Restaurant Nørrebro

Er du vild med god mad og fantastisk stemning? Lige her gør vi dig meget klogere på, hvad det pulserende Nørrebro har at byde på, og hvor du finder alverdens køkkener fra hele verden lige rundt om hjørnet.

Restaurant nørrebro mydinners

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

På den ene side af søerne har du Indre København og på den anden side gemmer sig et mekka af gode restauranter – nemlig på det hippe og urbane Nørrebro. Nørrebro ligger puttet ind ved siden af pæne Østerbro og smarte Vesterbro, men på Nørrebro kan du opleve den ”rigtige” stenbro. 

Nørrebro er kendt for sin multikulturelle diversitet og det ser du også afspejle sig i udvalget af spisesteder på Nørrebro. Vi foreslår at du starter med Dronning Louises Bro og derfra spiser dig igennem restaurant for restaurant. Gå på opdagelse i vores forskellige deals i København, hvor du kan opleve gode madoplevelser på Nørrebro. 

Verdens smage i hjertet af Nørrebro

Lige meget hvilket mad du er i humør til, så finder du det minimum i én restaurant på Nørrebro. Gå en tur ned ad lange Nørrebrogade, som strækker sig fra Dronning Louises Bro og helt ned til Nørrebro Station, på turen vil du med sikkerhed møde mange af Nørrebros spisesteder. Nørrebro byder blandt andet på:

Vi tror godt at vi kan love dig, at du vil finde en yndlings restaurant, om det så er shawarma, burger, asiatisk eller bare en god kaffebar.

Besøg de gemte skatte

Gaderne rundt omkring på Nørrebro bugner af gode spisesteder og caféer. Vi vil anbefale at tage et kig på alle mulighederne på Blaagårdsgade, hvor spisestederne rigtig kommer til sin ret. Gaden er delvis bilfri, og om sommeren står borde og bænke udenfor, der er hyggeligt og så summer det med liv og god stemning. 

En oplagt mulighed for at opleve og afprøve en restaurant i dit nye favorit bydel i København. Du kan også besøge Rantzausgade, Guldbergsgade, Ravnsborggade og Griffenfeldsgade, på disse gader lover vi dig at du helt sikkert vil finde minimum én Nørrebro restaurant, som vil falde i din smag. Nørrebro udvikler sig hele tiden, og der dukker hele tiden nye spisesteder op i den urbane bydel, derfor kan det også være værd at tage at kig på ydre Nørrebro eller lidt længere, hvor du finder det rå og up-coming Nordvest.

» Vil du kende til den bedste sushi i København? Så læs med her!

Billig restaurant på Nørrebro

Vil du gerne ud og spise til en billig pris, men synes du ikke at pengepungen tillader at gå på opdagelse i restauranterne på Nørrebro? Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Hos mydinners kan du købe forskellige deals til københavn, da vi samarbejder med mange spisesteder i København, både på Nørrebro og de øvrige bydele. Vi udvælger gode steder på Nørrebro, så du kan prøve nye steder til reducerede priser.

» Læs også: Spisesteder i København – her er vores favoritter.

Mydinners opstod som idé under covid-19 krisen og vores mission er at hjælpe restaurationsbranchen ved at sende flere gæster på besøg i deres restauranter på tidspunkter, hvor der ekstra brug for det – og her kommer du ind i billedet. Hos os vil du altid finde gode kvalitetsrestauranter i hele København og naturligvis også et hav af caféer og spisesteder på Nørrebro. På den måde kan du gå ud og få nye madoplevelser til gode priser.

» Vil du være den første der modtager nyheder fra NordvestNyt, så læs med her!.

Følg med på mydinners

Der kommer løbende nye kampagner på vores site, men husk at holde øje, de bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du som en af de første vil få at vide, hver gang der kommer en ny kampagne – bare rolig, der er ingen dag-til-dag spam. Du kan også følge os på Instagram og Facebook og blive inspireret til din næste madoplevelse.

Få besked når nye madoplevelser lanceres