Qknives Nakiri

Hvis du er på udkig efter en af de rigtig gode modeller og produkter og køkkenknive til dine grøntsager, så er disse asiatiske, japanske, knive et godt bud.

kniv2.2

Denne kniv har en fantastisk skæreevne og egner sig perfekt til grøntsager. Det er yderligere Asiens mest anvendte grøntsagskniv, hvorfor dens popularitet er udbredt til vestens køkkener. Du finder den derfor også ofte i den kategori, der indebærer japanske køkkenknive.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Disse knive har ofte et smukt mønster indsat i deres knivblad. Selvsamme æstetiske detaljer går igen i skaftet, som er både smukt og komfortabelt at holde på. Qknives Nakiri kan du finde i flere modeller og serier. De har både Original og Bright og flere andre serier. 

Når du køber en Nakiri kniv frem for en hvilken som helst anden køkkenkniv, så ligger forskellen i selve bladet på kniven. Denne Nakiri kniv er nemlig god og stabil, hvilket er godt og brugbart, når du skal snitte grøntsager hurtigt. 

Se relaterede artikler til køkkenknive

Lad børnene være til madlavningen. Se vores guide til de bedste børne køkkenknive her.

Vexø køkkenknive er et godt valg til dig som leder efter gode men billige knive.

Er du på udkig efter det ultimative knivsæt – så se alt om Scanpan Santoku knivsæt – her.

Leder du efter køkkenknive der laver et fint snit – så er Gyoto kokkekniv den perfekte.

Global G2 er en god og nem køkkenkniv at håndtere. 

Vi har lavet en samlet guide over køkkenknive bedste i test her.

Disse knive er ikke velegnet som kokkeknive, men også til den helt almindelige borger, som elsker et godt køkkenredskab. Det gør både madlavningen sjovere og bedre, når du har de helt rette knive. 

Det brede blad, som Qknives Nakiri har, gør det langt nemmere at styre kniven, så du kan markere med dine knoger på knivbladet. Du kan i de forskellige serier fra Qknives Nakiri finde både håndformede såvel som almindeligt standard skaft. 

Qknives Nakiri gør det derfor nemt og tilgængeligt for dig at få præcis de køkkenknive eller kokkeknive du ønsker, og dem der passer dine behov bedst, og hvordan din hånd bedst opererer med kniven. 

 

Fuld liste over test af køkkenknive.