Plantebaseret proteinpulver - Overblik over de bedste på markedet

Vegansk eller plantebaseret proteinpulver er til dig, der ønsker at undgå animalske produkter i din diæt og dine kosttilskud. Du kan sagtens benytte dig af denne type pulver, hvor du fortsat får de mineraler og vitaminer. Vi har samlet et overblik over de bedste produkter til dig.

Frame 56

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af diverse spisesteder og deals er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige anmeldelser, forbruger feedback samt egne besøg, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye tests, besøg og forbrugeranmeldelser foretages.

Hvilken plantebaseret proteinpulver er bedst?

Der findes et hav af brands, som laver god plantebaseret proteinpulver, og du finder også flere af dem her – Bliv klogere på hvilken plantebaseret proteinpulver, der passer bedst til dine behov

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste i test wokpander i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en wokpande. Lad os komme i gang.

Bedste plantebaserede proteinpulver

BodyLab Vegan protein blend

Bodylab er velkendt mange steder, og med god grund. De laver nogle nogle af de bedste produkter, når vi taler om plantebasert proteinpulver. De er dygtige til at ramme både konsistens, smag og tykkelse i pulveret.

bedste laktosefri proteinpulver

Prisklasse: 100 – 149 kr. 

Protein pr. 100 g: 62 g

Plantebaseret protein

Derfor er den på listen

Produktdetaljer

bedste laktosefri proteinpulver

BioTech USA Vegan protein

Denne type af plantebaseret proteinpulver er en af de bedste til prisen. Du får ofte her et produkt til din diæt, som er til at betale og samtidig gør sit arbejde godt. Det kan købes flere steder med og uden tilbud.

Prisklasse: 129 – 200 kr. 

Protein pr. 100 g: 76 g

Plantebaseret protein

Derfor er den på listen

Produktdetaljer

Plantforce Synergy Protein Third Wave Nutrition

Du finder her et mærke, som laver premium pulver i mange gode smagsvariationer. Det er til dig der går op i din sundhed og ønsker tilsætningsstoffer. De producere plantebaseret proteinpulver med høj kvalitet.

Prisklasse: 129 – 200 kr. 

Protein pr. 100 g: 80 g

Plantebaseret protein

Derfor er den på listen

Produktdetaljer

VivoLife Perform - Plantebaseret proteinpulver

VivoLife laver plantebaseret proteinpulver i forskellige af de bedste smagsvarianter. Du kan derfor bestille deres bløde tekstur i din yndlings smag. Deres GMO frie produkt er derudover også fri for tungmetaller og andre tilsætningsstoffer.

Prisklasse: 200 – 250 kr. 

Protein pr. 100 g: 67 g

Plantebaseret protein

Derfor er den på listen

Produktdetaljer

Er du interesseret i andre produkter? – Så læs mere her:

kigger du efter andet proteinpulver? Så læs vores guides, hvor vi anbefaler det bedste veganske proteinpulver og det bedste laktosefri proteinpulver

Er du til specifikke smagsvarianter? Så kan du læse vores guides til den bedste chokolade proteinpulver eller den bedste vanilje proteinpulver

Vi hjælper også med at finde det bedste proteinpulver til din træning. 

Vi har også samlet et overblik over hvilke billig proteinpulver der er bedst. 

Hvordan vælger du bedst muligt plantebaseret proteinpulver?

Almindeligt proteinpulver er lavet på valle- og kaseinprotein – altså fra en mælke produktion eller baseret på æggeprotein. Når du skal købe proteinpulver, som er uden animalske produkter og derfor plantebaseret, kan du holde øje med forskellige parametre.

Først og fremmest overveje prisen, du ønsker at give for dit pulver. Dernæst kan du kigge efter brandet/mærket, og om hvor højt proteinindhold produktet har. Det kan påvirke din indtagen af protein, og hvor store mængder du maksimalt må indtage om dagen.

Der findes forskellige typer af plantebaseret proteinpulver, som bunder i, hvilke baser de er lavet på. Det er blandt andet hamp, risprotein, græskarkerner, soja, havre og ærteprotein.

3 ting vi bl.a. lagde vægt på

 • Protein indhold: Vi synes det er vigtigt, hvor højt et protein indhold der er i produktet, så du har mulighed for at kende til din doseringer af proteinpulveret.
 • Pris: Det kan have stor betydning, hvad prisen er for produktet, du ønsker at købe. Det kan variere, hvad du ønsker at betale for produktet, og om det bedste produkt er billigt eller dyrt.
 • Tilsætning af andre stoffer: Det sidste vi lægger vægt på, er hvor mange andre tilsætningsstoffer der er at finde i produktet. Vi ønsker helst at fremhæve plantebaseret proteinpulver, som er uden mange tilsætningsstoffer.

