Restaurant København

Det skal du helt sikkert, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Med mydinners kan du komme på restaurant i København til en god pris. Mydinners er en platform for kun de bedste restauranter i København. Vi samarbejder med restauranter, som aldrig går på kompromis med service og kvalitet. Du finder mydinners samarbejdspartnere og restauranter over hele København.

restaurant København

Skrevet af Peter Rasmussen | 18. november 2021 | København

mydinners opstod under COVID-19 krisen, hvor særligt restauranter i København var ramt af restriktioner. Derfor fandt vi på mydinners – en platform, der er skabt for restauranter og deres kommende gæster. Flere restauranter oplever at have ubenyttede ressourcer – særligt i ydertiderne. Og det synes vi er en skam.

Derfor giver mydinners mulighed for at give gæster nye madoplevelser i restauranternes ydertider – altid til en reduceret pris. Restauranterne udnytter på denne måde deres ressourcer til fulde og som gæst får du mulighed for at prøve nye og spændende madoplevelser med disse deals i københavn. Og måske du også finder din nye yndlings restaurant i København, når mydinners ugentligt lancerer nye kampagner til lækre spisesteder og restauranter.

Verdens smage i hjertet af Nørrebro

Midt på Frederiksberg finder du Gl. Kongevej, med sine knap 2 kilometer strækker den sig fra Frederiksberg Rådhus helt op til Vesterport Station. På Gl. Kongevej finder du et væld af restauranter, interessante butikker og gode caféer – altså en sand handelsgade, hvor du kan holde en fortjent pause på en god restaurant på Frederiksberg. Du finder både helt særlige velsmagende restauranter, som vil give dig nye oplevelser, men du kan også finde velkendte restauranter fra større kæder, og du kan nyde retter som:

På Gl. Kongevej kan du som sagt få stillet sulten med lidt af hvert. Gå på opdagelse i vores forskellige aktive deals i København.

Slentre en tur ned af Frederiksberg

Gå en stille og rolig tur ned af Danmarks svar på Champs Élysées, nemlig Frederiksberg Allé. På din tur ned af alléen, vil du med garanti blive bjergtaget af de smukke bygninger med fine detaljer og de ikoniske træer, der gør, at du føler udlandets vingesus. Når du er nået til at stille sulten, kan du heldigvis finde flere gode restauranter på din vej. 

Du kan finde klassiske retter og en god øl eller du kan nøjes med en god kop kaffe to-go. Find en god restaurant på Frederiksberg Allé, sæt dig udenfor, nyd maden, udsynet over Alléen og drøm dig til udlandets storbyer.

» Er du vild med burgere? Så læs med her, hvor vi giver dig byens bedste

Få rabat på din næste restaurant-tur

Besøg byens gode restauranter med madoplevelser hos mydinners. Som sagt emmer Frederiksberg af dekadence og det samme gør restauranterne, det betyder også at du til tider skal op med den store pengepung. Men med mydinners kan du gå ud på gode restauranter til gode priser – og på en måde smager maden bare lidt billigere med rabat. Med et besøg på restaurant gennem mydinners støtter du restauranterne i en svær tid, hvor de ønsker flere gæster – og samtidig får du en ny god madoplevelse til en reduceret pris.

»Elsker du alt godt fra havet? Se vores favoritter med fisk her!

Husk at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så er du den første til at få at vide, når vi lancerer nye kampagner. Du kan også følge med på Instagram og Facebook hvor vi naturligvis også viser dig mydinners kampagner. Du kan også læse nogle indlæg fra vores samarbejdspartnere.

Følg med på mydinners

Der kommer løbende nye kampagner på vores site, men husk at holde øje, de bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du som en af de første vil få at vide, hver gang der kommer en ny kampagne – bare rolig, der er ingen dag-til-dag spam. Du kan også følge os på Instagram og Facebook og blive inspireret til din næste madoplevelse.

Få besked når nye madoplevelser lanceres