Restaurant Frederiksberg

Deals København

Spis ude på de bedste restauranter på Frederiksberg – til gode priser

Dejlige Frederiksberg ligger som en lille smørklat omringet af alt det bedste fra København. De fleste af os besøger Frederiksberg som var det København, men Frederiksberg er jo en lille by midt i store København. Du skal gå på opdagelse på Frederiksberg, hvis du vil opleve det bedste fra lokalsamfundet blandet med storbyens puls. Og særligt restauranter på Frederiksberg. 

Dyk ned i restauranter på Frederiksberg

På Frederiksbergs mange restauranter kan du få lidt af det hele, for Frederiksberg tilbyder noget for enhver smag. Er du til et simpel morgenmadsbræt, en smagfuld brunch, en friskpresset juice eller en velsammensat middag med alt hvad hjertet begærer? Så har restauranterne på Frederiksberg det til dig. Frederiksberg er kendt for sit dekadente ydre, og det emmer restauranterne og caféerne også af. I denne by i byen er det elegance og kvalitet, der gennemsyrer dine oplevelser. 

Besøg den vibrerende handelsgade

Midt på Frederiksberg finder du Gl. Kongevej, med sine knap 2 kilometer strækker den sig fra Frederiksberg Rådhus helt op til Vesterport Station. På Gl. Kongevej finder du et væld af restauranter, interessante butikker og gode caféer – altså en sand handelsgade, hvor du kan holde en fortjent pause på en god restaurant på Frederiksberg. Du finder både helt særlige velsmagende restauranter, som vil give dig nye oplevelser, men du kan også finde velkendte restauranter fra større kæder. På Gl. Kongevej kan du som sagt få stillet sulten med lidt af hvert.

Slentre en tur ned af Frederiksberg Allé

Gå en stille og rolig tur ned af Danmarks svar på Champs Élysées, nemlig Frederiksberg Allé. På din tur ned af alléen, vil du med garanti blive bjergtaget af de smukke bygninger med fine detaljer og de ikoniske træer, der gør, at du føler udlandets vingesus. Når du er nået til at stille sulten, kan du heldigvis finde flere gode restauranter på din vej. Du kan finde klassiske retter og en god øl eller du kan nøjes med en god kop kaffe to-go. Find en god restaurant på Frederiksberg Allé, sæt dig udenfor, nyd maden, udsynet over Alléen og drøm dig til udlandets storbyer. 

Få rabat på din næste restaurant-tur

Besøg byens gode restauranter med madoplevelser hos mydinners. Som sagt emmer Frederiksberg af dekadence og det samme gør restauranterne, det betyder også at du til tider skal op med den store pengepung. Men med mydinners kan du gå ud på gode restauranter til gode priser – og på en måde smager maden bare lidt billigere med rabat. Med et besøg på restaurant gennem mydinners støtter du restauranterne i en svær tid, hvor de ønsker flere gæster – og samtidig får du en ny god madoplevelse til en reduceret pris. 

Det er altså win-win for begge parter.

Husk at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så er du den første til at få at vide, når vi lancerer nye kampagner. Du kan også følge med på Instagram og Facebook hvor vi naturligvis også viser dig mydinners kampagner. 

Få besked når nye madoplevelser lanceres