Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Kosttilskud » Pure Whey proteinpulver​

Pure Whey proteinpulver​

Økologisk proteinpulver

Dette proteinpulver med vanilje er fra mærket bulk. Det er et letopløseligt pulver som er lavet af 22 g protein og 5 g forgrenede aminosyrer også kaldet BCAA. Det er et bæredygtigt valg, da det består af valleprotein som er udvundet fra europæiske kører, som har gået på græs. ​

Her kan du vælge mellem mange forskellige smage som både er traditionnelle, ud over vanilje finder du også smage som fødselsdagskage, tiramisu, rocky road og æblecrumble og creme. Det er et proteinpulver som er ideelt for alle  som tærner meget eller til dig som bare mangler lidt ekstra protein i deres hverdag.

Et smart tilskud

Du kan tilsætte det i både smoothies eller i bagværk. Det er nemlig instantiseret med solsikkelecithin for at opnå en øjeblikkelig opløsning uden klumper.  Du blander det ved at bruge 30 g i 200 ml vand. Du kan indtage det 1-5 gange dagligt alt efter dit proteinbehov. 

Det er et produkt som optages meget hurtigt, det vil derfor være ideelt at indtage det lige når du vågner eller lige efter træning. Hvis du er en person som træner meget, kan du tage en dobbeltportion, fordi kroppen her er i underskud for proteiner, og kan derfor godt omsætte en større mængde. 

Læs hele vores guide til vanilje proteinpulver her.

Angivelse af kilder og tests:

Medicalnewstoday
Livescience

[ratemypost]

Scroll til toppen