Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Om Mydinners

Støt de lokale restauranter, og gå på opdagelse, når vi ugentligt lancerer nye spændende kampagner i København.

Om os

Vi er mydinners og vores opskrift er ret simpel.

Vi udvælger og samarbejder med nogle af byens bedste spisesteder og restauranter, så du kan krydre tilværelsen med nye og lækre madoplevelser af bedste kvalitet – selvfølgelig altid til en yderst god pris.

» Læs også: Hvor finder du den bedste fiskerestaurant? Vi guider dig.

I en tid, der er præget af konstant forandring og restriktioner har vi en mission om at gøre det nemt for restaurantionsbranchen at udfylde de ledige borde i de timer, hvor den enkelte restaurant har ressourcer i overskud. Gennem mydinners hjælper du med netop dette. Vi gør os umage med at udvælge de bedste madoplevelser, restauranterne fastsætter hvornår de har ressourcer i overskud og du besøger dine nye yndlingsrestauranter, altid til fordelagtige priser.

» Find bedste cafe København her

Hos mydinners tilgodeser vi både dig som forbruger, men også den enkelte restauratør. Du får ugentlig mulighed for at gå på opdagelse i nye madoplevelser og restauratørerne får mulighed for at aktivere deres ressourcer til fulde.  Vi er her for at give dig nye madoplevelser. For vi vil gøre hver dag til en fest. For hver dag tæller, for dig, for restaurationerne og for mydinners.

Mydinners informationer:

PK MEDIER ApS
Strandlodsvej 6 B 2 th
2300 København S
CVR: 37296783

Scroll til toppen