Restaurant deals København

Deals København

Smag på København til den bedste pris

God mad hører ofte sammen med en god oplevelse på gode restauranter. En god madoplevelse kan i sig selv være en begivenhed. På mydinners.dk finder du en masse af Københavns lækreste madoplevelse og deals, om du så er mest til sushi, Indisk, pizza  eller en god brunch.

Som med andre hovedstæder, så er København et mekka med gode madoplevelser. Med blandt andre verdenskendte restauranter som Noma og Mash. Hvis du er mere til noget lokalt eller noget lækkert morgenmad, så tøv ikke, for København er fyldt med gode madoplevelser.  Det er netop derfor vi har samlet en masse restaurant deals.

Find en masse mad deals ét sted

Med nye restaurant deals hver uge, kan du altid blive inspireret af valgmuligheder. Uanset om du er mest til noget indisk, brunch eller sushi så kan du altid følge med og være klar til at slå til på den næste deal. 

Mange af de restaurant deals du vil finde på mydinners.dk vil igen og igen komme tilbage med en ny kampagne. Det betyder ikke, at maden er dårlig og kunderne ikke er tilfredse, tværtimod. De fleste af tilbuddene er der for, at få flere besøgende i løbet af ugen.

Hvorfor vælge deals hos mydinners?

 Under COVID-19 krisen, var en masse restaurant i København hårdt ramt af de mange restriktioner, som staten pålagde. Netop i denne periode opstod mydinners, som en platform til at skabe vækst igen hos restauranterne. Mange havde ubenyttede ressourcer, særligt udenfor prime perioderne. 

Mydinners giver muligheden til gæster for nye madoplevelser til gode en meget reduceret pris. På denne måde bliver ressourcerne hos restauranterne udnyttet, samtidig med at gæsterne har en god madoplevelse.

En hverdagsoverraskelse

Nogle dage er bare længere end andre. Derfor kan en hverdags overraskelse være en god ide til en du holder af. Du kan igennem mydinners.dk både købe restaurant deals både til dig selv og til andre. Det kræver bare, at du viser en bevis på købet når du betaler ved disken. 

Så hvorfor ikke gøre det?

Husk at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så er du den første til at få at vide, når vi lancerer nye kampagner. Du kan også følge med på Instagram og Facebook hvor vi naturligvis også viser dig mydinners kampagner. 

Gør den gode madoplevelse en tand billigere

Ja, København kan være lidt dyr når det kommer til at spise ude og det kan godt holde os lidt tilbage.  Man kan ofte sidde tilbage efter et godt måltid på en god restaurant og se regningen løb op og så glemmer man helt den gode madoplevelse, som man lige har haft. 

Så det godt vi har et svar til netop det problem. Undgå de helt dyre regninger og spar i de fleste  tilfælde 50%. Det gode ved netop deals på mydinners.dk er, at du undgå overraskelser grundet, at du betaler for maden på forhånd. fx 50% på en brunch på Mad & Kaffe eller 2 pizza´er for 1´s pris hos DEJ. 

Det eneste der er tilbage er at nyde en tur på restaurant eller cafe i København til en billig pris. Hvis du sidder på mydinners.dk og ikke kan se noget du har lyst til, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks besked om nye lækre restaurant deals i København.

Det er altså win-win for begge parter.

Få besked når nye madoplevelser lanceres