Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Proteinpulver tilbud – find de bedste rabatter her​

Proteinpulver tilbud – find de bedste rabatter her​

tilbud bedste proteinpulver

Find de bedste rabatter og tilbud på proteinpulver, så du kan spare penge, mens stadig på den mængde, som du ønsker. Læs med videre for at få de bedste proteinpulver tilbud.​

Vores anbefalede bedste proteinpulver tilbud​

tilbud proteinpulver

Bodylab Whey 100​

God smag​
Høj kvalitet​
God til shakes​
tilbud proteinspulver

Bodylab Vegan Protein Blend​

Plantebaseret​
Høj kvalitet​
God til bagning​

At købe proteinpulver kan godt være dyrt i længden, især hvis man bruger proteinpulver som kosttilskud dagligt og måske endda flere gange dagligt. Derfor er det fordelagtigt at kunne få sit proteinpulver på tilbud, så man ikke bliver ruineret hver gang lageret skal fyldes.


Bedste proteinpulver tilbud:

Bedste Whey proteinpulver​ Bodylab Whey 100
Bedste veganske proteinpulver: Bodylab Vegan Protein Blend​

I denne artikel ​

Vi har her samlet en guide til en masse gode proteinkilder, herunder proteinpulver på tilbud, som du kan finde råd og vejledning i. Leder du efter et specifikt proteinpulver på tilbud, kommer i gerne med vores bud på, hvor du kan finde det henne, og hvis du ikke er så stærk inden for proteiner, kan du læse meget mere om dette i guiden.

tilbud-proteinpulver

Bodylab Whey 100​

Bodylab Whey 100 proteinpulver vurderes af flere eksperter og især også af forbrugerne til at være det bedste proteintilskud på markedet. Dette kommer både af den gode kvalitet, men også især af den gode smag, som er intens og god. Derfor er netop dette produkt favoritten, når det kommer til whey proteinpulver.

Prisklasse: 192-229 kr.

Type: Valleprotein

Gram:1000g

Fordele:

 • Shakes/smoothies
 • God smag​
 • Høj kvalitet​
 • Flere smagsvarianter​

Det gode ved Bodylab Whey 100 proteinpulver​

Whey proteinpulver er en optimal kilde til ekstra protein, hvis dette er behøvet i kosten. Dette kan der naturligvis være flere årsager til, herunder blandt andet muskelopbygning. Bodylab proteinpulver af udvundet af frisk mælk fra køer, hvor det er vallen og proteinen herfra, der anvendes til at lave det gode proteinpulver, som vi kender det.

Der findes forskellige smagsvarianter, der alle er uden tilsat sukker, og derfor findes der helt sikkert også en variant, som falder i din smag, om du er til chokolade, jordbær eller den klassiske vaniljesmag. Bodylab Whey 100 proteinpulver fås også ofte på tilbud hos Bodylab selv.

bodylab
Gratis fragt
1-2 dages leveringstid
E-mærket webshop
bedste-tilbud

Bodylab Vegan Protein Blend​

Det kan være svært at få dækket sit proteinindtag som veganer, da grøntsager i sig selv ikke indeholder nær så højt proteinindhold som animalsk produkter gør. Der findes naturligvis både bønner, linjer og kikærter, der aller er rigtige på proteiner, dog kan det stadig være svært at opnå det daglige indtag.

Prisklasse: 119 – 139 kr.

Type: Planteprotein

Gram: 400g

Fordele:

 • Shakes/smoothies
 • Bagning​
 • Plantebaseret
 • Fiberrig​
 • Ærlige smage​
 • Høj kvalitet​

Det gode ved Bodylab Vegan Protein Blend​

Med Bodylab Vegan Protein Blend har du mulighed for at dække dig daglige indtag af proteiner på en lækker og smagfuld måde. Der findes nemlig to velsmagende varianter, én med premium kakaopulver og én med vanilje fra Madagaskar, som kan mikses med vand, mandel- eller havredrik og nydes som en shake, eller det kan blendes med i en lækker smoothie eller bages ind i en kage eller vaffel som ekstra proteintilskud.

Bodylab proteinpulver er generelt et favoriseret valg blandt forbrugerne, da der er mange forskellige smage og alsidige produkter, der er smagfulde og nemme at bruge.

bodylab
Gratis fragt
1-2 dages leveringstid
E-mærket webshop

Proteinpulver er protein i en pulveriseret form, som er et kosttilskud og skal derfor ses som et supplement til din hverdag. 

tilbud-proteinpulver

Barebells Protein Bar​

Barebells Protein Bar er en smagfuld, næsten overdådig, proteinbar, der har alt det, man har lyst til, når noget skal være syndigt. Der er chokoladeovertræk, knas, karamel, nødder, skumfiduser og mange andre syndige ting i, som slet ikke er så syndige igen. Det er netop dette, der gør dem til en eminent snack, mellemmåltid eller opkvikker efter træning – og så er de naturligvis også proteinrige.

Prisklasse: 15 – 22 kr pr stk.