 

Forstå dig på plantebaseret proteinpulver - og find det bedste for dig

Det kan være svært at finde hoved og hale i hele markedet, når der er tale om animalske produkter og især her plantebaseret proteinpulver. Der findes et hav af muligheder og varianter, som alle har hver deres fordele og ulemper.

De kan være baseret på forskellige grundopskrifter og proteinkilder i alt fra havre- og soya protein og til ris- og ærte protein. Der kan være mange grunde til at du vælger at benytte dig af plantebaseret proteinpulver – det kan både være af sundhedsmæssige årsager, miljø og klima årsager eller noget helt tredje.

Vi elsker, at kunne fremhæve dig det bedste produkt, så du kan finde rundt i junglen. Derfor har vi samlet dig de ovenstående muligheder, som kun er et lille udpluk af de bedste produkter, du kan finde på markedet.

Hvilke proteinkilder er gode?

Lad os hjælpe dig på vej til at forstå dig endnu bedre på det plantebaseret proteinpulver. Vi fremhæver de forskellige proteinkilder herunder:

 • Soja: Sojabønner er geniale som alternativ til det gængse protein – kød. Det er et produkt som let nedbrydes i systemet og er derfor god til en følsom mave og har mulighed for at sænke kolesterolniveau, og er i samme forbindelse god for hjerte-kar sygdomme.

 • Hamp: hampplanten har et rigt indhold af aminosyrer, mineraler og omega-3, og er derfor god mod kroppen og maven. Det er et produkt, som både er god til mad og drikke og derfor finder du det oftere og oftere i drikkelige produkter til din diæt.

 • Risprotein: Det er godt til allergikere. Det benyttes også ofte som erstatning i bagning af kager, desserter og desserter.

 • Havre: Denne kilde er en af de mere velkendte. Den indeholder naturlige produkter og vitaminer som Vitamin E og antioxidanter. Der ses i flere typer af plantebaseret proteinpulver, at der blandes proteinkilder, og derfor at denne havre ofte blandes med ærteprotein.

FAQ - Plantebaseret proteinpulver

 • Hvad er forskellen på plantebaseret proteinpulver og almindeligt?
   • Almindeligt proteinpulver produceret på mælkeprodukter eller en form for æggeprotein, hvor en plantebaseret modsat er uden animalske produkter og derfor skabt på andre proteinkilder.
 • Hvor meget protein er der er i plantebaseret proteinpulver?
   • Når der er tale om indholdet af protein i et produkt, så beskrives det som protein pr. 100g. Der er ofte et sted mellem 15-30g. protein pr. 100g i det bedste plantebaseret proteinpulver. 
 • Hvilke proteinkilder er der i denne type pulver?
   • Der findes flere forskellige typer af proteinkilder, når der er tale om den plantebaserede version. Produkterne er ofte baseret på følgende proteinkilde: Soya, havre, ris, hamp, ærte eller græskar. 
 • Hvad koster plantebaseret proteinpulver?
  • Som så mange andre produkter, så findes der uanede af typer, mærker og varianter af plantebaseret proteinpulver. Derfor varierer priserne også en hel del i alt fra få 100 kr. til 800-900 kr. Du kan ofte finde nogle tilbud på mængder og opnå mængde rabatter.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos Mydinners sammensætter vi anbefalinger, så du kan finde de bedste deals og spisesteder i hele Danmark. Disse guides og oversigter over deals udfører vi ved at lave en grundig research på de forskellige spisesteder, store som små, og hvor vi har spist på et stort udvalg af restauranterne, som vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet spisestedernes hjemmeside, menukort, andre anbefalinger og anmeldelser gennem andre større medier eller mindre fora. Derudover sammenligner vi anmeldelser af spisestederne fra kunder samt undersøger og gennemlæser andre udtalelser om det specifikke sted.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

 • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver spisestedernes fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke sted og nuancerer dermed anbefalingen. 
 • Vi gennemgår hjemmesidens egne beskrivelser og kundeudtalelser.
 • Vores undersøgelser indebærer både research, egne oplevelser og besøg samt større anmeldelser af stederne og diverse deals.
 • Vi går ind i oplysninger såsom omdømmer, brands og størrelser.
 • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode sted, og de specifikke fordele og ulemper spisestedet eller den pågældende deal har.

 

De spisesteder som du finder i vores guides og overblik, kan du som regel handle hos vores partnere. Vores research og test af spisestederne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket sted du skal købe din næste deal eller booke bord, hvis du skulle være i tvivl om stedets specifikke fordele og ulemper.