Mydinners

Offentliggørelse af reklame

Mydinners sigter altid mod at være gennemsigtige og transparente i kommunikationen. Vi ønsker at klargøre vores processer, og hvordan vi træffer beslutninger, når vi taler om produkttest, anbefalinger, deals, anmeldelser og restaurantbesøg.

Vi har affilierede partnerskaber med store brands og forhandlere indenfor flere forskellige brancher, og udvælgelsen kan påvirkes af disse samarbejder, men vi forholder os fortsat til de relevante fordele og ulemper ved det enkelte produkt, spisested og deal. Disse samarbejder, relationer og kommissionsaftaler indebærer:

  • Produktanbefalinger med omkostninger-per-klik og affiliate gebyrordninger, som munder ud i provisioner gennem produktlinks.
  • Vi modtager derfor provision fra forhandlere, hvoraf denne provision variere alt efter forhandler eller brand.
  • Affiliate marketing foregår på den måde, at hvis der foretages et køb ved hjælp afet besøg af en kunde gennem vores guide eller hjemmeside, modtager vi en vis procentvis provision. 
  • Provisionen vil dog annulleres, hvis varen eller produktet returneres. Derfor anbefaler vi ikke produkter af ringe kvalitet, da vi ønsker den bedste kvalitet for vores kunder.


Hvis du har yderligere spørgsmål til vores guides, metoder, retningslinjer og test er du velkommen til at kontakte os på denne mail: kontakt@pkmedier.dk eller gennem nedenstånde kontaktformular: