Restaurant Amager

Den broforbundende og tættest befolkede ø i Danmark ligger som forlængelse og som fast del af København. Udskældt af nogle, men elsket af de fleste – nemlig Amager eller København S.

restaurant amager

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Restaurant Amager

Bor man i København, har man uden tvivl sat sine ben her, enten på den lange Amagerbrogade, der strækker sig fra øens begyndelse til langt ud i det uendelige. 

Måske er det Strandparken, som du har lagt vejen forbi, som både byder på vandsport, solbadning, minigolf og meget mere. Og netop dér ude ved Strandparken, der finder man også et væld af gode restauranter på Amager.

» Læs om sushi København og find den bedste!

Et hav af muligheder

Når man leder efter en restaurant på Amager, er det faktisk ganske nemt. Heldigvis byder bydelen på et stort udvalg, både til morgen, frokost og aftensmad. Besøg hyggelige caféer eller specialbagere til en god morgenmad på Islands Brygge og mærk byen stå op.

Bevæg dig ned af den summende Amagerbrogade, hyg dig med lidt eftermiddags shopping, og når fødderne trænger til hvile, kan du med fordel finde en god lille frokost restaurant på Amager – led gerne på de hyggelige sidegader omkring Amagerbrogade, der kan gemme sig små skatte.

Er det aftensulten, der trykker, og længes du efter en god middag i smukke omgivelser? Så kan du med fordel tage ud til Amager Strandpark og besøge en af Amagers restauranter på den smukkeste placering. Med udsigt over Øresund, broen i det fjerne og med fly, der langsomt og elegant letter og lander, bliver det ikke meget bedre.

» Læs også: Spisesteder i København – her er vores favoritter.

Find din yndlingsrestaurant på Amager

ige meget hvilket køkken der er dit yndlings, så vil du med sikkerhed finde en restaurant på Amager, der kan udfylde netop dit behov. Er du til det italienske køkken med cremede pastaretter, sprøde pizzaer, frisk charcuterie og blødende burrata? Eller er du mere til det thailanske køkken, der byder på smagfulde karryretter med eksotiske grøntsager og stærke chili eksplosioner?

Måske er du mere til veltilberedt sushi, med sprøde ebi rejer og friskskåret shashimi? Eller er du bare til en god og mættende salat lavet på gode råvarer og toppet med hjemmelavede dressinger? Ja så kan det med sikkerhed findes i en af de mange restauranter på Amager.

Tag din bedre halvdel med ud og spise

Det kan ofte blive en dyr affære at tage ud og spise, og få den helt gode madoplevelse. Men det behøver faktisk ikke altid at forholde sig sådan. Du kan nemlig med fordel benytte dig af gode tilbud fra mydinners. Hos mydinners tilbyder vi rigtig mange gode og dejlige madoplevelser på restauranter på Amager, som ikke behøver at koste en formue. Køber du et tilbud hos mydinners, kan du nemt invitere din kæreste, ven eller familie med ud at spise, uden at det ruinerer dig. 

Med mydinners kan man finde tilbud, hvor man sparer op til 50% på sin næste madoplevelse. Vi har til formål at skabe de bedste betingelser for madstederne og for jer som kunde. Vi udvælger kun de bedste restauranter på Amager, og på den måde, kan du være sikker på, at du får en god oplevelse. 

Vi samarbejder med de restauranter på Amager, der har ressourcer i overskud. Det betyder eksempelvis, at vi hjælper med at få fyldt spisestederne op i ydertimerne, og du som bruger af mydinners, får en madoplevelse til halv pris. Den model er vi ret stolte af, og vi kalder det win-win for begge parter.

Er du også blevet sulten?

Det forstår vi skam godt, og du kan med fordel følge med på mydinners Instagram, hvor vi løbende vil friste dig med gode tilbud på formidable madoplevelser på restauranter på Amagers bedste placeringer. Vi lover at vi nok skal få stillet din sult!

Eller.. tilmeld din email?