Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Opskrifter med proteinpulver – opnå lækkert kosttilskud

Opskrifter med proteinpulver – opnå lækkert kosttilskud

Opskrifter med proteinpulver

Er du vild med at træne og opbygge dine muskler, men mangler noget der kan kickstarte din muskelopbygning? Så har du nok hørt om det smarte kosttilskud. Nedenfor kommer vi med forslag til lækre opskrifter med proteinpulver med blandt andet chokolade.

Chokolade går godt til det meste, hvis man vil tillægge sit kosttilskud en ekstra sød smag. Blandt opskrifter med proteinpulver er chokolade højt på listen over de mest populære varianter. Mange træningsentusiaster bruger kosttilskuddet til få ekstra protein i kroppen og dermed sætte gang i muskelopbygningen.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Opskrifter med proteinpulver og chokolade

Har du prøvet at lave pandekager med chokolade-pulver? Hos mange forhandlere landet over kan du købe pulver med chokolade og lave de lækreste retter, som oven i købet kan erstattes med en dessert fredag aften. Du kan f.eks. Lave de lækreste velsmagende pandekager, som er fyldt med protein.

Protein som kosttilskud er en fantastisk kilde til at sætte ekstra gang i din træning.

proteinpulver

Som nævmt er dette en af de mest populære opskrifter, du kan finde, når du søger efter en opskrift med proteinoulver og chocolade. Pandekager findes i utallige varianter og med massere forskellige smage – så hvorfor ikke udnytte muligheden for at lave de lækreste veldsmagende pandekager med chokolade-protein? 

Opskriften er gangske enkel: Mos først en banan i en skål. Tilsæt dernæst 2 æg og mis ingridienserne godt sammen. Dernest skal du komme 50 gram havregryn og 1 spsk mel i blandingen og mix igen. Tilsæt derefter 50 gram chokolade proteinpulver, 1,5dl mælk og mix igen. Kom 1 tsk bagepulver og 1 tsk vaniljesukker i blandingen og bag pandekagerne på en varm pande med smør. 

Dette er et klassisk eksempel på opskrifter med proteinpulver af chokolade. Der findes naturligvis massere lækre idéer til hvordan, du kan benytte chokoladeprotein i din madlavning for at øge muskelopbygningen.

Hvis du kunne lide, at vide mere om andre salgs proteinpulver – så læs mere her.


[ratemypost]

Scroll to Top