er bedst for:

 • Kraftid sugeevne
 • Moppefunktion
 • God batterilevetid

Specifikationer: 

 • Brugstid: 2-3 timer
 • Tilhørende app
 • Opladningstid: automatisk opladning efter brug
 • Støjsvag: 55 DB

Niceboy ION Charles i7 – Robotstøvsuger anmeldelse

Med 5 forskellige rengøringsfunktioner kan dette produkt både klare støvsugning og gulvvask langs hjørner, kanter, i zigzag bevægelser og manuelt. Den har også en spot funktion, som især er god hvis der er spildt nogt klistret på gulvet, som den skal gøre rent. 

Denne robotstøvsuger er bedst for:

 • Flere forskellige funktioner
 • Gulvvask
 • Navigeringssystem

Specifikationer: 

 • Brugstid: 2 timer
 • Opladningstid: 5 timer
 • Støjniveau: 65 DB

Hvad gør et produkt til en testvinder i 2023?

Når en robotstøvsuger kåres som en testvinder, er det med det forbehold, at det ikke nødvendigvis er det bedste valg for alle. Vi kan alle hver især have forskellige præferencer og behov, når det kommer til rengøring af vores hjem. Det kan være, at vi har forskellige størrelse boliger, husdyr, gulvtæpper, trægulve eller andre faktorer, der kan kræve specielle funktioner for en optimal rengøring.

At et produkt er kåret som bedst i test kan dog være en rigtig god indikator for, hvilke robotstøvsugere der klarer nogle bestemte opgaver bedst. De kan derfor være gode at læse, inden man køber et produkt, så man er helt sikker på, hvad man kan forvente og hvad man får for sine penge. Du kan også læse mere om hvilken robotstøvsuger, der er bedst i denne artikel.

En effektiv sugeevne er ofte en indikator for en test af en god model, der klarer rengøringen grundigt og opsamler alle former for krummer, hundehår eller andet snavs, der kan samle sig på gulvet. Det kan ofte også have noget at gøre med, hvilke børster der er på undersiden. Gummibørster er bedre til at samle støv og små partikler, der eller ikke ville blive opfanget.

Levetiden på batteriet

Levetiden for batteriet kan også være med til at give en god anmeldelse af en robotstøvsuger. Det er surt, hvis den ikke kan nå at rengøre hele boligen eller de rum, den er sat til at støvsuge, på én opladning. Det kan dog være en faktor, du ikke behøver være så opmærksom på, hvis du har en mindre bolig, der ikke vil tage alverdens tid at nå omkring.

Om det er en ekstern støvbeholder eller en, der skal tømmes kan også være med i overvejelserne. Det er ikke den mest essentielle funktion, hvorvidt man selv skal tømme beholderen eller om den selv klarer det automatisk, men det kan helt klart være en stor lettelse, at den bare selv sørger for det, så den ikke pludselig er fyldt og derfor ikke kan arbejde, før du tømmer den.

Designet varierer

Formen eller designet på modellerne er også varierende, og kan for nogen have betydning for, hvorvidt den er en testvinder. Hvis den er firkantet, kan den bedre nå ud i hjørner og langs vægge, fremfor hvis den er rund. Det er dog de fleste modeller, der er runde, så de er bestemt ikke dårlige af den grund.

Selvom det måske ikke er det primære formål, så er der også modeller med indbygget mobbefunktion til at vaske gulv. Det kan være et stort plus, i en anmeldelse af et produkt, men det er som sagt ikke nødvendigvis grunden til at man gerne vil købe en robotstøvsuger. Det er en ekstra funktion, som kan være god at have, så man ikke kun slipper for støvsugningen men også at vaske gulv, som ofte kan være mere omstændigt at kaste sig ud i.

Andre artikler om robotstøvsugere

Angivelse af kilder og tests

Scroll to Top