Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Restauration » Restaurant København – Spis ude til halv pris i 2022

Restaurant København – Spis ude til halv pris i 2022

bedste frokost odense

Mangler du den bedste restaurant i København til din næste middag? Sæt tænderne i gode rabatter og deals på både hyggelige, romantiske og gastronomiske restauranter og spisesteder i dit nærområde.

Hvem vil ikke gerne spise ude på en af de gode restauranter – og til en fordelagtig pris? Vi hjælper dig med at holde overblikket over de gode deals og rabatter på spisesteder og restauranter i København. Vi samarbejder med restauranter, som aldrig går på kompromis med service og kvalitet.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Find de helt rette deals og rabatter

Vi hjælper dig med at holde styr på de bedste restauranter i København, og holder øje med anbefalinger af de hyggelige, romantiske og nytænkende restauranter i hovedstadsområdet. Find bl.a. nogle af de anbefalede AOK restauranter.


I denne artikel

Smag på København, vi kommer her med en del anbefalinger på de bedste spisesteder, hvor du også kan holde øje med eventuelle rabatter. Du finder anbefalinger til de forskellige københavnske områder.

Find de bedste restauranter i København


Skønne smage og god stemning på Østerbro

Østerbro er i særdeleshed kendt for at være et epicenter for gode smage, og især veganske og vegetariske restauranter er populære her. Men der er naturligvis også andre mere eller mindre kødfulde restauranter i Købehavn at finde i den østlige bydel.

Bistro Lupa

Hvad mere oplagt er det end at starte med én af de helt hippe kategorier? Når du er på udkig efter veganske spisesteder i København, så er der faktisk en god del af vælge imellem. Vi har dog alligevel valg at anbefale netop denne af de bedste veganske, Bistro Lupa, da du kan få stillet enhver sult, om den er til det søde eller det salt, i denne restaurant helt uden problemer. Du behøver endda ikke engang at være veganer for at blive blæst bagover af retterne.

For kun 395 kr per person kan du i denne hyggelige og romantiske restaurant få en 5 retters oplevelse med udvalgte retter. Du kan dog også selv vælge mellem alle menukortets lækre retter, herunder sauteret grønkål med tangemulsion, cornichoner, syltede rødløg, dild og jordskokkechips, eller gnocchetti med zucchini, oliven og saltede stikkelsbær, når sulten melder sig.

Restauranten er sågar blevet nomineret til den bedste restaurant i København 2022.


Corsa

Der findes et utal af italienske restauranter i København, men det er alligevel et besøg værd at tage på Corsa – en af de bedste spisesteder i området. Her får du nemlig ikke bare nogle af de lækreste napolitanske pizzaer på surdejsbund, men kan også vælge mellem en masse forskellige slags antipasti, der dækker alt, hvad det italienske hjerten kunne begære.

Skal du prøve noget nyt, i steder for den samme, sædvanelige pizza, så kan du eksempelvis prøve en pizza med mortadella og pistacienødder, eller en hvid pizza med mascarpone, persille og burrata. Hertil kan du få skønne italienske oliven, smagfuld foccacia og meget mere.


Aamanns Etablissement

Er du vild med gode, klassiske danske frokostretter, eller bare mad fra Skandinavien generelt, så vil et besøg på Aamanns Etablissement været et besøg værd. Her får du nemlig alle smagene fra de skandinaviske køkkener, når du bestiller frokost. Menukortet byder nemlig på overdådigt smørrebrød, der både indebærer fisk og skaldyr, men også mere raffinerede valg som oksetatar serveret med snaps.

Er du mere til de mere simple smage, så kan du også vælge mellem flere af de velsammensatte smørrebrød. Du kan, for eksempel, vælge den klassiske kartoffelmad med grønærter og basilikummayo, et smørrebrød med tomatatar på syltede tomater, eller vælge grønne asparges med porcheret æg og hollandaise sovs.

Aamans er også en af de bedste steder, hvis du søger en hyggelig frokostrestaurant. Du finder dem også tit på flere af de anbefalinger af spisesteder og restauranter som AOK har.


Østerbro har således masser at byde på, når det kommer til hyggelige og romantiske restauranter i København. Hvad end din smagsløg er til, så findes der helt sikkert et sted, der kan servere netop dette med finesse og store smage, som du sent vil glemme.

