Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Onyx stegepande – Her er den ultimative slip-let pande

Onyx stegepande – Her er den ultimative slip-let pande

onyx stegepande med non-stick

Er du også vild med slip-let pander, som bare lade maden glide let og effektivt hen over stegefladen? Så er det måske på tide, at du investerer i en Onyx stegepande, for dette er nemlig den ultimative slip-let pande på markedet.

Anbefaling af Onyx stegepande

onyx stegepande 28 cm med non-stick

ONYX stegepande 28 cm

Gratis fragt og 100 dages returret
Hurtig rengøring
Bedste non-stick pande
Tåler opvaskemaskinen
Virker med alle komfurer

ONYX

699,-

4,7 på Trustpilot med +1800 anmeldelser
stegepande sæt fra onyx

ONYX stegepande sæt med 3 dele

Gratis fragt og 100 dages returret
Hurtig rengøring af pande
Bedste non-stick
Tåler opvaskemaskinen
Spar 24% ved køb af 3 pander

ONYX

1.349,-

4,7 på Trustpilot med +1800 anmeldelser
onyx wok pande 30 cm med non-stick

ONYX wokpande 30 cm

Gratis fragt og 100 dages returret
Hurtig rengøring
Non-stick som fungerer
Tåler opvaskemaskinen
Perfekt til wok

ONYX

799,-

Det er produkter som disse, der gør madlavningen til en leg. Desuden er den super gode non-stick belægning så effektiv, at du næsten ingen fedtstof, smør eller olie behøver, når du skal stege, brune eller bruge din pande til andre formål. Faktisk, kan du nemt stege spejlæg, ost og andre klisterede eller skrøblige fødevarer, helt uden, at de går i stykker eller sætter sig fast.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

En næsten magisk belægning

Det, der gør netop en Onyx stegepande helt magisk, er den vanvittigt gode belægning, som fås i to forskellige varianter, nemlig i den originale diamantstøvsbelægning eller med keramisk belægning.

Den originiale belægning på en Onyx stegepande er en japansk non-stick PTFE belægning af højeste kvalitet, som indeholder diamantstøv for ekstra holdbarhed og styrke til den ellers flotte pande. Denne belægning er rigtig god til både bruning og stegning, og så er belægningen på denne pande fuldstændig suveræn til non-stick.

Den keramiske belægning er ikke vare vanvittigt godt, men også miljøvenlig og naturlig. Den løfter desuden oplevelsen og anvendelsen af en Onyx stegepande til helt nye højder, fordi slip-let funktionen er helt ud over det sædvanelige, helt magisk. Ingen mad, hverken ost eller æg kan sætte sig fast på denne pande, og ingen olie, smør eller andet fedtstof er behøvet.

Prøv det selv, og du vil blive blæst bagover af den vilde slip-let stegepande fra Onyx.

En Onyx cookware stegepande kan derudover tåle at komme i ovnen op til 260 grader. Den er lavet udelukkende af rustfrit stål og aluminium hele vejen igennem, også håndtaget, så den kan med fordel bruges som ovnfast fad til eksempelvis din lasagne, kylling eller gryderet. Man kan sågar bage en kage i stegepanden, så du får en masse funktioner for pengene mede en onyx stegepande.

Selvom stegepanderne har den bedste non-stick belægning, som gør rengøringen nemmere end nogensinde før, så bliver det lettere endnu. De kan nemlig også tåle opvaskemaskine, og det gælder både modellerne med keramisk belægning og den originale belægning.

Flere forskellige størrelser af din Onyx stegepande

Foruden de to forskellige belægninger, som du kan vælge imellem, så findes der også fire forskellige størrelser, der kan vælges imellem, når du skal have en Onyx stegepande.

Du kan vælge en lille 24 cm diameter pande, som er god, hvis du blot skal stege få eller små ting. Den lidt større stegepande fra Onyx kommer i 26 cm i diameter, som er god til eksempelvis en omelet. Mange vil nok opfatte dette som standardstørrelsen på en stegepande, og Onyx laver da også en pande i en diameter på 28 cm.

Den allerstørste af de fire pander finde i en diameter på 30 cm, som er rigtig god til at stege bøffer på, lave æggekage i eller generelt lave størrelse retter eller fødevarer. Du kan også anvende denne som wok, hvis du ikke allerede har en sådan.

Til nogen formål har man brug for en større pande end andre, men hvis man ikke nødvendigvis skal bruge en pande med en stor diameter på f.eks. 28 cm, kan man faktisk spare penge ved at vælge en mindre. 

Det er blot 100-200 kr man sparer pr størrelse, så man kan også vælge at bruge de ekstra penge på en pande, der har plads til det hele. Der er eksempelvis en Onyx cookware stegepande med non-stick belægning, som kan fås i målene 24 cm til 30 cm.

Læs også om Onyx gryder her.

Flere forskellige størrelser af din Onyx stegepande

Der findes forskellige modeller af en onyx cookware stegepande. Man kan både købe dem hver for sig, hvis man kun lige står og mangler en enkelt pande eller man kan kombinere flere forskellige i et sæt. Det kan være en verdensklasse gave til en indflytningsfest, eller til en person, der skal til at flytte hjemmefra. 

Man har som regel ikke ret mange ting, når man flytter hjemmefra første gang, så alle redskaber vil med sikkerhd blive taget imod med stor begejstring. Man behøver ikke have de største kulinariske evner for at eje en onyx stegepande. 

Men hvis man først har fået fingrene i køkkenredskaber fra Onyx cookware, så kan man være sikker på at have velfungerende udstyr de næste mange år. God kvalitet betaler sig, og gør tilmed madlavningen og anvendelsen til en god oplevelse. 

Med det rette udstyr i god kvalitet, får man automatisk mere lyst til at eksperimentere og kaste sig ud i at prøve forskellige ting af i køkkenet. Især når rengøringen aldrig har været lettere at komme igennem. 

I forhold til de forskellige slags stegepander man kan få hos Onyx, er der selvfølgelig de ‘almindelige’ pander med en flad bund, hvor man kan stege stort set alle slags madvarer. Det er en Onyx cookwaree hybrid non-stick stegepande, som fås i flere forskellige størrelser. Den fås i henholdsvis 24, 26, 28 cm og 30 cm. 

Det er et must-have i køkkensamlingen og størrelsen kan tilpasses eller bestemmes på baggrund af, hvad man har til formål at lave på sin pande og til hvor mange mennesker, man typisk skal lave mad til.

En anden slags stegepande fra Onyx er deres sauterpande som tilbyder nogle lidt andree anvendelsesmuligheder en den almindelige stegepande. Den har en dybere dybde, som minder lidt om en gryde, men den er perfekt til at sautere løg og andre grøntsager. 

Da alle onyx cookware pander er ovnfaste, er denne stegepande oplagt til gryderetter, lasagne samt andre retter, der passer til en dybere servering. Man kan også uden bekymring bruge metalredskaber på panderne uden at risikere ridser eller andre skader. Du kan derfor sagtens skære sin lasagne ud med en kniv direkte i panden. 

En klassiker som man også med fordel kan få brug for i sit køkken er en wokpande. Den minder lidt om sauterpanden, men har en mere rund form. Den er perfekt til wok- og pastaretter, hvor der er plads til sauce og en masse forskellige grøntsager, der kan blandes sammen.

Angivelse af kilder og tests:

Scroll til toppen