Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Top 5 billig restaurant Frederiksberg – gode spisesteder

Top 5 billig restaurant Frederiksberg – gode spisesteder

restaurant frederiksberg

Dejlige Frederiksberg ligger som en lille smørklat omringet af alt det bedste fra København. Denne guide har fundet din næste top 5 bedste billig restaurant Frederiksberg. Komplet liste herunder med boge hyggelige spisesteder på Frederiksberg.


Vi guider dig gennem Frederiksberg

På Frederiksbergs mange restauranter og spisesteder kan du få lidt af det hele, for Frederiksberg tilbyder noget for enhver smag. Er du til et simpel morgenmadsbræt, en smagfuld brunch, en friskpresset juice eller en velsammensat middag med alt hvad hjertet begærer? Så har restauranterne på Frederiksberg det til dig. 

Alt fra de bedste italienske til traditionelle danske restauranter. 

Frederiksberg er kendt for sit dekadente ydre, og det emmer restauranterne og caféerne også af. I denne by i byen er det elegance og kvalitet, der gennemsyrer dine oplevelser.

Besøg den pulsende handelsgade

Midt på Frederiksberg finder du Gl. Kongevej, med sine knap 2 kilometer strækker den sig fra Frederiksberg Rådhus helt op til Vesterport Station. På Gl. Kongevej finder du et væld af restauranter, interessante butikker og gode caféer – altså en sand handelsgade, hvor du kan holde en fortjent pause på en god restaurant på Frederiksberg. Nyt blandt andet:

Du finder både helt særlige velsmagende restauranter, som vil give dig nye oplevelser, men du kan også finde velkendte restauranter fra større kæder. På Gl. Kongevej kan du som sagt få stillet sulten med lidt af hvert hos de mange lækre spisesteder.


Scarpetta

Lige i udkanten af Frederiksberg på Rantzausgade ligger der en af områdets bedste italienske restauranter. Her møder du et af de spisesteder som virkelig forstår sig både på hyggelig indretning og dejlig smagfuld mad.

De serverer alt fra skaldyrs eventyr med alle de gode råvarer i hummer og rejer til de rigtig gode stenovns og surdejs pizzaer med burrata og anden italiensk salat og inspireret mad til. Vi elsker, hvordan de formår at hygge omkring den enkelte gæst, og deres hyggelige autentiske indretning giver et afslappet touch til middagen. 

Du er på denne lille perle sikret en aften lige udenfor Frederiksberg, hvor du rigtig kan læne dig tilbage og nyde et godt glas italiensk vin og limoncello til din dessert og en velbrygget cortado i ægte italiensk stemning. 

Se aktive deals på restauranter her


Frankies

I en lidt anden boldgade, men stadig med respekt for den gode italienske pizzadej finder du Frankies Pizza på Allegade 2, lige overfor Frederiksberg Have. På denne skønne restaurant er de nok de bedste til at sætte en sprudlende stemning.

De formår at modernisere deres pizzaer, så du kan afprøve en pizza udover det sædvanlige. Det er alt fra pizza med butternut squash til andre pizza med special pølser og trøffel. Er du rigtig vild med pizza, så kan du også bestille deres Feast, og bestille alt det pizza du ønsker for under 400 kr. 

Er du ikke til de bedste italienske sprøde pizza, så har de også buratta, salater og diverse italiensk pølse. Så du skal nok finde noget du kan lide. 

Deres hyggelige restaurant ligger som en af de mange spisesteder på denne gade, men de skiller sig ekstra ud med deres lille terasse og kulørte lamper. Et sikkert hit på en varm sommeraften.

Se aktive deals på restauranter her


Les Trois Cochons

Nu er vi nået til vores få udvalgte franske restauranter, som vi mener, er nogle af de spisesteder som er de bedste til det de gør. Deres elegante og alligevel mystiske restaurant giver deres gæster et evigt eventyr. 

Deres dog alligevel klassiske franske stil i indretning og på menukortet er altid et sikkert hit på Frederiksberg, hvis du elsker en god tilberedt hvid asparges i foråret og en veltilberedt kød i efteråret.

Du finder denne smukke restaurant på Værnedamsvej – en af de hyggeligste og bedste gader på Frederiksberg i grænsen til Vesterbro. Blot denne gade, med dets mange spisesteder, er altid et besøg værd.

Se aktive deals på restauranter her


Sokkelund Brasserie

Den helt klassiske og eksklusive middag eller frokost kan du finde her på Sokkelund Brasserie, som er muligvis en af de bedste franske restauranter i hele København. Du er sikret eminent god service, eksklusiv vin og rigtig god mad. 

