Pizza Østerbro - her finder du de bedste i den hippe bydel

Intet slår en rigtig god og vellavet pizza. Sådan en hvor dej, fyld, ost og toppings går op i en højere enhed og skaber en symfoni af smagsoplevelser - allerede ved første bid. Vi har været en tur ude i byen, for hvor finder med den bedste pizza på Østerbro, som vi netop har beskrevet ovenfor? Læs med og bliv klogere.

pizza Østerbro

Læs vores guide til de bedste steder, hvor man kan få koreansk mad i København og få en restaurant oplevelse udover det sædvanlige. Vi forsøger at beskrive, hvad hver enkelt restaurant udbyder, og hvad det særlige er ved disse.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af diverse spisesteder og deals er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige anmeldelser, forbruger feedback samt egne besøg, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye tests, besøg og forbrugeranmeldelser foretages.

Her finder du Østerbros pizzaperler


Ligeså god en oplevelse det kan være at nyde den italienske spise, ligeså ærgerligt en oplevelse kan det være, hvis den ikke lever op til forventningerne. Det vil vi hos Produkteksperten.dk gerne undgå! Derfor gør vi en dyd ud af at teste og afprøve forskellige koncepter, herunder den bedste pizza på Østerbro, så vi kan rådgive dig på bedste vis.

I denne artikel

Læs vores guide om de bedste koreanske restauranter, og bliv klogere på hvem du skal prøve, når det gælder god koreansk mad. Alle på listen er en tur værd at prøve. Lad os komme igang med de forskellige restauranter her.

Bedste koreansk restaurant i København

Turen går til Napoli

bedste koreansk restaurant i København

Hvem er den bedst for: Til dem som kan lide koreansk BBQ.

Type: Restaurant

Prisklasse: Gode priser

Seoul Koreansk B.B.Q. kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Seoul Koreansk B.B.Q. god?

På den travle Østerbrogade danner autentisk indretning og ditto pizza rammerne om den hyggelige restaurantkæde Corsa, der ligger flere steder i København. Her serveres et godt bud på den bedste pizza på Østerbro. Dejen er lavet på surdej, fyldet spændende og varieret og konceptet baseret på madlavning fra det napolitanske køkken. 

 

Det napolitanske køkken er kendt for deres bløde bunder med boblende kanter, en diameter, der ikke må overstige 35 cm., og så skal dejen helst være blød og elastisk. Alt dette og mere til lever Corsa op til til perfektion. Et absolut besøg værd – og så kan du jo aflsutte menuen med en kugle af deres lækre og selvfølgelig italienske is.  

SSAM Korean Food Bar

ssam - koreansk restaurant i København - en af de bedste

Hvem er den bedst for: Til personen som vil have cocktails og koreansk mad.

Type: Restaurant

Prisklasse: Gode priser!

SSAM Korean Food Bar kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er SSAM Korean Food Bar god?

Er du klar på at blive blæst helt bagover? For hos SSam finder du de bedste retter, hvad angår Fried chicken. Pssst hvis ikke du spiser kylling, har de også en lækker stegt tofu, som er værd at sætte tænderne i. De har både valgmuligheder til vegetarer og veganere, så hvis du præfererer dette, er det bare med at komme afsted!

Indeni den koreanske restaurant finder du god stemning og den bedste service. Indretningen er præget af et rustikt look med plads til at tage gode billeder til Instagram. Derudover har de også pladser udendørs, så hvis solen skinner i København, kan du sagtens slå et smut forbi her til noget koreansk forkælelse.

Rice Kopan

bedste koreansk restaurant København

Hvem er den bedst for: Kan du lide koreansk mad? Så er dette stedet for dig.

Type: Restaurant

Prisklasse: Gode priser

Rice Kopan kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Rice Kopan god?

Denne restaurant er et perfekt sted til dig, hvis du skal ud og forkæle en af dine nærmeste. På menuen er der masser af risretter, fried chicken, kimchi og simpelthen bare de bedste smagsoplevelser fra det koreanske køkken, og det er lækkert.

Deres menukort emner af traditionelle retter på bedste vis med nyt moderne tvist. Maden her er langt fra kedelig, som det traditionelle sommetider kan være. Denne restaurant ligger blot et stenkast fra Vesterbro og tilbyder det bedste af det bedste fra Korea.

Inspiration hos Mydinners på det bedste mad i Danmark

Det var vores bud på de bedste koreanske restaurantoplevelser, du finder i København. Som sagt indeholder dette køkken nogle af de bedste anretninger, hvad angår kimchi, koreansk BBQ og meget mere. Men spring ud i det, og forsøg det med et restaurantbesøg. Du kan også holde øje med, hvilke deals til restauranter vi har nær dig.

Det kan være du har lyst til koreansk som den bedste frokost Roskilde eller bedste frokost Horsens?

>> Er du mere til Sushi? Så læs om de bedste sushi ad libitum restauranter i København her. 

>> Find mere information om catering i København og Nordsjælland her

>> På udkig efter indisk mad? Læs vores forslag til de bedste indiske restauranter i København, HER

>> Er du interesseret i at lave lækkert asiatisk mad? – Så er en wokpande et musthave. Læs mere om den bedste wokpande her.

>> Se den bedste cafe Odensecafe Silkeborg eller cafe Kolding.

>> Læs vores anbefaling ang. buffet ud af huset.

>> Læs vores guide om røremaskiner: bedste røremaskiner til køkkenet.

>> Skal du til at købe den bedste citruspresser på markedet? Så se vores store test af disse her på siden.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos Mydinners sammensætter vi anbefalinger, så du kan finde de bedste deals og spisesteder i hele Danmark. Disse guides og oversigter over deals udfører vi ved at lave en grundig research på de forskellige spisesteder, store som små, og hvor vi har spist på et stort udvalg af restauranterne, som vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet spisestedernes hjemmeside, menukort, andre anbefalinger og anmeldelser gennem andre større medier eller mindre fora. Derudover sammenligner vi anmeldelser af spisestederne fra kunder samt undersøger og gennemlæser andre udtalelser om det specifikke sted.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

  • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver spisestedernes fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke sted og nuancerer dermed anbefalingen. 
  • Vi gennemgår hjemmesidens egne beskrivelser og kundeudtalelser.
  • Vores undersøgelser indebærer både research, egne oplevelser og besøg samt større anmeldelser af stederne og diverse deals.
  • Vi går ind i oplysninger såsom omdømmer, brands og størrelser.
  • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode sted, og de specifikke fordele og ulemper spisestedet eller den pågældende deal har.

 

De spisesteder som du finder i vores guides og overblik, kan du som regel handle hos vores partnere. Vores research og test af spisestederne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket sted du skal købe din næste deal eller booke bord, hvis du skulle være i tvivl om stedets specifikke fordele og ulemper.