Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Restauration » Restaurant Roskilde – Find de bedste spisesteder i byen

Restaurant Roskilde – Find de bedste spisesteder i byen

restaurant roskilde

Som Sjællands største by byder Roskilde på et hav af restauranter og smagsoplevelser. Om du er i stemning til en restaurant med asiatisk, italiensk, klassisk dansk eller spansk, så kan du helt sikkert finde det rette i den charmerende og skønne by.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Restaurant Roskilde – Find de bedste spisesteder i byen​

Her bydes på alt fra pulserende byliv til de unge, til hyggelige omgivelser for familien – I alt sin enkelhed, finder du her et madmekka til enhver smag.

Nyd restauranterne i Roskilde​

Denne sjællandske by har en masse at byde på, og herunder også et hav af gode restaurant muligheder. Det er alt fra billig pizza, til dyre restaurantbesøg med 3-retters og vinmenu. Du kan få det meste, og vi anbefaler her på siden et lille udpluk af dine muligheder i Roskilde. Der findes herudover også mange andre steder du kan komme på restaurant i denne by.

De bedste spisesteder og restauranter i Roskilde​

Café Korn​

I enden af gågaden i Roskilde finder du Café Korn, som er en anerkendt kæde, som serverer café mad af høj kvalitet til en god pris. Her finder du på menukortet de bedste, klassiske café retter med et overdådigt twist. Du får her nemlig både mulighed for at smage på simple sammensætninger, men også mere moderne sammensætninger, der vil få dine smagsløg til at danse.

Du har mulighed for at nyde flere forskellige slags brunch i løbet af weekenden, hvor der både er noget for vegetaren, for børnene og for den sultne buffetgænger. Kommer du ved frokosttid, vil du møde et menukort spækket med gode og sprøde salater, burger, smørrebrød og sandwiches med det bedste indhold og lækkert fyld.

Adresse: Skomagergade 42, 4000 Roskilde


Café Satchmo​

En af de lokales favoritter, hvis der skal udvælges en restaurant, så er denne én af dem. Cafe Korn har altid mange glade gæster, som kommer morgen, middag og aften. På deres menukort finder du en masse gode cafe retter, som alle kan være med på.

Cafe Korn er en cafe og restaurant i Roskilde, som både byder på den lækreste brunch platte med alt fra ost til bacon, men hvor du samtidig også kan kigge forbi til en sjov drink eller godt glas vin i de lidt senere aftentimer. Du kan med fordel altid bestille eller booke et bord for at være sikker på at have plads.

De har den smukkeste restaurant, som svinger sig i niveauer og rum. Du kan sidde oppe, nede, ude og inde. Derudover har de en lille kolonial butik i stueplan, hvor du kan købe lækre olier, salte, pasta eller anden lækkeri til dit køkken derhjemme. Det er klart et kig værd, når du er der.

Adresse: Rosenhavestræde 2, 4000 Roskilde 

Gorms​

Er du til den perfekte italienske oplevelse, så ligger Gorms også i Roskilde. Dette er en restaurant og et spisested, som aldrig går på kompromis med kvalitet i både råvarer, service, vin og meget mere. De gør en dyd ud af at lave den enkelte oplevelse på en restaurant i Roskilde til noget helt særligt.

På Gorms kan du bestille byens bedste pizza, som er på hjemmelavet surdej. De laver de sprødeste bunde og med topping af meget høj kvalitet og nytænkning. Deres pizzaer er nemlig ikke blot en normal pizza, men deres kombinationer af smage er helt særlige og originale – et besøg værd.

Hvis du ikke er til pizza, kan du i den grad også få en masse andre lækre italienske sager. Al deres mad serveres i de bedste, rolige og afslappede rammer, hvor nærvær og det sociale er i centrum. Her må der grines højt og der er plads til alle – store som små.

Restaurant Rådhuskælderen​

Næste anbefaling er et spisested med den hyggeligste baggård eller have. Du kan nyde den bedste klassiske danske mad i denne restaurant beliggende i Roskilde få hundrede meter fra den store “handelsgade” med de mange butikker.

