Plantforce Synergy Protein Third Wave Nutrition

Plantforce Synergy er et mærke og brand, som laver gode produkter til dem, som er allergifølsomme, veganere eller vegetarer eller blot ønsker at leve derefter. Det er derfor til dig, som ønsker, at gå ekstra op i din sundhed.

bodylab vegan protein blend

Det er en 100% plantebaseret version, som fås i flere smage og variationer. Denne Plantforce Synergy Protein third wave Nutrition er rig på ernæring, og i høj kvalitet med naturlige smage. Du er derfor sikret et godt og sikkert produkt.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Der er i dette plantebaseret proteinpulver ikke brugt soja, hvede eller gluten. Du kan derfor som gluten allergiker også benytte dette produkt fra Plantforce Synergy – Third wave nutrition.

De tre forskellige smage, som du kan vælge i mellem er: Neutral, Vanilje og chokolade. Disse smage er skabt ud fra naturlige smagsstoffer, og der er derfor ikke tilsat noget uægte. Smagene kommer blandt andet fra steviol glykosider, som er det stof der kommer fra stevia planten.

Neutral smagen indeholder kun risprotein og deraf forekommer smagen neutral og uden andre tilsætninger af andre slags smage. Det gør dig helt sikker på et plantebaseret proteinpulver uden smag, hvis du da vælger “neutral” smag fra Plantforce Synergy.

De går benhårdt efter EU-retningslinjer, som gør, at de overholder regler for tilsætningsstoffer. Hvis du derfor elsker høj kvalitet, og gode produkter og råvarer, så er det dette produkt fra Plantforce Synergy.

Se en fuld liste over anbefalede proteinpulver.