Proteinpulver tilbud - find de bedste rabatter her

Find de bedste rabatter og tilbud på proteinpulver, så du kan spare penge, mens stadig på den mængde, som du ønsker. Læs med videre for at få de bedste proteinpulver tilbud.

Proteinpulver tilbud

At købe proteinpulver kan godt være dyrt i længden, især hvis man bruger proteinpulver som kosttilskud dagligt og måske endda flere gange dagligt. Derfor er det fordelagtigt at kunne få sit proteinpulver på tilbud, så man ikke bliver ruineret hver gang lageret skal fyldes.

Vores anbefalede bedste proteinpulver tilbud

laktosefri proteinpulver

Bodylab Whey 100

vegansk proteinpulver

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Lad os vise dig - De bedste proteinpulver tilbud

Der findes utallige steder, hvor du kan lede efter gode tilbud, både hvad angår protein i pulverform, som drikke, i barer og meget mere. Vi vil her blandt andet gennemgå nogle af de bedste proteinrige produkter, der kan findes på tilbud.

Interesseret i mere proteinpulver? 🚀

Se efter flere varianter af proteinpulver på Bodylabs hjemmeside. De har et stort udvalg, hvor en af dem helt sikkert passer til dine behov.

bodylab proteinpulver

I denne artikel

Vi har her samlet en guide til en masse gode proteinkilder, herunder proteinpulver på tilbud, som du kan finde råd og vejledning i. Leder du efter et specifikt proteinpulver på tilbud, kommer i gerne med vores bud på, hvor du kan finde det henne, og hvis du ikke er så stærk inden for proteiner, kan du læse meget mere om dette i guiden.

Bedste proteinpulver tilbud

billig proteinpulver

Bodylab Whey 100

bodylab proteinpulver

Prisklasse: 192-229 kr.

Type: Valleprotein

Gram:1000g

Protein pr 100g: 70g

God til:

Højdepunkter:

bodylab proteinpulver

Det gode ved Bodylab Whey 100 proteinpulver

Bodylab Whey 100 proteinpulver vurderes af flere eksperter og især også af forbrugerne til at være det bedste proteintilskud på markedet. Dette kommer både af den gode kvalitet, men også især af den gode smag, som er intens og god. Derfor er netop dette produkt favoritten, når det kommer til whey proteinpulver.

Whey proteinpulver er en optimal kilde til ekstra protein, hvis dette er behøvet i kosten. Dette kan der naturligvis være flere årsager til, herunder blandt andet muskelopbygning. Bodylab proteinpulver af udvundet af frisk mælk fra køer, hvor det er vallen og proteinen herfra, der anvendes til at lave det gode proteinpulver, som vi kender det.

Der findes forskellige smagsvarianter, der alle er uden tilsat sukker, og derfor findes der helt sikkert også en variant, som falder i din smag, om du er til chokolade, jordbær eller den klassiske vaniljesmag. Bodylab Whey 100 proteinpulver fås også ofte på tilbud hos Bodylab selv.

vegansk proteinpulver

Bodylab Vegan Protein Blend

bodylab proteinpulver

Prisklasse: 119 – 139 kr.

Type: Planteprotein

Gram: 400g

Protein pr 100g: 62g

God til:

Højdepunkter:

bodylab proteinpulver

Det gode ved Bodylab Vegan Protein Blend

Det kan være svært at få dækket sit proteinindtag som veganer, da grøntsager i sig selv ikke indeholder nær så højt proteinindhold som animalsk produkter gør. Der findes naturligvis både bønner, linjer og kikærter, der aller er rigtige på proteiner, dog kan det stadig være svært at opnå det daglige indtag.

Med Bodylab Vegan Protein Blend har du mulighed for at dække dig daglige indtag af proteiner på en lækker og smagfuld måde. Der findes nemlig to velsmagende varianter, én med premium kakaopulver og én med vanilje fra Madagaskar, som kan mikses med vand, mandel- eller havredrik og nydes som en shake, eller det kan blendes med i en lækker smoothie eller bages ind i en kage eller vaffel som ekstra proteintilskud.

Bodylab proteinpulver er generelt et favoriseret valg blandt forbrugerne, da der er mange forskellige smage og alsidige produkter, der er smagfulde og nemme at bruge.

Proteinpulver er protein i en pulveriseret form, som er et kosttilskud og skal derfor ses som et supplement til din hverdag. 

BodyLab - valleproteinpulver - Whey 100

Barebells Protein Bar

bodylab proteinpulver

Prisklasse: 15 – 22 kr pr stk.

Type: Proteinbar

Gram: 55g

Protein pr 100g: 36g

God til:

Højdepunkter:

Det gode ved Barebells Protein Bar

Barebells Protein Bar er en smagfuld, næsten overdådig, proteinbar, der har alt det, man har lyst til, når noget skal være syndigt. Der er chokoladeovertræk, knas, karamel, nødder, skumfiduser og mange andre syndige ting i, som slet ikke er så syndige igen. Det er netop dette, der gør dem til en eminent snack, mellemmåltid eller opkvikker efter træning – og så er de naturligvis også proteinrige.

Man kan med fordel have en Barebells Protein Bar i tasken til efter træningen eller til når sulten begynder at melde sig, men det ikke helt er tid til et helt måltid endnu. Barebells Protein Bar kan købes enkelvis i de fleste dagligvarebutikker og kiosker, samt fitnesscentre, men det er også muligt at købe en større pakke med eksempelvis 12 stk. På nettet, og ofte på tilbud til billige penge.

