En blender til enhver lejlighed fra OBH Nordica

Denne producent tilbyder en lang række blendere, som hver har nogle super smarte funktioner. Laver du store portioner smoothie ad gangen til den store søndagsmorgenmad til hele familien, eller skal du blot selv have en hurtig to go smoothie med i hånden på en travl hverdagsmorgen, så har OBH Nordica blenderen, du leder efter.

Grøntsagssmoothie

Hvorfor er dette en god blender?

OBH Nordica producerer rigtig mange gode, smarte og funktionelle produkter, hvoraf deres Smoothie Twister er et godt produkt at fremhæve. Dette produkt er en blender, som er mulig at aftage fra maskinen, så du efter dit blend kan tage din smoothie med to go. 

Denne maskine har ikke mange forskellige funktioner, og er bedst til at lave en shake eller andre læskende drikke. Denne twister model er langt mere slank og simpel i designet, som gør den nem at have med på farten efter. Disse koster ofte ikke mere end 5-600 kr.

Hvis du er til de lidt større maskiner, som også kan blende større mængder, frosne bær og isterninger, så har OBH Nordica også store køkkenmaskiner, som blender til perfektion. Her kan du blive ejer af alt fra en simpel model til 6-700 kr. og helt op til knapt 2.000 kr. 

OBH Nordica elsker kvalitet og deres produkter afspejler netop det, men hvor der fortsat er produkter for alle typer og prisklasser. Det kan afhænge af behov og ønsker, hvilken maskine der passer bedst til dig. Du kan også komme forholdsvis langt blot med en standard blender – specielt til smoothie eller ej.

Deres smoothie blender fås i mange former, farver og størrelser. Derudover har de alle også forskellige programmer, indstillinger, hastighedsindstillinger og meget andet. En “high speed-blender” er til eksempel en blender med knive som roterer med mindst 30.000 omdrejninger i minuttet.

OBH Nordica fremhæver selv at disse high-speed blendere udover is, bær og andre smoothie elementer også kan knuse og hakke nødder og kerner. Hvilket indikerer noget om kraften på disse maskiner. 

Nogle af deres modeller, blandt andet UltraBlend Boost, kan derudover også lave og blende varm suppe, så du nemt kan komme alle dine ingredienser i maskinen og sætte den i kan med at hakke og blende dine råvarer til en lind varm masse. 

Mulighederne er mange, og OBH Nordica er et af de førende brands indenfor køkkenudstyr og -redskaber på markedet. Hvis du vil se endnu mere til andre modeller og brands, kan du læse vores store guide over de bedste smoothie blender i 2022

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.