Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Pure BodyLab Creatine pulver – Neutral 300 g

Pure BodyLab Creatine pulver – Neutral 300 g

Pure BodyLab kreatin pulver
  • 3 g dagligt
  • Øger din udholdenhed
  • Hurtigere restitution

Musclehouse

Hvis du gerne vil øge din muskelmasse og blive stærkere, så er kreatin pulver et optimalt kosttilskud til dig. Det er et effektivt tilskud, der kan hjælpe dig med at nå dine træningsmål, hvad end det er i forbindelse med styrketræning, crossfit eller andre intensive træningsdiscipliner.

Ved indtagelse af kreatin vil du få større udbytte af din træning, da du vil kunne tage op til 1-2 gentagelser mere, end hvad du ellers ville. Når man øger mængden af kreatin i musklerne udsættes produktionen af mælkesyre, som gør at man kan befinde sig i den anaerobe fase i længere tid.

Sådan bruger du det

Indtag 3 g (en skefuld) dagligt i tre måneder efter træning for den bedste effekt. Bland kreatin pulveret op med væske såsom mælk, juice eller iskoldt vand og drik det.

Bodylab kreatin – Monohydrat pulver, piller og kapsler

Kreatin monohydrat, både som pulver og kapsler, er nemlig bevist at kunne give en ekstra udholdenhed og styrke, som kan bruges i forbindelse med styrketræning, crossfit og lignende.

Træner du meget, og ønsker du at kunne yde dit allerbedste, når du står i fitnesscenteret og skal i gang med træningen, så kan forskellige kosttilskud være en fordel. Dertil er det naturligvis vigtigt at have en sund og varieret kost, og ønsker du større muskelmasse, er især proteinrig kost vigtig.

Mange fordele

Der findes altså mange fordele ved at tage Bodylab kreatin som kosttilskud, herunder fordi det kan give en bedre performance og større udholdenhed, når der tales om kortere, men mere intensive træninger, som bodybuilding og lignende discipliner.

Du kan læse mere om kreatin og dets mange fordele på vores side om kreatin pulver, hvor der gennemgås netop de mange forsdele og gode produkter, du kan anvende. Du kan også læse med her videre, hvis du vil høre mere om Bodylabs forskellige monohydrat kreatin produkter. Det fås nemlig både som piller og pulver. Brug det som supplement til dit Bodylab proteinpulver.

Har du spørgsmål angående:

Om forfatteren

Scroll to Top