Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Artikler » Oplev Aarhus gennem byens mange cafèer og kaffebarer

Oplev Aarhus gennem byens mange cafèer og kaffebarer

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Er du også et rigtigt madøre, og elsker du at prøve nye spisesteder af? Så er du havnet det helt rigtige sted. I denne her guide vil der nemlig være fokus på lokal mad, og i ingen ringere by end skønne Aarhus. Bedre kendt som cafèernes by – eller i hvert fald er den fyldt med dem. Og størstedelen af cafèerne passer rigtig godt ind i måden, som aarhusianerne er på. Nemlig helt nede på jorden og uden fine fornemmelser. Mange af byens cafèer har deres faste stamkunder, som er at finde på cafèen dagligt eller ugentligt. Der findes selvfølgelig også mange af de større kæder, men nogle gange handler det om at finde de små unikke perler. Læs med og bliv klogere på nogle få, udvalgte caféer i den smukke by, og får du lyst til den fuldendte guide til cafèer i Aarhus, så få mere information her.

Løve’s Bog og Vincafé

Stedet, hvor litteratur, mad og vin mødes og uløseligt hænger sammen. Når du går ad Nørregade, vil skiltet til denne café være iøjnefaldende. Hvis du har lyst til en flaske vin, en god bid tapas, en lækker salat eller et stykke kage – eller hvis du mere er ude efter en bog, så har Løve’s det hele. Kom indenfor i den lille dunkle oase, og mærk den afslappede, uformelle og hyggelige stemning med plads til alle. Her er der også plads til live arrangementer, såsom oplæsninger, foredrag og poesi events. 

Café GLAD

Hvis bæredygtighed, økologi og friske råvarer er lige din sag, så tag et smut forbi Café GLAD. Caféen ligger på Frederiksberg Allé, og er stedet, hvor man i ro og mag kan nyde sin sunde mad, eller tage den med på farten. Caféen er et roligt og hyggeligt sted, med et skønt lys fra stedets store vinduespartier ud mod gaden. Maden varierer fra dag til dag, men der er altid både morgenmad og frokost, samt noget til den søde tand. Både vegetariske og glutenfri alternativer er mulige. Derudover har caféen også Det Økologiske Guldmærke, som altså betyder at hele 90-100% af råvarerne er økologiske. Det er ret sejt!

Bill’s Coffee

Hvis du finder dig selv i nærheden af Vestergade, er Bill’s Coffee en lokal must-try. Du kan nyde en dejlig kop stimende kaffe, med bønner kværnet på eget risteri, indenfor eller ude i caféens charmerende baggård – som også er en af Aarhus’ ældste. Mest af alt er stedet en vaskeægte kaffebar, men det er bestemt også muligt at få lidt mad. Som heller ikke er særlig dyrt med Bill’s morgentilbud på croissant og kaffe til 45 kr. Ellers er der en bolle med det hele og andre lækkerier fra Social Foodies.

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Om forfatteren

Scroll to Top