Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Ribbensteg i airfryer – Saftigt kød og sprøde svær

Ribbensteg i airfryer – Saftigt kød og sprøde svær

ribbensteg i airfryer

Er du én af dem, der er vild med en god og saftig ribbensteg med gode, sprøde svær, når julen nærmer sig? Så behøver du bestemt ikke at begrænse dig til denne årstid eller sæson, for du kan nemlig nyde en ribbensteg i airfryer hele året rundt og få et fantastisk resultat.

Selvom man ofte tænker, at en flæskesteg eller en ribbensteg kun kan eller bør serveres ved juletid, så er dette hverken gældende eller rigtigt. Du kan med fordel også sagtens bringe spisen med ind i foråret, sommeren eller starte allerede i efteråret. Det hele kan gøres nemt og bekvemt i din airfryer, som giver et suverænt resultat.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Øv dig til jul

Skulle nogen se skævt til, at du vælger at spise ribbensteg eller flæskesteg midt på året eller “uden for sæson”, så kan du jo altid bruge undskyldningen om, at du er ved at øve dig til at lave den perfekte steg til jul. Og når du alligevel er i gang med at eksperimentere, hvorfor så ikke også prøve at give den en tur i din airfryer?

Når du vælger at tilberede din ribbensteg i airfryer, så vil du opleve, at skorpen på kødet vil blive gyldent og lækkert, at sværene vild blive fantastisk sprøde, selv uden forkogning eller andre sjove metoder til at få dem til at puffe op, og så vil kødet blive helt vildt saftigt. Vi lyver ikke, når vi siger, at det er en gamechanger at komme sin ribbensteg i sin airfryer.

Ribbensteg i airfryer

Når du tilbereder din steg i din airfryer, så vil du allerede gøre det på en mere utraditionel vis, så hvorfor ikke også lave tilbehøret mere utraditionelt. Hvis du alligevel ikke lave stegen til jul, så kan du også lige så godt bruge sæsonens grønt som tilbehøver.

I foråret kan du med fordel bruge jordskokker, spidskål og friske ærter til din steg. Gennem sommeren kan du spise nye kartofler, en frisk salat med solmodne bær og asparges, og i efteråret kan du servere din ribbensteg med bagte rodfrugter og græskar.


Scroll til toppen