Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Proteinpulver før eller efter træning – Gode råd og tips

Proteinpulver før eller efter træning – Gode råd og tips

tager man proteinpulver før eller efter træning

Bør man tage proteinpulver før eller efter træning, og hvor meget skal man i grunden tage i forbindelse med sin træning? Vi ser nærmere på spørgsmål som disse i følgende tekst og artikel, så du kan blive klogere på dit kosttilskud, og hvordan du skal benytte det.

Proteinpulver før eller efter træning? Du kan med fordel både tage det inden og efter træning, så længe det ligger umiddelbart i direkte forlængelse af motionen. Du får en væsentligt større effekt med dit produkt, hvis det tages i forbindelse med træning, da hastigheden af opbygningen af proteinet øges i din krop, når kroppen er i aktiv tilstand.


Vores favorit proteinpulver


Bodylab Whey 100 Protein – Denne proteinpulver tager vi før og efter træning

proteinpulver foer og efter traening

Bodylab


Bodylab Vegan Blend – Bedste veganske proteinpulver til før og efter træning

vegansk proteinpulver foer og efter traening

Bodylab


Clear Whey – Ice Tea Peach – Bedste med smag før og efter træning

bedste smag proteinpulver foer og efter traening

Bodylab


Hvorfor er det smart frem for protein gennem kosten?

Det smarte ved proteinpulver før eller efter træning modsat protein gennem kosten og maden, er at det netop ikke lægger en tung bund i din krop op til en træning eller efterfølgende, hvilket kan give en ubehagelig mæthedsfornemmelse. Her er et pulver, som blandet i en shake eller drik nem at konsumere.

Det kan helt generelt være en god ide at tilføje kosttilskud til sin diæt, hvis man ønsker at øge muskelstørrelsen i sin krop. Din krop har brug for protein for at give styrke såvel som energi. Der findes mange forskellige former for kosttilskud med protein. Det gælder derfor også proteinbar, som flere og flere brands begynder at tilbyde.

Den oplagte og velkendte mulighed er desuden proteinpulver før eller efter træning, som giver den umiddelbart mest effektive og bedste effekt. Du kan indtage store mængder protein og det kan gøres nemt i mellemmåltider eller drikkevarer.


proteinpulver før eller efter træning

Proteinpulver før eller efter træning – hvilket produkt?

Der findes et hav af mærker, brands, produkter og smagskombinationer. Det kan derfor være svært at lure, hvilke produkter du skal vælge i forbindelse med din motion og work-out. Når du skal tage proteinpulver før eller efter træning kan du først og fremmest kigge mod de store brands som:

Denne form for kosttilskud er en god idé i forbindelse med din træning, så du kan øge indtaget. Men du kan også gøre det på andre måder end med protein pulver i shakes. Vi har samlet lidt forskellige proteinpulver opskrifter til dig, så du kan få lidt inspiration til dit brug af pulveret.


Bliv klogere på protein pulver, og læs om…

Vi hjælper dig her på siden videre med en masse spørgsmål, hvad angår denne form for kosttilskud, så du kan komme i gang med din livsstil. Sæt dig ind i dine produkter, og hvis du har specifikke spørgsmål og undringer ift. dine kostvaner, bør du kontakte professionelle rådgivere eller egen læge.


Kilder og test:

Om forfatteren

Scroll to Top