På menukortet finder du selvfølgelig Moules Frites og andre lækre salte franske favoritter. Af spisesteder med atmosfære ud over det sædvanlige er Sokkelund i hvert fald på vores liste. Du træder ind i en tidslomme, og hvor du drømmer dig til de franske gader. 

På denne bedste frankse restaurant kan du både komme forbi til en god rustik brunch med french toast og juices, senere på dagen til frokost og lækkert smørrebrød og sent på aftenen til en god middag med østers, cocktails og vin.

Se aktive deals på restauranter her


Madklubben Frederiksberg

Har du været et smut i Frederiksberg centeret, kan du næsten ikke undgå denne hyggelige restaurant, som er et af de spisesteder, der ligger lige, når du kommer ud af centeret. Du kan både sidde inde og ude, og uanset mærke livet i det pulserende område. 

De byder på et vel af gode retter, og deres køkken består af et mix mellem til fransk inspirerede retter, men med god grobund i det danske køkken. De har både salater i alverdens afskygninger og gode stegte stykker kød med tilberhør.

De går aldrig på kompromis med deres råvarer, og det kan man smage. De følger ofte sæsonens råvarer, og du finder derfor tit noget nyt på kortet, og det er med fordel et af de spisesteder og restauranter på Frederiksberg, som du kan blive ved med at besøge.

Se aktive deals på restauranter her


Frederiksberg Smørrebrød

Er du til en dansk omgang mad, hvor alt stråler af danske råvarer, og danske retter, så tag et kig forbi denne restaurant på Frederiksberg Allé, som ligger blandt en masse andre spisesteder, små øl huse og stemningsfyldte oplevelser. 

De laver måske byens bedste smørrebrød, og der bliver virkelig kælet for detaljen hos dem. De laver både deres smukke danske mad på deres restaurant, men du kan også tage maden med dig ud i de dejlige omgivelser Frederiksberg byder på.

De danske råvarer går igen i både maden, men også i de drikkevarer du kan få læskende til din mad. Det er alt fra lækker dansk snaps til danske øl fra lokale bryghuse.

Se aktive deals på restauranter her

Du kan også med fordel læse vores mange guide til at finde gode produkter, som du kan bruge i køkkenet, når du skal finde nye og spændende måder at lave mad på, for eksempel med en airfryer.

Få mad til den bedste pris

Besøg byens gode restauranter med madoplevelser hos mydinners. Som sagt emmer Frederiksberg af dekadence og det samme gør restauranterne, det betyder også at du til tider skal op med den store pengepung. 

Men med mydinners kan du gå ud på gode restauranter til gode priser – og på en måde smager maden bare lidt bedre på et godt deal. Med et besøg på restaurant gennem mydinners støtter du restauranterne i en svær tid, hvor de ønsker flere gæster – og samtidig får du en ny god madoplevelse til en reduceret pris.

Vi elsker at kunne byde dig ud på de forskellige spisesteder på Frederiksberg, derfor skal du holde godt øje med de gode tilbud på disse restauranter. De forskellige deals og rabatter ændre sig konstant, så det er med at holde øje.

Se aktive deals på restauranter her

Der bliv aldrig gået på kompromis på Frederiksberg og de mange spisesteder og restauranter. Det er en af de bydele i København, som har et utal af lækre og delikate muligheder, og hvor hver enkelt restaurant har respekt for detaljen og råvaren.

Så selvom du køber deals eller rabatbilletter til dit næste besøg, skal du ikke tro at du ikke får den bedste og fulde oplevelse på de forskellige restauranter og spisesteder. 

Leder du derimod efter en restaurant i Aarhus, har vi også mange gode deals her.

Hos Awoke kan du også få en masse godt træningstøj. Om det er til træning, sport eller løb, så kan du gøre dig et godt køb.

Derfor elsker vi Frederiksberg

Hos MyDinners elsker vi både gode restauranter, cafeer, oplevelser – og ja, selvfølgelig gode tilbud. Uanset hvor i vores smukke land disse befinder sig, så finder du dem på vores side. Vi har dog en helt særlig forkærlighed for vores vibrerende og smukke hovedstad – og her er Frederiksberg helt klart et af favorit områderne.

For os har Frederiksberg og dens mange overdådige restauranter en charme, som ellers kun kan mærkes og ses ét andet sted i Europa – nemlig hvis man flyver en tur til Paris.

Selvom den franske hovedstad uden tvivl er et besøg værd, så synes vi dog at det allerbedste er at spare flybilletten og al pakkeriet og i stedet hoppe på cyklen med en lille håndbagage og tage en tur til Frederiksberg.

Om du ønsker at spise inde på restaurant eller bringe din mad med ud, så byder denne bydel på en oplevelse for sig. Hver restaurant har sin egen charme i både menukort og indretning, og passer man ikke på, så kan tiden hurtigt gå mellem god smag og hyggelige omgivelser.

