Restaurant Frederiksberg

Dejlige Frederiksberg ligger som en lille smørklat omringet af alt det bedste fra København. De fleste af os besøger Frederiksberg som var det København, men Frederiksberg er jo en lille by midt i store København. Du skal gå på opdagelse på Frederiksberg, hvis du vil opleve det bedste fra lokalsamfundet blandet med storbyens puls. Og særligt restauranter på Frederiksberg. 

restaurant frb

Skrevet af Peter Rasmussen | 18. november 2021 | København

På Frederiksbergs mange restauranter kan du få lidt af det hele, for Frederiksberg tilbyder noget for enhver smag. Er du til et simpel morgenmadsbræt, en smagfuld brunch, en friskpresset juice eller en velsammensat middag med alt hvad hjertet begærer? Så har restauranterne på Frederiksberg det til dig. 

Frederiksberg er kendt for sit dekadente ydre, og det emmer restauranterne og caféerne også af. I denne by i byen er det elegance og kvalitet, der gennemsyrer dine oplevelser.

Besøg den vibrerende handelsgade​

Midt på Frederiksberg finder du Gl. Kongevej, med sine knap 2 kilometer strækker den sig fra Frederiksberg Rådhus helt op til Vesterport Station. På Gl. Kongevej finder du et væld af restauranter, interessante butikker og gode caféer – altså en sand handelsgade, hvor du kan holde en fortjent pause på en god restaurant på Frederiksberg. Nyt blandt andet:

Du finder både helt særlige velsmagende restauranter, som vil give dig nye oplevelser, men du kan også finde velkendte restauranter fra større kæder. På Gl. Kongevej kan du som sagt få stillet sulten med lidt af hvert hos de mange lækre spisesteder.

Slentre en tur ned af Frederiksberg

Gå en stille og rolig tur ned af Danmarks svar på Champs Élysées, nemlig Frederiksberg Allé. På din tur ned af alléen, vil du med garanti blive bjergtaget af de smukke bygninger med fine detaljer og de ikoniske træer, der gør, at du føler udlandets vingesus. Når du er nået til at stille sulten, kan du heldigvis finde flere gode restauranter på din vej. Du kan finde klassiske retter og en god øl eller du kan nøjes med en god kop kaffe to-go. Find en god restaurant på Frederiksberg Allé, sæt dig udenfor, nyd maden, udsynet over Alléen og drøm dig til udlandets storbyer.

» Se vores favoritter ift. sushi København lige her.

Få mad til den bedste pris

Besøg byens gode restauranter med madoplevelser hos mydinners. Som sagt emmer Frederiksberg af dekadence og det samme gør restauranterne, det betyder også at du til tider skal op med den store pengepung. Men med mydinners kan du gå ud på gode restauranter til gode priser – og på en måde smager maden bare lidt bedre på et godt deal. Med et besøg på restaurant gennem mydinners støtter du restauranterne i en svær tid, hvor de ønsker flere gæster – og samtidig får du en ny god madoplevelse til en reduceret pris.

» Læs også: Spisesteder i København – her er vores favoritter.

Leder du derimod efter en restaurant i Aarhus, har vi også mange gode deals her.

Derfor elsker vi Frederiksberg

Hos MyDinners elsker vi både gode restauranter, cafeer, oplevelser – og ja, selvfølgelig gode tilbud. Uanset hvor i vores smukke land disse befinder sig, så finder du dem på vores side. Vi har dog en helt særlig forkærlighed for vores vibrerende og smukke hovedstad – og her er Frederiksberg helt klart et af favorit områderne.

For os har Frederiksberg og dens mange overdådige restauranter en charme, som ellers kun kan mærkes og ses ét andet sted i Europa – nemlig hvis man flyver en tur til Paris.

Selvom den franske hovedstad uden tvivl er et besøg værd, så synes vi dog at det allerbedste er at spare flybilletten og al pakkeriet og i stedet hoppe på cyklen med en lille håndbagage og tage en tur til Frederiksberg.

Om du ønsker at spise inde på restaurant eller bringe din mad med ud, så byder denne bydel på en oplevelse for sig. Hver restaurant har sin egen charme i både menukort og indretning, og passer man ikke på, så kan tiden hurtigt gå mellem god smag og hyggelige omgivelser.

Ønsker du i stedet at rykke fra restaurant ud i naturen på Frederiksberg, så vil du også her blive mødt af en oplevelse for sig. Med sine smukke gamle bygninger følger den københavnske arkitektur dig gennem bydelen. Her blander gamle smukke bygninger sig med endnu ældre og smukkere bygninger, som alle er med til at give netop denne del af København en helt særlig stemning.

 

Bring smagen med dig hjem

Selvom du her på MyDinners finder en masse gode tilbud på restauranter på Frederiksberg, som gør det mere økonomisk at kunne spise ude oftere, er der for nogle alligevel ikke helt en restaurant, som lever op til den samme hygge, smag og stemning som ens eget køkken kan skabe. Er det dig som har det sådan? Så forstår vi dig nu alligevel godt.

Et tip til dig er, at udover at Frederiksberg byder på en masse charme, butikker og køkkener, så byder den også på en masse grønthandlere og specialbutikker, med dagligvarer som kan give dig lige dé ingredienser, som du mangler til at skabe den bedste smag hjemme hos dig selv. Tag derfor med fordel på udkig mellem de mange råvarer og lad dig inspirere.

Mangler du mere inspiration? Udover at tage på restaurant på Frederiksberg for god mad og en spændende oplevelse, så kan du også bruge muligheden med vores gode tilbud på mange gode restauranter til at smage nye retter, som kan inspirere dig til det næste store måltid, som du kan kokkerere for dig og dine gæster.

Tag derfor smagen af Frederiksberg med dig hjem og gør den til din egen – du vil helt sikkert kunne overraske både dig selv og dine gæster.

Leder du efter en elektriker Hvidovre? Så læs mere her.

» Har du brug for en grill som kan stå på bordet? Så læs vores guide om bedste bordgrill her på siden.

Følg med på mydinners

Der kommer løbende nye kampagner på vores site, men husk at holde øje, de bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du som en af de første vil få at vide, hver gang der kommer en ny kampagne – bare rolig, der er ingen dag-til-dag spam. Du kan også følge os på Instagram og Facebook og blive inspireret til din næste madoplevelse.

» Ved du ikke hvilken podcast du skal starte på? Så få svaret her.

» Står du og mangler den bedste kødhakker? Læs vores guide her på siden.

» Få købt den bedste trykkoger på markedet ved hjælp af vores guide.

» Er du interesseret i træning? Så kan du læse vores guides omkring bedste proteinpulver, billig proteinpulver, bedste veganske proteinpulver og bedste laktosefri proteinpulver. Her vil du finde ud af hvad der er bedst på markedet af de forskellige produkter.

» Se den bedste cafe Odense, cafe Silkeborg eller cafe Kolding.

» Læs vores anbefaling ang. buffet ud af huset.

» Læs her hvor du får den bedste nordisk buffet.

» Se her hvor du får den bedste frokost Esbjerg og bedste frokost Viborg.

 

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres