online-vinsmagning-hjemme

Online vinsmagning hjemme – lær at smage på vine derhjemme

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Online vinsmagning hjemme

Gennem de seneste år er det blevet mere og mere populært, at gå til vinsmagning. Hertil er interessen kommet for at lave vinsmagning hjemme i eget hjem, hvor vejledningen følges online.

Typisk vil det være en professionel sommelier, en person med en uddannelse inden for vine, der kan hjælpe og rådgive ved valg af vine, som styrer slagets gang under en online vinsmagning hjemme i vinsmagerens eget hjem.

Online vinsmagning arrangeret af det lokale supermarked

Supermarkedskæder er begyndt at følge trop, når det kommer til udbydelse af online vinsmagning, der kan udføres hjemme i folks egne stuer.

Både Coop og Irma har før lavet online vinsmagninger, som kunderne i deres forretninger kunne tilmelde sig, købe en pakke til i den nærmeste butik, og så udføre hjemme.

Her har de enkelte supermarkeder selv sørget for at få stillet en vejledning på benene, der enten foregår live på et specificeret tidspunkt, eller er blevet optaget, så vinsmagerne kan klikke sig ind og følge vejledningen.

I den online præsentation og vinsmagning vil en professionel vinsommelier stå klar til at præsentere de forskellige vine, forklare om vinenes egenskaber og meget mere, som er både lærerigt og sjovt for deltagerne at deltage i hjemme.

Kjær og Sommerfeldt i spidsen for online vinsmagning hjemme

Den kongelige hofleverandør af vine, Kjær og Sommerfeldt, udbyder også en sådan online vinsmagsning, som kan udføres hjemme. Her købes vinpakken i én af deres butikker, og kan tages med hjem og bruges.

Kjær og Sommerfeldt har både en online vinsmagning af rødvine, samt én til sommerlige og friske rosévine. Derfor er der noget for enhver smag, og alle vine er forskellige, så disse, der sidder derhjemme kan få lov til at smage på hele verden gennem flere forskellige druer og vine.

Her vejledes og undervises deltagerne også, gennem online vinsmagning, i, hvordan de forskellige vine har forskellige kvaliteter, hjemme i eget hjem.

Online vinsmagning hjemme – øvelse før mester

Som en ekstra øvelse og udfordring til den garvede vinsmager, eller som en opgave for den nyudklækkede vinsmager, så udbyder Jean Lenoir et vin duftsæt, som man kan øve sig med, når man skal lære teknikken til at snuse sig frem til, hvor vinen er fra, hvilken drue, der er med at gøre, hvilke noter, der er at finde i vinen og meget mere.

Sættet kaldes for “Le Nez du Vin” og kan bruges af enhver. Vejledningen der medfølger vinsmagningen er dog på engelsk, så derfor vil det være en fordel, hvis man er god til dette.

Vin duftsættet kan anvendes som øvelse til den online vinsmagning hjemme i eget hjem, og på den måde kan man på ingen tid blive en rigtig haj til vinsmagningens ædle kunst.

Bliv en mester i online vinsmagning hjemme

Således kan det ses og høres, at man ikke behøver at bevæge sig uden for hjemmets fire vægge for at blive en kanongod vinsmager. En online vinsmagning hjemme i eget hjem kan også gøre det, og det bliver jo ikke ringere af, at man kan øve sig med forskellige remedier.

Prøv vinsmagning hjemme i eget hjem i dag, hvis du er nysgerrig.

Leder du efter noget lækkert mad, som ville passe sammen med alle disse gode vine? Læs mere her om vores guide til nem tapas

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Relaterede artikler