Når du er på udkig efter særligt romantiske restauranter, vil spistederne omkring søerne især være gode valg, da søens smukke omgivelser vil danne de helt rigtige rammer for en hyggelig og romantisk aften med den eller dem, du holder aller mest af.


Verdens smage i hjertet af Nørrebro

Når du leder efter nogle af de bedste restauranter i København, så er Nørrebro ikke et dumt sted at lede. Her kan du nemlig smage på hele verden i ét og samme område – om det er mellemøstlig, asiatisk, europæisk, amerikansk eller noget helt femte, så er der masser af muligheder at finde.

Tager du en tur ned gennem den hyggelige bydel, som Nørrebro i den grad er, så vil du finde et væld af muligheder for gode spisesteder i Københavns nordligste dele. Vi kommer her med lidt gode råd til at finde gode restauranter i København.

Roberta

Leder du efter lækker mad fra Syd- og Mellemamerika, der kilder alle dine smagsløg på den helt rette måde? Så kunne Roberta være en af de gode restauranter i København at besøge. Her får du nemlig serveret gode latinamerikanske retter som ceviche, tacos, tostada og meget mere. Helt sikkert et besøg værd, hvis du ønsker at smage på syd- og mellemamerikanske klassiskere.

På Roberta kan du væle at tage på en Excursion de Roberta, hvor du får lov til at smage på en masse af menukortets delikate retter, herunder tatar, ceviche, falda taco, ensalada de mango og meget mere, afsluttet med en panna cotta de cereza, som prikken over i’et. Alt dette kan gøres fra 325 kr. per person. Et af de bedste bud på spisesteder med masser af smag og stemning.

Der ofte at finde på AOK og deres anbefalte restauranter.

Liban Cuisine

Har du lyst til en gang hurtig libanesisk mad, der ikke skal koste det vide ud af øjnene, så kan Liban Cuisine være et godt sted at lede efter dit næste måltid. Her får du nemlig gode traditionelle libanesiske retter, der kan nydes på farten eller til en stille og rolig, selvforkælelse middag.

Menukortet byder blandt andet på adskillige Mezza tallerkner, hvor du kan få lov til at smage på flere forskellige libanesiske specialiteter, shish taouk, kufta, den skønneste falafel på Nørrebro og meget, meget mere. Det er en af de romantiske og hyggelige spisesteder, hvor der er plads til dele mad og gode snakke.

Gode muligheder for en god bid mad

Midt på Frederiksberg finder du Gl. Kongevej, med sine knap 2 kilometer strækker den sig fra Frederiksberg Rådhus helt op til Vesterport Station. På Gl. Kongevej finder du et væld af gode restauranter, interessante butikker og gode caféer – altså en sand handelsgade, hvor du kan holde en fortjent pause på en god restaurant på Frederiksberg. 

Du finder både helt særlige velsmagende, romantiske og særlige restauranter, som vil give dig nye oplevelser, men du kan også finde velkendte spisesteder fra større kæder, som du ofte finder i lister over anmeldte AOK restauranter, og du kan nyde retter som:

  • Klassisk cafémad
  • Fiskerestaurant
  • Burgerbar
  • Brunch

På Gl. Kongevej kan du som sagt få stillet sulten med lidt af hvert. Gå på opdagelse i vores forskellige aktive deals i København.

Slentre en tur ned af Frederiksberg

Gå en stille og rolig tur ned af Danmarks svar på Champs Élysées, nemlig Frederiksberg Allé. På din tur ned af alléen, vil du med garanti blive bjergtaget af de smukke bygninger med fine detaljer og de ikoniske træer, der gør, at du føler udlandets vingesus. Når du er nået til at stille sulten, kan du heldigvis finde flere gode restauranter og spisesteder på din vej. 

Du kan finde klassiske retter, hyggelige områder og gode øl eller du kan nøjes med en god kop kaffe to-go. Find en god restaurant på Frederiksberg Allé, sæt dig udenfor, nyd maden, udsynet over Alléen og drøm dig til udlandets storbyer.

Japansk – Ramen to Bíiru

Når lysten er til japansk, men man ikke gider at spise det sædvanlige sushi, som man får så ofte. I stedet kan man søge til andre dele af det japanske menukort, hvor der også er andre lækkerier at finde, herunder den japanske nudelsuppe; ramen. Og hvilket andet bedre sted at få serveret netop en skål af dette, end Ramen to Bíiru – et af de bedste spisesteder på Nørrebro.

