Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Onyx gryder – Find det bedste tilbud og forhandler

Onyx gryder – Find det bedste tilbud og forhandler

onyx gryder

Har du set dig varm på et sæt Onyx gryder, men leder stadig efter det bedst tilbud hos en specfik forhandler? Du er landet det rette sted. Hos mydinners hjælper vi dig nemlig med at få et overblik over dine muligheder for netop dette produkt – blandt mange andre.

Det gode ved Onyx og deres gryder er, at de findes i forskellige størrelser, og de kan både købes enkeltvis, separat men også som sæt, hvor du får de nødvendige gryder. De er rimelige i deres priser, og du kan både få en 2 L gryde til omkring 500 kr. og op mod en stor gryde på 8,2 L gryde til ca. 800 kr.

Priserne varierer en del, alt efter hvilken forhandler du køber dem hos, og om hvorvidt du finder dem på tilbud eller ej. Der er ofte et par kroner at spare, hvis du køber grydesæt, hvor du køber flere Onyx gryder samtidigt og opnår gode tilbud.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Hvem er denne forhandler?

Onyx Cookware er et innovativt brand, som laver gryder, pander og køkkenudstyr i høj kvalitet. De formår at skabe deres produkter i høj kvalitet, og samtidig sælge dem til enormt retfærdige priser. Forhandleren ved at deres produkt er godt, og de har derfor også ofte enormt god garanti, som nogle steder ligger på 5 år.

Med Onyx gryder fra dette mærke får du højkvalitets udstyr, som er produceret i tre effektive lag – som man i branchen kalder “Tri-ply” eller belagt køkkengrej. Det er først og fremmest rustfrit stål, som både sikrer vedligeholdelses nemt udstyr og holdbarhed. Det gør også at det virker og fungerer på alle typer af komfur i alt fra gas, induktion og keramisk. 

Andet lag er aluminium, som giver gode forhold til varmefordelingen. Det gør at du kan lave lækkert jævnt tilberedt mad, og ikke skal våge over maden fra start til slut. Det sidste lag i “Tri Ply” er rustfrit stål igen igen, som holder samling på lagene og giver hurtig varme.

Alle Onyx gryder har et PTFE non-stick belægning, som giver gode muligheder for at brune kød og andre ting ved høj varme, uden frygt for at dette brænder på. Det gør det også nemmere for dig at lave saucer og gryderetter, da væsken ikke brænder på bunden af gryden. Det er netop det, der gør det smart at købe gryder med non-stick – om de er fra en Onyx forhandler eller ej.

Angivelse af kilder og tests:


[ratemypost]

Scroll til toppen