Type: Proteinbar

Gram: 55g

Fordele:

 • Efter træning​
 • God smag​​
 • Lavt kalorieindhold​
 • Mange smagsvarianter​
 • Lavt sukkerindhold​

Det gode ved Barebells Protein Bar​

Man kan med fordel have en Barebells Protein Bar i tasken til efter træningen eller til når sulten begynder at melde sig, men det ikke helt er tid til et helt måltid endnu. Barebells Protein Bar kan købes enkelvis i de fleste dagligvarebutikker og kiosker, samt fitnesscentre, men det er også muligt at købe en større pakke med eksempelvis 12 stk. På nettet, og ofte på tilbud til billige penge.

 • God som en eftermiddags snack​
 • Fås i flere forskellige varianter og smage​
 • Proteinbar kan være med til at dække dit daglige behov for proteiner.​

Barebells Protein Bar er især rost for at have flere forskellige smage og være overdådige og syndige i smagen, selvom tilfældet slet ikke er dette. Desuden har de et højt proteinindhold, og dette er med til at supplere til en varieret kost, hvor proteinniveau er højt, for eksempel, på grund ønske om muskelopbygning og eller toning af kroppen.

Proteinpulver tilbud hos dine favorit forhandlere​

Er du en hyper bruger af protein pulver? Og indgår det også i flere dele af din kost? Så vil du nok bruge en del mere proteinpulver end gennemsnittet, og derfor skal der også indkøbes en del mere proteinpulver, når der så skal fyldes op i lageret. Her ville det ikke være dumt med proteinpulver tilbud.

Mange af de populære forhandlere af protein pulver, BCAA, proteinbarer og meget mere har en dedikeret side til de tilbud, de løbende har. Derfor vil du også helt sikkert kunne finde noget proteinpulver på tilbud, når du står og skal fylder op igen.

Eksempler på dette er både Bodylab og Musclehouse, der er to favoritter blandt mange forbrugere af proteinpulver. De har begge en dedikeret side til tilbud, der er værd at tjekke ud, hvis du skal på jagt efter noget mere til lageret.

Hvem ved, måske bliver du også fristet af nogle af de andre gode tilbud, der også er at finde på tilbudssiden. På Bodylabs side kan du eksempelvis også næsten altid finde barer, pre-workout drinks, proteinsnacks og meget andet, som er lækkert at have liggende og som også er godt på farten.

Hvilken type proteinpulver skal jeg vælge? ​

Der er forskel på, hvilken type proteinpulver du skal vælge, når du skal have fat i noget protein. Vi vil her gennemgå hvad de enkelte typer kan, hvorfor du bør bruge det, og hvad det gør for dig.

Proteiner er kroppens byggesten, det er nemlig proteinen, der holder dine muskler stærke og med at holde dig oppe. Dine muskler indeholder selv protein. Vil du gerne vokse i muskelmasse, så skal du fodre dine muskler med protein, så dine muskler har noget at tage af, i takt med at de vokser.

Proteiner findes både i kød, fisk og mælkeprodukter, og derfor er disse gode kilder til protein. Men man må endelig ikke forglemme, at mange grøntsager også indeholde en stor mængde protein, som kan være erstatning for animalske proteinkilder. Herunder hører især bønner, kikærter, linser og så videre.

Proteinpulver er typisk lavet på mælkeprotein, da det er det, der er nemmest at udtrække protein fra.

Typer af proteinpulver

Der findes forskellige former for protein pulver, herunder:

 • Whey protein (valleprotein)
 • Kasein protein
 • Soya protein
 • Ris protein

Whey proteinpulver udvindes fra komælk, eller nærmere bestemt fra vallen, og omfatter 20% af mælkens protein. Denne typiske protein pulver optages hurtigt i kroppen, og derfor opfattes denne type også som den bedste til før og efter træning. Whey er desuden typisk billigere end de andre typer af proteinpulver.

Kasein proteinpulver er ligeledes udvundet fra valle, men indeholder en langt større mængde af mælkens protein end whey protein gør, nemlig hele 80%. Dog får du ikke med kasein samme mængde aminosyrer, som ved whey, som er en vigtig indgrediens. Kasein optages langsomt i kroppen, og derfor er dette godt at tage inden sengetid.

Soya og ris proteinpulver er udvundet af henholdvis soyabønner og riskorn. Disse typer af plantebaserede proteiner vil ofte, men ikke altid indeholde lige så meget protein, som protein pulver af mælk gør. Det er dog to rigtig gode alternativer til eksempelvis veganere.

Hvad skal jeg så vælge?

Det er svært at sige helt generelt, hvad du skal vælge, da det både kommer an på højde og drøjde, formål og meget mere. Dog kan vi sige, at det er optimalt at anvende både whey og kasein protein pulver, når du forsøger at bygge muskelmasse op, da del vil give den mest optimale udnyttelse af døgnets 24 timer til at optage protein.

Er du veganer vil de plantebaserede proteintyper klart være det rette valg, af gode grunde. Er du laktoseintolerant, så er det fejlagtigt at tro, at du ikke vil kunne bruge whey og kasein protein, da laktosen ikke findes i disse typer af protein. Laktose kommer nemlig fra mælkesukkeret, men her er det kun mælkeproteinet, der er udvundet.


Læs også vores andre anmeldelser​

Her på Mydinners laver vi anmeldelser om forskellige produkter udover proteinpulver.

Få styr på hvordan proteinpulver fungerer her.

Læs mere om Bodylab proteinpulver her.

Angivelse af kilder og tests:

Totalshape – se kilden her.
expertreviews – se kilden her.

[ratemypost]

Scroll til toppen