Du kan vælge mellem flere forskellige slags ramen, hvor fyldet, der både kan bestå af svinekød, æg, kylling, pak choi, bambusskud og meget mere, serveres i en fond af enten kylling, grøntsager eller lavet på miso. Hertil er der forskellige sides at vælge imellem, blandt andet de famøse edamame bønner, kimchi, wontoner og mere.

Adresse: Griffenfeldsgade 28, 2200 København N

Som du nok allerede kan fornemme, så bugner Nørrebro med hyggelige restauranter i København, der byder på skønne retter til både middag og aften, og visse steder også allerede til morgen,

Så slå vejen forbi det nordlige København, når du er på udkig efter verdenssmage på nogle af de bedste spisesteder i København.

Græsk – Cafe Patina

I grænselandet mellem Frederiksberg og Vesterbro, tæt på Enghave Plads, finder du en lillle oase for græske smage, der alle falder helt på rette plads. Selvom Café Patina er lille af størrelse, så er smagene store, og karismaen hos denne restaurants personale er ikke sådan at kimse med. Her i København er du sikker på at få den autentiske græske oplevelse ved hvert måltid.

Menukoret er spækket med klassikere som tzatziki til dine hovedretter, der blandt andet indebærer meze med flere forskellige små retter, mousaka, souvlaki og mere. Aftenen kan sluttes af med én af flere græske dessert specialiteter som portokalopita, der er traditionel græsk appelsinkage.

Dette er en af de bedste græske og hyggelige restauranter og spisesteder i København. 

Adresse: Mysundegade 26, 1668 København V

Europæisk fusion – Mielcke & Hurtigkarl

Er du på udkig efter en restaurant i København, der er blandt de romantiske restauranter, så er Mielcke & Hurtigkarl ikke et ringe valg. Her får du nemlig serveret vaskeægte Michelin-mad, der præget af smage fra både det danske og skandinaviske køkken, såvel som andre europæiske køkkener. Her fusionerer maden og danner rammerne for en overdådig middag.

Det er muligt at vælge mellem Metamorfosen eller Oplevelsen, der begge er flerretters menuer med 5-7 retter, der alle kan nydes på én af de bedste restauranter i København. Så har du en helt særligt anledning, der skal fejres, eller er du bare ude efter kvalitetsmad, så kig efter denne skønne restaurant på Frederiksberg.

De er bestemt tit at finde på lister for de bedste AOK restauranter.

Adresse: Frederiksbergs Runddel 1, 2000 Frederiksberg

Middelhavs – Temporada Tapas & Vinbar

Tapas er, og har altid været, den helt store favorit, når det kommer til delemad. Det giver nemlig mulighed for at smage på og dele adskillige små retter, så man både få smagt en masse og bliver mæt. Hos Temporada Tapas & Vinbar har mulighed for at få overklasse-tapas, der velsmagende og overdådigt.

Der er flere specialiteter som modnet Serano, laks på polenta og stegte tigerrejer at finde på det vekslende menukort, der hver måned varierer efter råvarer og smage. Derfor kan du heller ikke altid være sikker på at få netop ovenstående, men der vil helt sikkert være noget andet lækkert at finde på én af de bedste restauranter i København for tapas.

Adresse: Åboulevard 23 st tv, 1960 Frederiksberg

Restaurant i København K – Smag på Indre Bys bedste restauranter

Ved at vælge en af de mange restauranter i Københavns Indre By kan du både nyde en lækker madoplevelse og Københavns hjertes charme og summen, der altid banker for liv. 

Derfor er der også gode gastronomiske oplevelser at finde her, hvor både rustikke, romantiske og mere raffinerede spisesteder i København har hjemme.

Blandt Indre bys mad-mekka har vi udvalgte nogle de bedste restauranter i København, der er et besøg værd, uanset anledningen. Indre København finder du også tit på kortet for AOK og deres anbefalinger på restauranter

Indisk pakistansk – Zahida

Zahida er af flere blevet omtalt som én af de bedste restauranter i København, når det kommer til indisk og pakistansk mad. Stedet er så godt, at det betegnes som en de AOK restauranter, der er nomineret for særdeles gode smage. Berlingske AOK restauranter udmærker sig især ved at have suveræne retter og gode råvarer på menukortet serveret på bedste vis.

