Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Onyx knive – Fornuftige og holdbare køkkenknive

Onyx knive – Fornuftige og holdbare køkkenknive

onyx knife

Er det tid til at udskifte dine gamle køkkenknive? Så bør du overveje at købe dine nye knive fra Onyx. Du får nogle gode produkter til fair priser, som du ikke behøver skifte ud i den nærmeste fremtid. Med en patenteret hybrid keramisk stål har de nemlig en lang holdbarhed – også selvom du putter dem i opvaskemaskinen. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Onyx knive har en super god og nem anvendelse. De er lavet til at ligge godt i hånden med et letvægts ergonomisk glasfiberhåndtag, som skaber en perfekt balance. Derudover kan de tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket gør madlavningen endnu nemmere og mere overskuelig.

Uanset om du er på udkig efter en specifik kniv til et bestemt formål eller nogle basale knive, har Onyx en til enhver anvendelse. Knive bliver typisk designet og lavet til forskellige formål, hvor de er tilpasset bestemte råvarer som f.eks. kød eller grøntsager.

Med en skarp kniv kommer du langt i din madlavning, men størrelsen og designet på kniven kan også have betydning for, hvor god oplevelsen er. Hvis du skal skære kød, er det vigtigt at have en skarp kniv, der ikke ødelægger fibrene i kødet. Kniven skal også være stor nok til at skære igennem en steg eksempelvis.

Forskellige typer knive

Til grøntsager findes der forskellige modeller af knive, som kan have hver deres fordele. En grøntsagskniv er ofte lidt mindre og fungerer godt til at snitte og skrælle grøntsager. Der findes dog også den populære japanske kniv, som er af en lidt anden kaliber.

Den er større og har en rektangulær form i et kantet design, der er helt ekseptionel til at skære og hakke grøntsager.

Hvis du har problemer med at det svier i øjnene, når du skærer løg, kan det faktisk have noget at gøre med, at din kniv er for sløv. Jo mere gnidning der er, jo mere saft bliver der frigivet fra løget, som er det, der svier i øjnene.

Vi kender allesammen brødkniven og ved, hvor irriterende det er, når den ikke glider lige igennem brødet men i stedet ødelægger skiverne og smuldrer. Med en onyx brødkniv er takkerne på bladet mere buede, hvilket skaber en perfekt dynamik, når man skærer i brødet. Også selvom det er en hår grovbolle.

En Onyx filetkniv er optimal til at skære fisk og også kød med. Den har et langt og smalt design, som gør den perfekt til at skære i delikate råvarer.

Angivelse af kilder og tests:


[ratemypost]

Scroll til toppen