Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Princess Airfryer – Multifunktionel ovn til madlavning

Princess Airfryer – Multifunktionel ovn til madlavning

princess airfryer

Med denne airfryer ovn fra Princess går du ikke på kompromis med noget. Hvad end du skal lave grillkylling, pommes eller andre lækre retter, men samtidig gerne vil slippe for olien og besværet ved en ovn, så er denne model det perfekte valg. ​

Ovnen er udstyret med hele 10 funktioner, som er meget atypisk for en almindelig airfryer. Displayet er designet med en touchskærm, der gør det nemt for dig at navigere rundt i de mange forskellige funktioner og indstillinger. 

Princess’ XXL airfryer ovn​

Når man normalvist taler om en airfryer, vil man tænke på en lille smart, kompakt maskine, hvor man hiver en skuffer ud og kommer fødevarerne ned i, når de skal tilberedes. Men med denne smarte Priness airfryer ovn ar du med en lille ovn at gøre. De er nemlig udformet som en ovn i miniature størrelse.

Denne Princess XXL airfryer har flere plader, som du kan tage ind og ud, som du normalt ville gøre med en ovn, og herpå kan du ligge alle dine pomfritter, grøntsager, kødstykker, eller hvad du nu kunne tænke dig at tilberede i din ovn. Fordi der er flere lag, kan du også tilberede langt mere mad end med en normal air fryer.

Princess XXL airfryer ovn har en kapacitet på 11 L, der er det dobbelte af de helt store airfryere på markedet, og derfor er dette én af de største, du kan få fat i. Alle de indvendige dele kan tåle en tur i opvaskemaskinen, så selv rengøringen efter den nemme madlavning kan gøres hurtigt og funktionelt.

God varmefordeling i airfryer​

Denne model fra Princess har en god varmefordeling, som uanset hvad garanterer dig sprødhed. Du vil opnå den samme sprødhed, som hvis du i stedet havde benyttet friture, og du vil i stedet spare både kalorier og rengæring, ved at benytte denne køkkenmaskine. Den varme luft gør nemlig, at dine pomfritter er garanteret en sprød og saftig konsistens.

Varmefordelingen i Princess XXL airfryer ovn fungerer fuldstændig ligesom med andre aifryere på markedet. Her cirkulerer varmen rundt, så den får godt fat i din mad, så den bliver tilberedt, som det kan forventes af en fritøse – dog helt uden al den olie, der normalt følger med en frituregryde.

Flere retter på én gang​

Den er designet til at ligne en lille ovn, hvilket gør den særligt unik. Desuden indeholder den små “bageplader”, så du kan lave flere forskellige retter ad gange uden at skulle blande maden.

Ydermere har den en kapacitet på hele 11L, hvorfor du kan lave mad til dig og hele familien. Med denne store kapacitet behøver du derfor ikke at nøjes med, at benytte produktet som et supplement til den almindelige ovn, men du kan i stedet bruge den som en fuldkommen erstatning, og stadig have mulighed for at lave mad til hele familien.

Mad til hele familien i én Princess airfryer​

Når du skal have spist hele familien af, men i er en større familie, eksempelvis på 6-7 personer, så kan du med fordel anvende din Princess XXL airfryer ovn til tilberedningen og under madlavningen. Her får du nemlig hurtig og effektiv tilberedning i den 11 L store ovn, der kan tilberede mad på hele tre plader af gangen.

Du kan altså komme kartofler på én plade, have kød på en anden, og på den sidste kan du have andre grøntsager, eller et ekstra lag med kartofler. Vi nævner især kartofler, fordi du vil opleve både sprøde og saftige kartofler, når de har været en tur i Princess XXL airfryer ovn. Vi er vilde med det!

Du har også mulighed for at bage, grille eller riste mad i din Princess XXL airfryer ovn, så hvis du er vildt med salte mandler, cookies eller grillede grøntsager, så er det helt sikkert et forsøg værd. Denne smarte Princess air fryer er nemlig designet til at kunne det hele og mere til. Derfor er det en anbefaling fra os.

Fuld liste over test af airfryer

Hør mere om de forskellige airfryere her​

Angivelse af kilder og tests:

Good Housekeeping – læs deres guide her.
BBC GoodFood – se deres test her.
Homes & Gardens har lavet en anmeldelse af de forskellige airfryers – se dem her.

[ratemypost]

Scroll til toppen