Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Proteinpulver uden sukker – Få kosttilskud uden kulhydrater

Proteinpulver uden sukker – Få kosttilskud uden kulhydrater

proteinpulver uden sukker

Ønsker du at sænke dit indtag af kulhydrater i forbindelse med træning og hverdags kosten, så kan du se mod proteinpulver uden sukker, som giver god energi og næring men uden brug af for mange kulhydrater.

Vores bud på proteinpulver uden sukker

Der findes mange forhandlere, som har produkter i denne kategori med sukkerfrit udvalg, og derfor kan vi hjælpe dig lidt på vej, så du kan få et overblik over dine muligheder. Du finder varianter i alt fra BodyLab, Easis og mange andre.


Bodylab Whey 100 – Vores favorit proteinpulver uden tilsat sukker

proteinpulver uden sukker

Bodylab


Bodylab Vegan Blend – Bedste vegansk proteinpulver uden tilsat sukker

proteinpulver uden sukker

Bodylab


Bodylab Whey 100 ISO Pure – Proteinpulver uden tilsat sukker og mest protein

proteinpulver uden sukker

Bodylab


Bodylab Clear Whey – Mest forfriskende proteinpulver uden tilsat sukker

proteinpulver sukkerfrit bodylab

Bodylab

Denne velkendte producent, BodyLab, har på deres liste af varer selvfølgelig også en serie hvoraf der ikke er tilsat sukkerarter i forbindelse med de kulhydrater, der er i. Men dog hvor de fortsat er enormt rig på mængden af protein. Det er derfor deres serie til proteinpulver uden sukker.

Deres Clear Whey serie er et af deres nyeste og bedste produkter, og er et af de “reneste” og mest koncentrerede proteintilskud. Denne type pulver er en mere ren version, som ikke giver den tykkere konsistens, men en tynd og læskende “sportsdrink” lignende drik.

Denne serie af proteinpulver uden sukker fås i smagsvarianter som æble, fersken, hindbær, sød appelsin, citron/lime og nyeste skud på stammen: vandmelon.

Læs her på mydinners desuden om markedets bedste robotstøvsugere i 2023, og herunder nogle udvalgte iRobot Roomba modeller: iRobot Roomba i7, iRobot Roomba i3 og iRobot Roomba 694.


Easis – proteinpulver uden sukker

Endnu en producent, som har sukkerfrie varianter på hylderne, er Easis. Dette brand generelt er også kendt for sine sukkerfrie produkter, som kan købes i alle tænklige formater og madvarer. Men når der er tale om kosttilskud i form at dette pulver, er de også eminent gode til at have et godt alternativ.

Deres Whey Protein variant fås i mange forskellige smage, og uden tilsat sukker. De har for at søde produktet modsat brugt sødestoffet Sucralose, hvilket derimod giver naturligt indhold af sukker. Du finder både sukkerfrie varianter i deres Whey Protein, men også i deres Protein Clear Shake serie.

proteinpulver sukkerfri

Hvilke protein kosttilskud kan man ellers få sukkerfrit?

Proteinpulver uden sukker er ikke din eneste mulighed, når der er tale om kosttilskud. Du har også mulighed for købe barer, BCAA, EAA og andre tilskud, som fås hos BodyLab. Du kan endda her på vores side få lidt inspiration til forskellige opskrifter med proteinpulver.

Hos BodyLab har desuden sukkerfrie proteinbar tilbud i ny og næ, som du kan gøre dig gavn af. Her finder du barer i smage fra chokolade/banan, White choco cookie og en masse andre. Du kan desuden udover proteinpulver uden sukker også finde Kreatin uden sukker, som er et andet supplement til din træning.Om forfatteren

Scroll to Top