Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Opskrifter » Popcorn i airfryer opskrift – den lækreste og nemmeste snack

Popcorn i airfryer opskrift – den lækreste og nemmeste snack

popcorn i airfryer

Mangler du lækre snacks til din fredag aften, så kan du nemt, hurtigt, billigt og fedtfattigt lave de lækreste af slagsen i form af popcorn i airfryer. Se her hvor nemt og enkelt det kan gøres med denne opskrift.

pocorn i airfryer

Popcorn i airfryer opskrift – så nemt og lækkert er det

Denne opskrift sikrer dig de lækreste popcorn i airfryer, der kan laves helt uden at brænde på.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 15 min
Ret Snack
Køkken Amerikansk
Antal 2
Kalorier 374 kcal

Equipment

  • 1 Airfryer

Ingredienser
  

  • 1 dl. majskerner
  • 1 spsk. madolie
  • 1 spsk. salt

Sådan gør du
 

  • Kom alufolie på buden af risten i din airfryer og forvarm den til 205 grader
  • Mål 1 dl. majskerner i et decilitermål
  • Tilføj en spsk. madolive til majskerner og omrør
  • Placer majskernerne på risten – og sørg for, at kernerne ikke ligger ovenpå hinanden
  • Lad majskernerne poppe i cirka 5 minutter eller indtil du ikke længere kan høre at de 'popper' i maskinen
  • Fjern kurven og hæld de nu færdige popcorn over i en skål
  • Afslut med en god mængde salt
  • De poppede majskerner er nu klar til servering

Video

Noter

De lækreste popcorn i airfryers kan nydes som en ‘sundere’ snack. 

Nutrition

Serving: 100gCalories: 374kcal
Keyword snack
Tried this recipe?Let us know how it was!

Den perfekte snack til din weekend

Der findes nærmest intet bedre end friskpoppede og lune majskerner, der kan nyde som fredagssnack til en god film eller serie. Denne snack er ikke nødvendigvis sund, men sammenligner du dem med snacks som slik og chips og laver du dem selv er der nu alligevel en del at hente i kalorieregnskabet. Er du ikke til de poppede majskerner, så prøv at lave vores saltede mandler.

Særligt sidstnævnte gør en stor forskel. Specielt hvis du følger denne opskrift og laver popcorn i airfryer, hvor du næsten ikke skal anvende noget fedtstof for at nyde de lækre poppede majskerner. Historien er en ganske anden, hvis du laver de færdige poser, der tilberedes i mikrobølgeovnen. Her er der nemlig tilføjet store mængder fedtstof – og selvom det smager skønt kan det også ses på kalorieregnskabet.

En sød, salt eller syrlig snack

Du kender formentlig typisk denne snack i en salt udgave. Når det er sagt, findes der et utal af måder, hvorpå du kan lave og servere den populære snack. Kan du ikke få nok af kombinationen af salt og sødt? Så prøv de populære majskerner med saltkaramel. Det kan måske lyde svært, men du kan nemt og hurtigt lave de lækre karamelliserede majskerner hjemme i køkkenet.

Ikke til karamel? Så prøv i stedet at vend kernerne i chokolade. Her opnår du det bedste resultat, hvis du anvender en chokolade af god kvalitet og med en relativ høj chokoladeprocent. Lad gerne de chokoladeovertrukne kerner køle af inden servering – så opnår du en lækker og sprød skal uden på de bløde og poppede korn.

Sødt og salt er lækkert. Men vil du gå all in? Så skal du prøve at blande cheddar ost i de poppede majskerner. En vanedannende udgave af den lækre spise, der kan pifte enhver fredag aften op. Tilføj også gerne en klat smør eller to, hvis du ikke vil gå ned på kalorier – det smager farligt lækkert.

Skal din fredag aften være lidt udover det sædvanlige eller vil du imponere dine middagsgæster? Så server den lækre poppede snack i selskab med en hjemmemixet cocktail. Måske vores opskrift på Gin Hass med gin, mangosirup og lemon sodavand kunne friste? Foretrækker du en mere syrlig cocktail går den klassiske Margarita cocktail også enormt godt til den salte snack.

Angivelse af kilder:

  • Her finder du en fuld guide over hvordan du tilbereder kornene bedst
  • Tilføj saltkaramel til opskriften.
Scroll to Top