Det er både muligt at vælge en tasting menu, hvor du kan smage på lidt af hele det pakistanske menukort, eller du kan udvælge netop den ret, du har aller mest lyst til. Menukortet er nemlig spækket med klassikere som Aloo Gobi Bhindi, Tandoori Grilled Chicken, Tarka Daal og mange flere, som kan nydes med adskillige smagfulde drinks fra kortet.

Med deres oppyntning i deres restaurant danner de rammerne om en af de hyggelige, romantiske og idylliske madoplevelser, som du ikke kan gå glip af. 

Adresse: Rømersgade 20, 1362 København K

Fransk – Maison

På Maison finder du alle de kendte franske smage, som vi alle kender og elsker. Retterne er lavet med kvalitetsråvarer, og enhver bid er lige til at englene synger. Derfor er det helt sikkert også et sted, der skal på listen over gode restauranter i København, for restauranten fortjener intet mindre. 

Ikke kun vi elsker dette sted, men det er et af de spisesteder som altid er at finde på mange anmeldelser, blandt andet hos AOK. Og med god grund. Det er en af de mest romantiske restauranter, hvor man virkelig kan mærke rummet, servicen og maden.

Der er klassikere som østers, bourgogne snegle, foie gras, frikassé og pithivier at finde på menukortet, der er propfyldt med smagfulde versioner af traditionelle såvel som moderne retter, der alle har det franske pust og smagsnuancer. Aftenen kan uden problemer sluttes af med en crème brûlée, crêpe suzette og andre lækkerier fra menukortet.

Adresse: Dronningens Tværgade 43, 1302 København K

Få rabat på din næste restaurant tur i København

Besøg byens gode restauranter med madoplevelser hos mydinners. Som sagt emmer Frederiksberg af dekadence og det samme gør restauranterne, det betyder også at du til tider skal op med den store pengepung. 

Men med mydinners kan du gå ud på gode restauranter til gode priser – og på en måde smager maden bare lidt billigere med rabat. Med et besøg på restaurant gennem mydinners støtter du spisesteder i en svær tid, hvor de ønsker flere gæster – og samtidig får du en ny god madoplevelse til en reduceret pris.

»Elsker du alt godt fra havet? Se vores favoritter med fisk her!

Husk at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så er du den første til at få at vide, når vi lancerer nye kampagner – du finder her de hyggelige, romantiske og bedste restauranter og spisesteder. Du kan også følge med på Instagram og Facebook hvor vi naturligvis også viser dig mydinners kampagner. Du kan også læse nogle indlæg fra vores samarbejdspartnere.

Hvem er mydinners?

mydinners opstod under COVID-19 krisen, hvor særligt restauranter i København var ramt af restriktioner. Derfor fandt vi på mydinners – en platform, der er skabt for restauranter og deres kommende gæster. Flere restauranter oplever at have ubenyttede ressourcer – særligt i ydertiderne. Og det synes vi er en skam.

Derfor giver mydinners mulighed for at give gæster nye madoplevelser i restauranternes ydertider – altid til en reduceret pris. Restauranterne udnytter på denne måde deres ressourcer til fulde og som gæst får du mulighed for at prøve nye og spændende madoplevelser med disse deals i københavn. Og måske du også finder din nye yndlings restaurant i København, når mydinners ugentligt lancerer nye kampagner til lækre spisesteder og restauranter. Derudover laver vi guides til byen, hvor du bl.a. kan læse omkring de kreative værksteder som bliver mere og mere populære.

Følg med på mydinners

Der kommer løbende nye kampagner på vores site, men husk at holde øje, de bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du som en af de første vil få at vide, hver gang der kommer en ny kampagne på forskellige spisesteder – bare rolig, der er ingen dag-til-dag spam. Du kan også følge os på Instagram og Facebook og blive inspireret til din næste madoplevelse.

Læs også vores andre guides og anmeldelser:

» Prøv vores anbefalinger for de bedste spisesteder København.

» De bedste spisesteder Vesterbro? Kender du dem? Ellers se vores anbefalinger her på Mydinners.

» Har du brug for en Wolt rabatkode, så du kan få din mad lidt billigere? Så se med her.  

» Find de bedste køkkenknive til dit køkken med vores guide.


Angivelse af kilder og tests:

theworlds50best
eater.com

[ratemypost]

Scroll til toppen