På menukortet finder du også et par enkelte retter, som er af italiensk eller fransk karakter. Men ellers er der er væld af gode kødudskæringer, som du kan bestille med de lækreste sprøde fritter på siden. En restaurant med god stabil mad, hvor du er 100% sikker på at blive mæt.

Kulturel by med masser af oplevelser ​

Kommer du ude fra byen, kan du med fordel planlægge en hel dag i denne hyggelige sjællandske by. Udover en masse lækre restauranter, byder Roskilde også på en masse oplevelser i alt fra kultur, til shopping og rock-museum.

Rundt om i Danmark finder du 13 forskellige domkirker, hvor en af dem er placeret i Roskilde. Her ligger dronning Margrethe d. 1 begravet under kirkens flotte udsmykning og 800 år gamle arkitektur som byder på høje tårne og 39 andre kongegrave.

Så er du til en helt særlig kulturoplevelse, foreslår vi helt klart at besøge en af Damarks flotteste kirker. Du kan derefter tage et smut forbi en af de mange udvalg til et besøg på restaurant, som ligger lige i nærheden, når sulten nærmer sig.

Er det den helt store shopping tur du skal på, så vil du i Roskilde by støde på en masse lækre butikker. Her er alt til både kvinder og mænd, og som nabo til de mange butikker, vil du her kunne finde nogle af de hyggeligste restauranter i Roskilde.

Hvis du er til noget lidt mere særligt, så byder byen, som huserer Danmarks største festival, på et rock museum for enhver alder. Om du selv har rocket med til klassikerne i dine unge dage, eller du leder efter en sjov og anderledes aktivitet med en veninde, så kan du med fordel besøge Ragnarock, som også har sin egen tilknyttede cafe.

Du kan altså med fordel tjekke alle de mange aktiviteter ud i byen, når du alligevel skal afsted og smage på Roskilde.

Til morgen, middag og aften​

Vælger du at tage en hel dag i Roskilde, vil du opleve at byen byder på en masse lækre smage både morgen, middag og aften. Du finder du nemlig alt fra en restaurant med lækker brunch, til en sund og mættende frokost sandwich og en ekstravagant sammensat aftenmenu. Slentre du ned gennem de små sidegader til byens hovedgade, vil du støde på både pizza, burger og pasta til overkommelige priser.

» Læs også: Restaurantbesøg i København? Se vores favoritter.

Du kan med fordel slutte din aftenmenu af med en drink eller to og opleve Roskildes pulserende byliv.

Få lækre smagsoplevelser til fordelagtige priser​

Hvis du vælger at tage en hel dag i Roskilde, kan det godt løbe op og blive en kostelig affære. Det kan også være du er bosat i byen, og bare ønsker at kunne tage ud og spise noget mere – og det forstår vi godt. Det behøver derfor ikke at være restaurantbesøget som vælter budgettet.

Hos MyDinners får vi løbende kampagner, som byder på tilbud hos nogle af de bedste restauranter i Roskilde, så du enten kan nyde en hel dag fyldt med aktiviteter i den sjællandske by, eller blot komme noget mere ud og smage på alt den skønne mad byen byder på, på en lækker restaurant.

» Læs også: Spisesteder i København – her er vores favoritter.

Vi har sørget for en win-win situation, for du får mulighed for at spise ude billigere, og samtidig støtter du restauranterne i de tider, hvor de har ekstra plads og overskud. Vi har dog kun et begrænset antal deals, derfor kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge vores Instagram, så du bliver blandt de første til at høre om de gode, nye tilbud på en restaurant eller to.

Er du på udkig efter spisesteder i Vejle, kan du også glæde dig til mange lækre deals her.

Vi glæder os til at forkæle dig med unikke madoplevelser på de bedste restauranter i Roskilde.

» Skal du have en sund frokost i byen? Så tjek vores ideer her.

Læs mere på mydinners.dk

Der kommer løbende nye kampagner på vores site på måske din favorit restaurant, men husk at holde øje, de bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du som en af de første vil få at vide, hver gang der kommer en ny kampagne – bare rolig, der er ingen dag-til-dag spam. Du kan også følge os på Instagram og Facebook og blive inspireret til din næste madoplevelse.[ratemypost]

Scroll til toppen