Princess Airfryer Ovn

Med denne airfryer ovn fra Princess går du ikke på kompromis med noget. Hvad end du skal lave grillkylling, pommes eller andre lækre retter, men samtidig gerne vil slippe for olien og besværet ved en ovn, så er denne model det perfekte valg.

Af

airfryer

Ovnen er udstyret med hele 10 funktioner, som er meget atypisk for en almindelig airfryer. Displayet er designet med en touchskærm, der gør det nemt for dig at navigere rundt i de mange forskellige funktioner og indstillinger. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Denne model fra Princess har en god varmefordeling, som uanset hvad garanterer dig sprødhed. Du vil opnå den samme sprødhed, som hvis du i stedet havde benyttet friture, og du vil i stedet spare både kalorier og rengæring, ved at benytte denne køkkenmaskine. Den varme luft gørr nemlig, at dine pommesfritter er garanteret en sprød og saftig konsistens.

Den er designet til at ligne en lille ovn, hvilket gør den særligt unik. Desuden indeholder den små “bageplader”, så du kan lave flere forskellige retter ad gange uden at skulle blande maden.

Ydermere har den en kapacitet på hele 10L, hvorfor du kan lave mad til dig og hele familien. Med denne store kapacitet behøver du derfor ikke at nøjes med, at benytte produktet som et supplement til den almindelige ovn, men du kan i stedet bruge den som en fuldkommen erstatning, og stadig have mulighed for at lave mad til hele familien.

 Fuld liste over test af airfryer