Restaurant Roskilde

Som sjællands største by byder Roskilde på et hav af restauranter og smagsoplevelser. Om du er in the mood efter asiatisk, italiensk, klassisk dansk eller spansk, så kan du helt sikkert finde det rette i den charmerende og skønne by. Her bydes på alt fra pulserende byliv til de unge, til hyggelige omgivelser for familien – I alt sin enkelhed, finder du her et madmekka til enhver smag.

Restaurant Roskilde

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Nyd restauranterne i Roskilde

Kommer du ude fra byen, kan du med fordel planlægge en hel dag i denne hyggelige sjællandske by. Udover en masse lækre restauranter, byder Roskilde også på en masse oplevelser i alt fra kultur, til shopping og rock-museum.

Rundt om i Danmark finder du 13 forskellige domkirker, hvor en af dem er placeret i Roskilde. Her ligger dronning Margrethe d. 1 begravet under kirkens flotte udsmykning og 800 år gamle arkitektur som byder på høje tårne og 39 andre kongegrave.

Så er du til en helt særlig kulturoplevelse, foreslår vi helt klart at besøge en af Damarks flotteste kirker. Du kan derefter tage et smut forbi en af de mange restauranter, som ligger lige i nærheden, når sulten nærmer sig.

Er det den helt store shopping tur du skal på, så vil du i Roskilde by støde på en masse lækre butikker. Her er alt til både kvinder og mænd, og som nabo til de mange butikker, vil du her kunne finde nogle af de hyggeligste restauranter i Roskilde.

Hvis du er til noget lidt mere særligt, så byder byen, som huserer Danmarks største festival, på et rock museum for enhver alder. Om du selv har rocket med til klassikerne i dine unge dage, eller du leder efter en sjov og anderledes aktivitet med en veninde, så kan du med fordel besøge Ragnarock, som også har sin egen tilknyttede cafe.

Du kan altså med fordel tjekke alle de mange aktiviteter ud i byen, når du alligevel skal afsted og smage på Roskilde.

Til morgen, middag og aften

Vælger du at tage en hel dag i Roskilde, vil du opleve at byen byder på en masse lækre smage både morgen, middag og aften. Du finder du nemlig alt fra lækker brunch, til en sund og mættende frokost sandwich og en ekstravagant sammensat aftenmenu. Slentre du ned gennem de små sidegader til byens hovedgade, vil du støde på både pizza, burger og pasta til overkommelige priser.

» Læs også: Restaurantbesøg i København? Se vores favoritter.

Du kan med fordel slutte din aftenmenu af med en drink eller to og opleve Roskildes pulserende byliv.

Få lækre smagsoplevelser til fordelagtige priser

Hvis du vælger at tage en hel dag i Roskilde, kan det godt løbe op og blive en kostelig affære. Det kan også være du er bosat i byen, og bare ønsker at kunne tage ud og spise noget mere – og det forstår vi godt. Det behøver derfor ikke at være restaurantbesøget som vælter budgettet.

Hos MyDinners får vi løbende kampagner, som byder på tilbud hos nogle af de bedste restauranter i Roskilde, så du enten kan nyde en hel dag fyldt med aktiviteter i den sjællandske by, eller blot komme noget mere ud og smage på alt den skønne mad byen byder på.

» Læs også: Spisesteder i København – her er vores favoritter.

Vi har sørget for en win-win situation, for du får mulighed for at spise ude billigere, og samtidig støtter du restauranterne i de tider, hvor de har ekstra plads og overskud. Vi har dog kun et begrænset antal deals, derfor kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge vores Instagram, så du bliver blandt de første til at høre om de gode, nye tilbud.

Er du på udkig efter spisesteder i Vejle, kan du også glæde dig til mange lækre deals her.

Vi glæder os til at forkæle dig med unikke madoplevelser på de bedste restauranter i Roskilde.

Følg med på mydinners

Der kommer løbende nye kampagner på vores site, men husk at holde øje, de bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du som en af de første vil få at vide, hver gang der kommer en ny kampagne – bare rolig, der er ingen dag-til-dag spam. Du kan også følge os på Instagram og Facebook og blive inspireret til din næste madoplevelse.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres