Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Om Mydinners

Støt de lokale restauranter, og gå på opdagelse, når vi ugentligt lancerer nye spændende kampagner i København.

om mydinners

Vi er mydinners og vores opskrift er ret simpel.

Vi udvælger og samarbejder med nogle af byens bedste spisesteder og restauranter, så du kan krydre tilværelsen med nye og lækre madoplevelser af bedste kvalitet – selvfølgelig altid til en yderst god pris.

I en tid, der er præget af konstant forandring og restriktioner har vi en mission om at gøre det nemt for restaurantionsbranchen at udfylde de ledige borde i de timer, hvor den enkelte restaurant har ressourcer i overskud. Gennem mydinners hjælper du med netop dette. Vi gør os umage med at udvælge de bedste madoplevelser, restauranterne fastsætter hvornår de har ressourcer i overskud og du besøger dine nye yndlingsrestauranter, altid til fordelagtige priser.

» Find bedste cafe København her

Hos mydinners tilgodeser vi både dig som forbruger, men også den enkelte restauratør. Du får ugentlig mulighed for at gå på opdagelse i nye madoplevelser og restauratørerne får mulighed for at aktivere deres ressourcer til fulde.  Vi er her for at give dig nye madoplevelser. For vi vil gøre hver dag til en fest. For hver dag tæller, for dig, for restaurationerne og for mydinners.

Offentliggørelse af reklame og brug af affiliate partnerskaber

Mydinners sigter altid mod at være gennemsigtige og transparente i kommunikationen. Vi ønsker at klargøre vores processer, og hvordan vi træffer beslutninger, når vi taler om produkttest, anbefalinger, deals, anmeldelser og restaurantbesøg.

OBS. “laveste pris” dækker over laveste pris for de samarbejdspartnere som vi arbejder med, og har med i vores sammenligningsoverblik. Vi samarbejder med KitchenOne, Coop, ONYX COOKWARE™ ApS, Cosori (Ledende Teknologi ApS), Elgiganten, iRobot, Gilpa, Bodylab, Earlybird.

Vi tester ikke selv produkterne, men samler anbefalinger og anmeldelser. Al reklamation påfalder producenten.

Vi har affilierede partnerskaber med store brands og forhandlere indenfor flere forskellige brancher, og udvælgelsen kan påvirkes af disse samarbejder, men vi forholder os fortsat til de relevante fordele og ulemper ved det enkelte produkt, spisested og deal. Disse samarbejder, relationer og kommissionsaftaler indebærer:

 • Produktanbefalinger med omkostninger-per-klik og affiliate gebyrordninger, som munder ud i provisioner gennem produktlinks.
 • Vi modtager derfor provision fra forhandlere, hvoraf denne provision variere alt efter forhandler eller brand.
 • Affiliate marketing foregår på den måde, at hvis der foretages et køb ved hjælp af et besøg af en kunde gennem vores guide eller hjemmeside, modtager vi en vis procentvis provision. 
 • Kommission vil dog annulleres, hvis varen eller produktet returneres. Derfor anbefaler vi ikke produkter af ringe kvalitet, da vi ønsker den bedste kvalitet for vores kunder.

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores guides, metoder, retningslinjer og test er du velkommen til at kontakte os på denne mail: kontakt@pkmedier.dk.

Hvordan går vi metodisk tilværks?

Når vi udvælger og nedskriver lister og produkter til vores guides og overblik, gennemgår vi tidligere test, anbefalinger og anmeldelser for at få det bedste indtryk og vurdering af, hvilke produkter der klarer sig bedst i test, og hvilke fordele, der er at finde ved de forskellige produkter.

Metodisk foretager vi komparative analyser på mediers anmeldelser og fremhævelser. Alt efter hvilket område, produktkategori og mulig information, der laver vi vidensøgninger på netop det enkelte område og kvalitetstjekker oplysninger.

Hvis du oplever eventuelle misinformationer, er du meget velkommen til at skrive til os og indmelde dette. Vi stræber efter at blive klogere løbende og udvikle, og hvis du oplever problemer modtager vi gerne tilbagemeldinger. Vi fraskriver os dog fortsat reklamation, hvad angår dit købte produkt. Dette påfalder producenten.

Hvilke kilder benytter vi? Vores anbefalinger og anmeldelser tager udgangspunkt i medier som Politiken, NewYork Times og andre store mediehuse og til den svenske Råd og Rön, i produktanbefalinger såvel som produktgruppen respektive kundefeedback og anmeldelser.

Til restaurant anbefalinger benytter vi os ofte af blogs, madanmeldere, større medier som MigogKBH, Migogaarhus, VisitCopenhagen, Elle, Berlingske og mange andre prominente medier.

Vi prøver på bedste vis at undgå bias, men da vi desuden har et hold som besøger en masse restauranter med det formål at anmelde disse, kommer der subjektive anmeldesler, men som har grobund i reelle besøg.

