Pizzaovn gas

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal købe en pizzaovn. Det handler ikke blot om design, men en vigtig overvejelser at gøre sig er også, om man ønsker en model med gas eller brænde.

Pizzaovn gas - alt du skal vide

Gas pizzaovn er særligt populær for dens evne til at opvarme hurtigt, hvorfor din madlavning kan klares på rekortid. Med brænde vil du ofte komme til at skulle vente op til 2 timer på, at din ovn er varm. De modeller, der findes med gas er lavet af stål.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Imodsætning til gas pizzaovn kan du også købe en traditionel stenovn, som er lavet til brænde. Disse fås både med lerklinet, sten eller stål. Denne autentiske model skaber en klassisk italiensk stemning, og er en meget hyggelig måde at lave mad på. 

Dog vil du med en model med træ ofte skulle vente op til 2 timer på, at din pizzaovn er klar. Derfor er det forventeligt, at du med denne udgave imodstæning til en udgave med gas, vil skulle forberede de hyggelig pizzaaftener med familien. 

Den gengæld vil du med en gas udgave opleve, at ovnen har en større eftervarme. Denne eftervarme kan både udnyttes til at lave lækre desseter efter maden, men mange udtaler også, at det skaber en varm og hyggelig stemning omkring middagsbordet. 

 

Hvilken skal du vælge?

Det er næsten umuligt at sige, hvilken model du bør vælge, da det er meget individuelt, hvilke behov folk har. Du kan først og fremmest tage til overvejelse, hvor stor din have er, og hvor meget du vil have, at din ovn skal fylde. Den klassiske stenovn er ofte en meget tung og rustik udgave, hvorfor det vil kræve både professionel hjælp og meget plads.  

Tværtimod kan du med en gas pizzaovn finde mange små modeller, der kan implementeres i selv små haver. Ydermere kan du også tage til overvejelse, hvor vigtig din italienske stemning er for dig. Mange køber en pizzaovn med det formål at skabe en autentisk italiensk stemning i haven, og dette kan du være nødt til at gå på kompromis med, hvis du køber en model med gas. 

 

Hvem laver den bedste gas pizzaovn? 

Både Ooni og Cozze har lavet modeller, som er tesvindende og meget populære både blandt eksperter såvel som forbrugerne. 

Vil du blive klogere omkring produktet og finde de bedste modeller fra Ooni og Cozze, kan du her læse mere om den smarte pizzaovn.