Ooni pizzaovn

Igennem årtier har Ooni produceretet pizzaovne, der er farvoritterne blandt eksperter og forbrugere. De gør sig især indenfor deres æstetiske og unikke design, som oven i købet af lavet af fantasisk kvalitet, hvorfor du kan opnå den lækreste madlavning.

Ooni pizzaovn - alt du skal vide

Ooni har udviklet mange varianter, så der findes en pizzaovn til ethvert behov. Derfor kan du med garanti finde en udgave, som er perfekt til dig og dit hjem. Ovnene er særligt designet til at lave pizza, og du vil opnå den bedste kvalitet til dig og din familie.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Deres produkter gør dig især indenfor kvaliteten, som ikke er til at tage fejl af. Samtlige modeller fra Ooni holde varmen i meget lang tid, og nogle af udgaverne kan endda varme helt op til 500 grader på bare 15 minutter. 

Ooni modellerne er designet med ViewFlame, hvilket betyder, at du får et øget udsyn. I mange tilfælde kan det være svært at se madvarerne i en pizzaovn, uden at skulle trække dem ud, men med en udgave fra Ooni undgår du denne problematik. 

De æstetiske design gør Ooni særligt attraktiv, og ovnene er i mange tilfælde et særligt element til indretningen. Der findes forskellige modeller med differentierede designs, og du kan frit vælge hvilken mode, der passer bedst ind i dit hjem. 

Skab en italiensk stemning i din have med en pizzaovn fra Ooni. 

 

Deres mest populære model – Ooni Karu 16 XL: 

Denne Ooni model er den første, der er blevet anbefalet af Associazione Verace Pizza Napoletana. Maskinen er i stand til at varme 500 grader på kun 15 minutter, hvorefter du kan lave pizza på blot 2 minutter. Du kan både benytte træ, trækul eller gas, og modellen er udstyret med øget udsyn og termometer. 

Den er vurderet til at være den perfekte udendørt model til at lave pizza, og med den brugervenlige design og effektive kraft har det aldrig været nemmere at lave sprød, velsmagende pizza. 

Hvis du vil vide mere om det æstestiske produkt, som du her læse meget mere om hvilke overvejelser, du bør gøre ved køb af din næste pizzaovn.