Forbrugerrådet tænk er desuden ofte at finde i vores kilder, da de netop har testet produkter, og laver et hav af “bedst i test” på produkter i alt fra vaskemaskiner og robotstøvsugere og til elcykler.
For os er det vigtigt at have kundeanmeldelser og feedback med i billedet for vores samlinger af anmeldelser, da disse er essentielle for det reelle brug af produktet, kvaliteten og brugervenligheden heraf. Dette er vigtigt for vores analyser.

Hvordan udvælger vi?

Med forbehold for at ikke at have kendskab til mindre og små producenter søger vi at finde det bedste prrodukt indenfor de behov og ønsker de fleste forbrugere udtrykker. Vi ser at bedste produkter i test er subjektivt alt afhængigt af ønsker og behov.

Et produkt kan muligvis være det bedste for én og ikke en anden. Derfor fremhæver vi fordele og ulemper ved produkter, så du som forbruger kan vurdere, hvad der for dig er vigtigst.

Vi dykker ned i de enkelte produkters specifikationer og indhold, samlignet med pris og hvad forbrugeren får for pengene. Dette kan have afgørelse for den feedback og kundeanmeldelser der gælder for det enkelte produkt.

Mydinners har til formål at give forbrugeren en platform, hvorpå det er muligt at finde de populære og bedste produkter i sin kategori, om det er restauranter eller køkkenudstyr, så købsfasen bliver optimalt og mere effektiv.

Hvem laver udvælgelse og anmeldelse af produkterne?

Peter Rasmussen

Peter Rasmussen

Specialist i kosttilskud og robotstøvsugere køkkenudstyr som airfryer, røremaskiner m.m.

Helle Lauritzen

Helle Lauritzen

Specialist i køkkenmaskiner som røremaskine, wokpander, stegepander m.m.

Mads Jensen

Mads Jensen

Specialist i airfryers, dehydrators, og mange af de fede gadgets.

Sådan skriver vi vores anmeldelser

Hos Mydinners samler vi anmeldelser og anbefalinger på forskellige produktgrupper som kaffemaskiner, køkkenudstyr og en masse anden husholdningsprodukter. Derudover samler vi overblik og anmeldelser af restauranter og spisesteder i hele landet. Disse to overblik udarbejder vi ud fra to forskellige fremgangsmåder, som vi i det følgende vil uddybe.

Sådan skriver vi ift. produktanmeldelser

Hos mydinners sammenfatter vi vores anbefalinger på baggrund af eksterne test, kommentarer fra kunder og anmeldelser. Vi foretager research på det enkelte produkt, så du får et overblik over, hvilke produkter og forhandlere du kan finde på markedet, og hvordan de differentierer sig.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

 • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver produktets fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke produkt og nuancerer anbefalingen. Vi kan derfor give præcise anmeldelser på produkter, som er testet og anmeldt.
 • Vores undersøgelser indebærer både research på udseende og design, pris samt den funktionalitet og specifikationer, som de forskellige produkter har.
 • Vi går ind i oplysninger såsom garantier, omdømmer og brands.
 • Vi vurderer og undersøger den omtalte kvalitet, hvilket ofte sker i relation til prisen, da disse to faktorer ofte påvirker hinanden.
 • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode produkt, og de specifikke fordele og ulemper produktet har.

Sådan skriver vi ift. restaurant- og madoplevelser

Hos Mydinners sammensætter vi anbefalinger, så du kan finde de bedste deals og spisesteder i hele Danmark. Disse guides og oversigter over deals udfører vi ved at lave en grundig research på de forskellige spisesteder, store som små, og hvor vi har spist på et stort udvalg af restauranterne, som vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet spisestedernes hjemmeside, menukort, andre anbefalinger og anmeldelser gennem andre større medier eller mindre fora. Derudover sammenligner vi anmeldelser af spisestederne fra kunder samt undersøger og gennemlæser andre udtalelser om det specifikke sted.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

 • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver spisestedernes fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke sted og nuancerer dermed anbefalingen. 
 • Vi gennemgår hjemmesidens egne beskrivelser og kundeudtalelser.
 • Vores undersøgelser indebærer både research, egne oplevelser og besøg samt større anmeldelser af stederne og diverse deals.
 • Vi går ind i oplysninger såsom omdømmer, brands og størrelser.
 • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode sted, og de specifikke fordele og ulemper spisestedet eller den pågældende deal har.

De spisesteder som du finder i vores guides og overblik, kan du som regel handle hos vores partnere. Vores research og test af spisestederne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket sted du skal købe din næste deal eller booke bord, hvis du skulle være i tvivl om stedets specifikke fordele og ulemper.

Mydinners informationer:

PK MEDIER ApS
Strandlodsvej 6 B 2 th
2300 København S
CVR: 37296783

Scroll to Top