Panini grill med aftagelige plader - en smart maskine

Hvorfor skal du i første omgang købe dig en panini grill med aftagelige plader frem for en uden eller blot en helt anden model. Vi kommer omkring et par fordele netop denne model eller type kan have og har.

Panini grill med aftagelige plader

Det første vi ønsker at fremhæve ved denne type af maskine er brugervenligheden i rengøringen. Ved at have aftagelige plader, kan du nemmere gøre hele maskinen ren.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Derudover kan du med nogle modeller og brands vaske pladerne i vaskemaskinen. Læs dog produktbeskrivelsen inden du gør dette – det kan ødelægge pladerne, hvis ikke det er meningen, og de derfor ikke er produceret til formålet.

Ofte hvis der er aftagelige plader findes der flere varianter og typer af plader. Det gør at du kan skifte mellem eventuelt et vaffeljern, grill rist, toaster eller noget helt fjerde. Det giver dig større fleksibilitet i din madlavning. Du har på den måde også en alt-i-en panini grill maskine, som har flere funktioner.

En sidste “fordel” er at du ofte finder denne type af maskine til samme pris, som en normal maskine med integrerede plader. Du kan derfor med fordel ligeså godt købe en med nogle du kan udskifte, og som har nemmere rengøring og brugervenlighed.

Vi vil gerne anbefale dig nogle produkter og brands, så du kan se dine muligheder for at købe en panini grill maskine med aftagelige plader. 

  • Tefal OptiGrill Elite: En lidt dyrere model med non-stick plader, 2000 watt og temperaturmåler og timer. Denne model finder du til lidt over 1.000 kr. 
  • Wilfa CG-2000B: En model i midten af kvalitets-skalaen. Du kan justere varmen med et termostat. Du finder den i en prisklasse på alt fra 500-800 kr., alt efter hvor du køber den og hos hvilken forhandler.
  • Bosch TCG4104: Et smart design med non-stick plader, som er aftagelige. Den er kraftig med sine 2000 watt, og kan give en god grill skorpe. Normal prisen på denne maskine ligger på alt mellem 600-800 kr. 
  • Severin KG 2392: Denne version har en 1800 watt, og har dertil også temperaturlampe, som indikerer hvornår din mad er færdig. Det er en robust ældre model, som har været på markedet i mange år.
  • OBH Nordica Sandwich maker 6889: En billig model til omkring 200-300 kr. Denne panini grill har temperaturlamper og 1000 watt. Den er simpel og har en drypbakke til din saft fra råvarene. 


Alle disse mærker og modeller har aftagelige plader, hvoraf nogle af disse har andre alternative plader, som du kan udskifte med. 

Vil du gerne se vores helt store guide over de forskellige modeller, der findes på markedet – både panini grill med og uden aftagelige plader. Så se vores overblik her.