Ønsker du i stedet at rykke fra restaurant ud i naturen på Frederiksberg, så vil du også her blive mødt af en oplevelse for sig. Med sine smukke gamle bygninger følger den københavnske arkitektur dig gennem bydelen. Her blander gamle smukke bygninger sig med endnu ældre og smukkere bygninger, som alle er med til at give netop denne del af København en helt særlig stemning.

Slentre en tur ned af Frederiksberg

Gå en stille og rolig tur ned af Danmarks svar på Champs Élysées, nemlig Frederiksberg Allé. På din tur ned af alléen, vil du med garanti blive bjergtaget af de smukke bygninger med fine detaljer og de ikoniske træer, der gør, at du føler udlandets vingesus. 

Når du er nået til at stille sulten, kan du heldigvis finde flere gode restauranter og diverse mindre og større spisesteder på din vej. Du kan finde klassiske retter og en god øl eller du kan nøjes med en god kop kaffe to-go. Find en god restaurant på Frederiksberg Allé, sæt dig udenfor, nyd maden, udsynet over Alléen og drøm dig til udlandets storbyer.

Dette område har nogle af de bedste restauranter i København, og du finder dem omgivet af idyl og fantastiske rammer. Vi kommer med et par anbefalinger til restauranter i området omkring og i Frederiksberg.

» Se vores favoritter ift. sushi København lige her.
» Find vores favorit airfryer her på siden.

Få mad til den bedste pris

Vi elsker og dele ud af vores viden, erfaringer og oplevelser, og derfor har vi selvfølgelig også samlet et par favoritter på Frederiksberg til dig. Så du kan se et par bud på de bedste italienske restauranter og andre sjove darlings.

Leder du efter en fysioterapeut Frederiksberg? Så læs mere her.

Bring smagen med dig hjem

Selvom du her på MyDinners finder en masse gode tilbud på restauranter på Frederiksberg, som gør det mere økonomisk at kunne spise ude oftere, er der for nogle alligevel ikke helt en restaurant, som lever op til den samme hygge, smag og stemning som ens eget køkken kan skabe. Er det dig som har det sådan? Så forstår vi dig nu alligevel godt.

Et tip til dig er, at udover at Frederiksberg byder på en masse charme, butikker og køkkener, så byder den også på en masse grønthandlere og specialbutikker, med dagligvarer som kan give dig lige dé ingredienser, som du mangler til at skabe den bedste smag hjemme hos dig selv. Tag derfor med fordel på udkig mellem de mange råvarer og lad dig inspirere.

Mangler du mere inspiration? Udover at tage på restaurant på Frederiksberg for god mad og en spændende oplevelse, så kan du også bruge muligheden med vores gode tilbud på mange gode restauranter til at smage nye retter, som kan inspirere dig til det næste store måltid, som du kan kokkerere for dig og dine gæster.

Tag derfor smagen af Frederiksberg med dig hjem og gør den til din egen – du vil helt sikkert kunne overraske både dig selv og dine gæster.

Leder du efter en elektriker Hvidovre? Så læs mere her.

» Har du brug for en grill som kan stå på bordet? Så læs vores guide om bedste bordgrill her på siden.

Følg med på mydinners

Der kommer løbende nye kampagner på vores site, men husk at holde øje, de bliver hurtigt udsolgt. Du kan også følge os på Instagram og Facebook og blive inspireret til din næste madoplevelse.

» Ved du ikke hvilken podcast du skal starte på? Så få svaret her.

» Er du interesseret i tyrkisk mad? Så skal du prøve den bedste tyrkisk restaurant.

» Står du og mangler den bedste kødhakker? Læs vores guide her på siden.

» Få købt den bedste trykkoger eller airfryer på markedet ved hjælp af vores guide.

» Er du interesseret i træning? Så kan du læse vores guides omkring bedste proteinpulverbedste veganske proteinpulver og laktosefri proteinpulver test 2022. Her vil du finde ud af hvad der er bedst på markedet af de forskellige produkter.

» Se den bedste cafe Silkeborg eller cafe Kolding.

» Læs her hvor du får den bedste nordisk buffet.

» Se her hvor du får den bedste frokost Esbjerg og bedste frokost Viborg.

» Find de bedste spisesteder i København med hjælp fra for guide.

» Find de bedste spisesteder Vesterbro her med vores anbefalinger.

» Har du brug for en Wolt rabatkode, så du kan få din take away lidt billigere? Så læs med her.

» Det kan være svært at finde de bedste køkkenknive, men du kan med hjælp fra vores guide, finde dem du skal bruge hurtigt.


Angivelse af kilder og tests:

theworlds50best
eater.com

[ratemypost]

Scroll to Top