Oplevelser for to - inspiration til date eller forkælelse

oplevelser for to

Oplevelser for to - inspiration til date eller forkælelse

Skal kæresten, søsteren, veninden eller en anden, du holder af, forkæles, eller søger du ideer til, hvad du skal lave på din næste date? Så har du fundet det helt rette sted at lede.

Herunder kommer vi med ideer til oplevelser for to, så hvad end I er på udkig efter oplevelser for par eller for kvalitetstid med hinanden, så er der masser af muligheder.

Masser af oplevelser for to

Når smagsløgene skal forkæles, så kan det være lidt kedeligt altid at gå ud og spise en middag. Derfor kommer vi her med nogle forslag til oplevelser for par, som både er velsmagende og underholdende.

Flødebollekursus

Har du en sød tand? Og er du klar på en oplevelse for to, der er sjov at lave og lækker at nyde? Så er et flødebollekursus det helt rette for dig. Her kan du tage kæresten, veninden eller hele familien med og lave både flotte og mindre flotte flødeboller, som I kan tage med hjem og nyde.

Et flødebollekursus kan tages flere forskellige steder – for eksempel hos Frellsen.

Dinner in the dark

Er du ikke så meget til selv at lave maden, så findes der også masser af oplevelser for to, der inkluderer mad, men her er der mere fokus på nydelsen frem for udførelsen.

Med dinner in the dark får du mulighed for at få en oplevelse for to, der foregår i fuldstændig mørke. En tre-retters middag med vinmenu (eller alkoholfri drinksmenu, hvis man ikke er til alkohol), sanseoplevelser og meget mere. En sand oplevelse for par eller venner. Dette kan opleves hos Dark Waiter.

Udfordrende oplevelser for to

Skal din oplevelse være fysisk udfordrende, så findes der også masser af muligheder for dette.

Bridgewalking Lillebælt

Skal du prøve en anden oplevelse, end du plejer, så kunne bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro måske være noget af en oplevelse for par. Her går i en 2,6 km lang tur ud på broen i 60 meters højde og oplever den smukke udsigt ud over Lillebælt og de omkringliggende byer Middelfart og Fredericia.

Dette er klart et besøg værd, hvis du kunne tænke dig noget på opleveren sammen med en, du holder af, eller hvis kæresten skal luftes lidt.

Klatring – indendørs eller udendørs

Kan du lide oplevelser for to eller flere i højderne, så kan en klatretur på en klatrevæg eller i en klatrepark måske være noget for dig.

Er det væggen, der trækker, så finder du eksempelvis Boulders rundt omkring i det ganske danske land, hvor du kan udfordre dig selv på klatrevægge i forskellige højder og sværhedsgrader.

Skal du have en oplevelse som par i det fri, så findes der utallige klatreparker i Danmark, herunder på Bornholm, i Nordsjælland, nær Næstved og mange andre steder. Dette er en super oplevelse, der både er udfordrende og sjov for enhver.

Oplevelser for to i spaens tegn

Skal dagen stå på selvforkælelse og spa, så findes der uanede mængder af måder, hvorpå du kan forkæle dig selv og én du holder af.

Marienlyst Strandhotel

På den nordsjællandske kyst, lige uden for Helsingør, finder du Marienlyst Strandhotel, der er kendt for deres lækre middagsmenuer og ikke mindst deres spa. Her kan du tage din mor, en ven eller kæresten med hen, når dagen skal bruges på afslapning og forkælelse.

Det er muligt at booke et weekendophold, en overnatning med middag eller blot en dag i spaen, hvor der er oplevelser for par, som både giver energi og fjerner hverdagens stress og jag.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.