Princess juicepress professional citruspresser

Denne model er en god citruspresser som kan presse alle slags frugter uanset størrelse. Den er effektiv med den bedste og kraftfulde motor.

citrus

Denne juicepresser er perfekt til dig, der gerne vil presse lækker og frisk juice hver morgen – og som samtidig kan presse større mængder saft af gangen, som med fordel kan hældes i en kande og opbevares i køleskabet dagen lang. Med denne model får du nemlig en elektrisk og effektiv maskine med eget håndtag og en kraftfuld motor på 160 W. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Den er velegnet til alle slags citrusfrugter, og passer sig derfor også godt som appelsinpresser, når der skal laves store mænger saft. Den har en frugtkødsfilter, så du får en filtreret og lækker saft. Den er samtidig utrolig nem at rengøre, da de forskellige dele på maskinen tåler opvaskemaskine. 

Maskinens antidrypssystem gør samtidig, at dit køkkenbord ikke bliver svinet til efter brug. De skridsikre fødder gør også, at du ikke behøver at holde fast på maskinen, når den bruges. Selvom den har en kraftfuld motor, er lydniveauet på maskinen overraskende lav. 

Med de mange fordele er det derfor ikke mærkeligt, at denne model er vurderet som værende en af de bedste i test, som samtidig også er til at få til en rigtig god pris. Den har desuden en garanti på 2 år, husk derfor at gemme følgesedlen. 

Af vores anmeldte bedste i test produkter, er dette produkt den mest kraftfulde.

Fuld liste over test af citruspresser