PHILIPS Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90

Denne model er særligt egnet dig, der er på udkig efter en Airfryer, der er stor nok til at lave mad til hele familien. Modellerne kommer nemlig i størrelser - alt fra en kapacitet på 800 gram helt op til 1700 gram hvorfor det er relevant at købe de store modeller, hvis du skal lave mad til flere mennesker ad gangen.

Af

airfryer

Maskinen er udstyret med en twin turbostar teknologi, som betyder, at du kan lave mad med brugen af mindre fedt. Teknikken cirkulærer den vame luft rundt i maskinen og varmer maden til den rette temperatur, uden behov for en masse olie. Takket være denne teknik kan du opnå samme madoplevelse, som hvis du andrettede din mad i friture. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Størrelsen rummer en kapacitet så stor, at der eksempelvis er plads til en hel kylling, hvilket gør det muligt at lave mad til hele familien på én gang. Det smarte ved dette er især, at maskinen klarer alt arbejdet for dig, hvorfor du ikke skal bekymre dig for, at maden f.eks. Brænder på. 

Den brugervenlige airfryer fra Philips er udstyret med en række præinstallerede programmer, der gør din madlavning endnu nemmere. Fyld blot maskinen med ingredienser, og herefter klarer den alt arbejdet for dig. Den er udstyret med en non-stick funktion, der gør det meget nemmere og mere overskueligt at klare rengøringen. 

Denne airfryer fra Philips er derfor til dig, der er på udkig efter en model, som både er brugervenlighed og nem, og samtidig har en stor kapacitet.

 

Fuld liste over test af airfryer