Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Proteinpulver peanut butter – Bedste protein fra bl.a. Bodylab

Proteinpulver peanut butter – Bedste protein fra bl.a. Bodylab

proteinpulver peanut butter

Søger du proteinpulver med peanut butter smag, så har du fundet det helt rette sted at lede. Vi har nemlig her samlet de bedste produkter fra forskellige brands, som du med fordel kan vælge mellem, hvis du ønsker det bedste protein med den bedste smag.

Vores favorit proteinpulver peanut butter

Der kan være mange grunde til, at du søger kosttilskud med ekstra protein. Ofte vil der være et forhøjet behov for proteiner, hvis man træner meget, er eliteatlet eller har en drøm om at blive stærkere eller mere fit. Uanset hvad, er proteiner kroppens byggesten, og derfor er de også nødvendige.

Herunder kan du læse mere om de enkelte produkter og finde netop det proteinpulver med peanut butter smag, som passer til lige din smagsløg.


Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional

Muscle House


Hvorfor vælge Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional?

Er du vild med peanut butter proteinpulver, så er Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional helt sikkert et godt valg. Her får du nemlig den gode og intense smag af peanuts, som du ikke finder i andre lignende produkter. Denne smagsvariant roses især for at være god og intens, uden at blive for meget.

Proteinpulver fra Scitec Nutrition er især kendt for både dets gode smag, mange smagsvarianter, samt den høje kvalitet, som kommer med det. Du vil helt sikker kunne finde en smagsvarianter, som passer til netop din smag, hvis du ikke lige vil gå efter proteinpulver peanut butter smag.

Specifikationer:

  • Ingen tilsat sukker (kun naturligt indhold)
  • 74 gram protein per 100 gram
  • God smag
  • Høj kvalitet


Prøv også disse

Kan du ikke få nok af peanut butter og lækkerier med peanuts, så kan du også med fordel vælge at prøve nogle af nedenstående produkter med jordnødder, som vi helt sikkert kan anbefale.


Barebells White Salty Peanut Protein Bar

Muscle House


Barebells Double Bite Peanut Crisp Protein Bar

Bodyman


Der findes et væld af muligheder for lækkert proteinpulver og andre kilder til protein med peanutbutter smag, og skulle du have lyst at se mere til de mange muligheder, kan du med fordel besøge Bodylab eller Bodyman lige her.

Her finder du nemlig mange gode proteinbarer, som du kan nyde, både med peanuts, med chokolade og med andre gode tilsætninger, som helt sikkert vil blive en favorit hos dig.


Om forfatteren

Scroll to Top