Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » PHILIPS Avance Collection XXL HD9650/90 – Stor airfryer

PHILIPS Avance Collection XXL HD9650/90 – Stor airfryer

airfryer phillips

Denne model fra Philips er særligt egnet dig, der er på udkig efter en airfryer, der er stor nok til at lave mad til hele familien. Modellerne kommer nemlig i størrelser – alt fra en kapacitet på 800 gram helt op til 1700 gram hvorfor det er relevant at købe de store modeller, hvis du skal lave mad til flere mennesker ad gangen. Derfor vil Avance Collection XLL være et godt køb for dig.​

Maskinen er udstyret med en twin turbostar teknologi, som betyder, at du kan lave mad med brugen af mindre fedt. Teknikken cirkulærer den vame luft rundt i maskinen og varmer maden til den rette temperatur, uden behov for en masse olie. Takket være denne teknik kan du opnå samme madoplevelse, som hvis du andrettede din mad i friture. 

Plads til meget mad​

Størrelsen rummer en kapacitet så stor, at der eksempelvis er plads til en hel kylling, hvilket gør det muligt at lave mad til hele familien på én gang. Det smarte ved dette er især, at maskinen klarer alt arbejdet for dig, hvorfor du ikke skal bekymre dig for, at maden f.eks. Brænder på. 

Du kan også tilberede flere forskellige ting på samme tid, så hvis familien eksempelvis skal have kartofler og kød, der skal i ovnen, så kan du komme det hele i din Philips Avance Collection XXL airfryer og tilberede det hele på én og samme gang – for pladsen er helt optimal til en hel familie.

Der er naturligvis ikke plads til både en hel kylling og 2 kg kartofler, men hvis man har med en mindre familie at gøre, eller hvis man kun tilbereder én ting af gangen, så kan man sagtens brødføde en familie med den smarte air fryer. Er der tale om pomfritter, kan du sagtens lave op til 7 personer i denne.

Brugervenlig airfryer​

Den brugervenlige airfryer fra Philips er udstyret med en række præinstallerede programmer, der gør din madlavning endnu nemmere. Fyld blot maskinen med ingredienser, og herefter klarer den alt arbejdet for dig. Den er udstyret med en non-stick funktion, der gør det meget nemmere og mere overskueligt at klare rengøringen. 

Desuden har Philips Avance Collection XXL ikke ret mange knapper, og derfor er der heller ikke så meget at tage fejl af, når man skal indstille den og i gang med at lave mad. Ved blot få tryk vil du kunne have gang i madlavningen, og inden længe vil du have sprød aftens eller snacks til hele familien.

Denne airfryer fra Philips er derfor til dig, der er på udkig efter en model, som både er brugervenlighed og nem, og samtidig har en stor kapacitet. 

Fuld liste over test af airfryer

Sund friturestegning i airfryer​

Det helt smarte ved en Philips Avance Collection XXL airfryer er jo, at den har samme gode effekt, som en fritøse har, hvor overfladen bliver sprød og knasende, og det indre bliver saftigt. Dog bruges der meget lidt eller slet ingen olie, til forskel for den famøse “ønskebrønd”, hvor maden tilberedes dybstegt i olie.

I Philips Avance Collection XXL air fryer kan du få sprøde pomfritter, kartofler, kylling, forårsruller, du kan bage kage og dampe laks… Ja, du kan nærmest det hele i den, og endda helt uden brug af olie, eller i hvert fald med minimal brug. Så ønsker du en sundere kost uden for meget unødvendig fedt, så prøve denne kanongode air fryer fra Philips.

Det er især på grund af den føromtalte Twin TurboStar-teknologi i denne Philips airfryer, der gør at den varme luft hvirvles rundt i hele den lille varmluftsovn, så alle siderne af maden bliver til beredt på samme og bedste vis, så du netop opnår denne sprøde og saftige oplevelse på én og samme gang.

Multifunktionel madlavning​

Som nævnt ovenfor, så kan en airfryer meget mere end bare at bage og stege kartofler. Den kan nemlig også både grille, riste og bage mad, så hvis du skal have lavet andet end sprøde fritter i din air fryer, så er Philips Avance Collecton XXL ikke et dumt valg, for her er plads til det meste.

Hør mere om de forskellige airfryer her

Angivelse af kilder og tests:

Good Housekeeping læs deres test her.
Se anmeldelserne fra BBC GoodFood her.
Homes & Gardens – har bedømt de forskellige modeller – se dem her.

[ratemypost]

Scroll til toppen