Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Proteinpulver uden smag – Neutralt kosttilskud til god pris

Proteinpulver uden smag – Neutralt kosttilskud til god pris

proteinpulver uden smag

Er det muligt at få proteinpulver uden smag? Ja, det kan man heldigvis godt, og der findes faktisk en del forskellige muligheder på markedet, som du kan og bør stifte bekendtskab til, hvis du sidder med overvejelser om kosttilskud og gerne så neutralt og nemt som muligt.

Denne form for kosttilskud er noget der nemt og effektivt giver dig protein til kroppen, så den styrkes og får energi. Det er med til, at muskelopbygge i forbindelse med træning, hvis dette er ønsket. Står du derfor gerne og vil opbygge større muskler, kan det være en idé at tilføje proteinpulver eller andet protein som kosttilskud til din daglige kost eller mellem måltider.


Vores bud på de bedste proteinpulver uden smag


Bodylab Whey 100 Neutral – Vores foretrukne proteinpulver uden smag

bodylab proteinpulver uden smag neutral

Bodylab


Bodylab Vegan Blend – Vanilje smagen er meget neutral

vegansk proteinpulver uden smag neutral

Bodylab


Bodylab Creatine – Godt alternativ til neutral proteinpulver uden smag

kreatin uden smag neutral

Bodylab


Disse produkter findes på markedet

Der findes et hav af forskellige brands, mærker og produkter, når det kommer til pulver med protein generelt. Herunder findes der også flere varianter og brands som tilbyder proteinpulver uden smag som en del af deres sortiment.

BodyLab proteinpulver er bl.a. en af de mest velkendte mærker, som foruden deres store katalog af kosttilskud også har nogle varianter uden smag. Deres BodyLab Whey 100 kan fås som smagsneutralt pulver, som du kan benytte i din shakes, små retter eller grød.

Udover BodyLab, kan du desuden også finde smagsneutrale produkter hos Bulk, Nutramino, Impact, PurePower og andre større mærker. Ofte findes de som en del af det normale sortiment på hylderne. Der findes bl.a. også Murph proteinpulver.


proteinpulver smagsneutralt

Hvordan smager proteinpulver uden smag?

Det virker som et lidt selvmodsigende spørgsmål, men der er faktisk en del andre end dig, som undrer sig over, hvad denne form for pulver smager af, hvis det er proteinpulver uden smag. Den har jo som udgangspunkt ofte altid en basis smag, som kan smage lidt “mælket”, men meget mildt.

Du kan bruge dette kosttilskud i forbindelse med træning, når du skal øge indtaget af protein løbende med en forhøjet træning. De fleste bruger det blandet med en shake før eller efter træning, MEN der er også mange andre måder, hvorpå man kan bruge det.

Vi har samlet forskellige proteinpulver opskrifter til dig for at give lidt ekstra inspiration, så du kan bruge det på andre måder end blot ved læskende drikke, hvor du kan indtage direkte proteinpulver før eller efter træning, men hvor du kan nyde det på anden vis.


Bliv klogere på dette kosttilskud ved at læse om…

Vi hjælper dig her på siden videre med en masse spørgsmål, hvad angår denne form for kosttilskud, så du kan komme i gang med din livsstil. Sæt dig ind i dine produkter, og hvis du har specifikke spørgsmål og undringer ift. dine kostvaner, bør du kontakte professionelle rådgivere eller egen læge.


Kilder og test:

Om forfatteren

Scroll to Top