Barebells Protein Bar er især rost for at have flere forskellige smage og være overdådige og syndige i smagen, selvom tilfældet slet ikke er dette. Desuden har de et højt proteinindhold, og dette er med til at supplere til en varieret kost, hvor proteinniveau er højt, for eksempel, på grund ønske om muskelopbygning og eller toning af kroppen.

Er du interesseret i andre produkter? – Så læs mere her:

Er du på udkig efter andre mærker eller andet proteinpulver? Så se vores anbefalinger til det bedste veganske proteinpulver og det bedste laktosefri proteinpulver

Vi har også samlet en guide over det bedste proteinpulver til din træning. 

Er du på udkig efter de bedste billig proteinpulver? Så læs her.  

Proteinpulver tilbud hos dine favorit forhandlere

Er du en hyper bruger af protein pulver? Og indgår det også i flere dele af din kost? Så vil du nok bruge en del mere proteinpulver end gennemsnittet, og derfor skal der også indkøbes en del mere proteinpulver, når der så skal fyldes op i lageret. Her ville det ikke være dumt med proteinpulver tilbud.

Mange af de populære forhandlere af protein pulver, BCAA, proteinbarer og meget mere har en dedikeret side til de tilbud, de løbende har. Derfor vil du også helt sikkert kunne finde noget proteinpulver på tilbud, når du står og skal fylder op igen.

Eksempler på dette er både Bodylab og Musclehouse, der er to favoritter blandt mange forbrugere af proteinpulver. De har begge en dedikeret side til tilbud, der er værd at tjekke ud, hvis du skal på jagt efter noget mere til lageret.

Hvem ved, måske bliver du også fristet af nogle af de andre gode tilbud, der også er at finde på tilbudssiden. På Bodylabs side kan du eksempelvis også næsten altid finde barer, pre-workout drinks, proteinsnacks og meget andet, som er lækkert at have liggende og som også er godt på farten.

Hvilken type proteinpulver skal jeg vælge?

Der er forskel på, hvilken type proteinpulver du skal vælge, når du skal have fat i noget protein. Vi vil her gennemgå hvad de enkelte typer kan, hvorfor du bør bruge det, og hvad det gør for dig.

Proteiner er kroppens byggesten, det er nemlig proteinen, der holder dine muskler stærke og med at holde dig oppe. Dine muskler indeholder selv protein. Vil du gerne vokse i muskelmasse, så skal du fodre dine muskler med protein, så dine muskler har noget at tage af, i takt med at de vokser.

Proteiner findes både i kød, fisk og mælkeprodukter, og derfor er disse gode kilder til protein. Men man må endelig ikke forglemme, at mange grøntsager også indeholde en stor mængde protein, som kan være erstatning for animalske proteinkilder. Herunder hører især bønner, kikærter, linser og så videre.

Proteinpulver er typisk lavet på mælkeprotein, da det er det, der er nemmest at udtrække protein fra.

Typer af proteinpulver

Der findes forskellige former for protein pulver, herunder:

  • Whey protein (valleprotein)
  • Kasein protein
  • Soya protein
  • Ris protein

Whey proteinpulver udvindes fra komælk, eller nærmere bestemt fra vallen, og omfatter 20% af mælkens protein. Denne typiske protein pulver optages hurtigt i kroppen, og derfor opfattes denne type også som den bedste til før og efter træning. Whey er desuden typisk billigere end de andre typer af proteinpulver.

Kasein proteinpulver er ligeledes udvundet fra valle, men indeholder en langt større mængde af mælkens protein end whey protein gør, nemlig hele 80%. Dog får du ikke med kasein samme mængde aminosyrer, som ved whey, som er en vigtig indgrediens. Kasein optages langsomt i kroppen, og derfor er dette godt at tage inden sengetid.

Soya og ris proteinpulver er udvundet af henholdvis soyabønner og riskorn. Disse typer af plantebaserede proteiner vil ofte, men ikke altid indeholde lige så meget protein, som protein pulver af mælk gør. Det er dog to rigtig gode alternativer til eksempelvis veganere.

Hvad skal jeg så vælge?

Det er svært at sige helt generelt, hvad du skal vælge, da det både kommer an på højde og drøjde, formål og meget mere. Dog kan vi sige, at det er optimalt at anvende både whey og kasein protein pulver, når du forsøger at bygge muskelmasse op, da del vil give den mest optimale udnyttelse af døgnets 24 timer til at optage protein.

Er du veganer vil de plantebaserede proteintyper klart være det rette valg, af gode grunde. Er du laktoseintolerant, så er det fejlagtigt at tro, at du ikke vil kunne bruge whey og kasein protein, da laktosen ikke findes i disse typer af protein. Laktose kommer nemlig fra mælkesukkeret, men her er det kun mælkeproteinet, der er udvundet.

Er du interesseret i andre produkter? – Så læs mere her:

Er du på udkig efter andre mærker eller andet proteinpulver? Så se vores anbefalinger til det bedste veganske proteinpulver og det bedste laktosefri proteinpulver

Vi har også samlet en guide over det bedste proteinpulver til din træning. 

Er du på udkig efter de bedste billig proteinpulver? Så læs her.  

Læs også vores andre anmeldelser

Her på Mydinners laver vi anmeldelser om forskellige produkter udover proteinpulver.

Få styr på hvordan proteinpulver fungerer her.

Angivelse af kilder og test

  1. Totalshape – se kilden her.
  2. expertreviews – se kilden her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.