Panini grill opskrifter - sprød lækker mad

Der findes en masse forskellige opskrifter, som er lækre til brug af din panini grill maskine. Det er både til morgenmad, frokost og nem aftensmad. Den kan det hele.

Panini grill opskrifter

Vi kommer herunder med et par gode mad-idéer til både morgen-, middag- og aftensmad.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Morgenmads opskrifter

Hvem elsker ikke en god grillet saltet fransk morgen-bolle? Et nemt og hurtigt tip til en lækker morgenmad, som du nemt kan lave i din panini grill, er en grillet bolle eller lækkert bagerbrød med god fransk ost, lidt smurt sennep og bacon tilberedt i bollen. 

 • Hvis du har det helt gode overskud, kunne du hurtigt stege et spejlæg ved siden af på en pande, og tilføje dette på toppen af din morgen-sandwich. En lille hurtig version af den franske Croque Madame.


Ekstra tip: Til den lidt lækre morgen tilføjelse kan du også nemt lægge en bolle med brie ind i din panini grill maskine i få minutter og få en sprød bolle med semi-smeltet brie.

Frokost idéer

Hvis du hurtigt og lækkert vil lave en god mættende frokost, så er der et hav af sandwich muligheder og opskrifter til din panini grill maskine. Som udgangspunkt skal du bruge lækkert brød, helst i store skiver. Herefter kan du komme alverdens forskelligt fyld i. Lad og komme med nogle gode sammensætninger:

 • Pesto, mozzarella, tomat og skinke (eller kylling)
 • Svampe, løg, aioli og spinat
 • Laks, spinat og smørreost
 • Salsa, ost, krydret oksekød (tilberedt inden eller rester), jalapenos og tomat

De fleste af disse sandwich går også rigtig godt med rugbrød som sandwichbrødet. Det er ligledes den lidt sundere og mere nærende version af denne frokost anretning. 

Nem aftensmad med din panini grill maskine

Elsker du at spare en masse god tid og penge på din aftensmad, så kan du med sikkerhed bruge din panini grill maskine effektivt. Hvis du har en, er det bare med at bruge den. Vi har samlet et par nemme opskrifter til dig.

Først og fremmest kan de ligeledes stege en masse forskellige typer af råvarer på en panini grill. Det kan til eksempel være diverse skiver af grøntsager som: 

 • Aubergine
 • Squash/Zucchini
 • Tomat
 • Asparges
 • Svampe
 • Blomkål
 • Spidskål

Derudover kan du også tilberede kylling på spyd på din maskine. Hvis du halverer dine kyllinge lår på langs, så deres tykkelse mindskes, kan du lægge dem i din grill, og stege dem og opnå en god grill skorpe og sprødhed.

Du kan med fordel også nemt tilberede marinerede rejer på din maskine. Rejer skal nemlig blot have få minutter, og det er derfor nemt at styre tilberedningen med denne grill. 

Mangler du en panini grill til alle disse dejlige opskrifter, så se vores store overblik over de bedste maskiner i 2022.