OBH Nordica Citruspresser Elixir

Dette er den perfekte citruspresser som fås i en god størrelse og til en god pris. Lav hurtigt lækkert friskpresset juice med dette produkt.

Citruspresser bedste i test - Overblik over saftpresser 2022​

Denne citruspresser er en mindre model, som dog kan presse en stor mængde af saft ad gangen. Den er samtidig hurtigt og kan derfor give dig lækker saft på få minutter. Den kommer i et flot og kompakt design i rustfrit stål, som er flot på køkkenbordet. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Du starter maskinen ved at presse håndtaget ned over frugten, så saften derefter bliver ført ud gennem tragten og videre ned i dit glas. Den er desuden nem at rengøre, da delene kan komme direkte i opvaskemaskinen. Den har en effektivitet på 100 W, hvilket gør den til en kraftfuld maskine. Den indeholder dobbeltrotation, så den kan køre begge veje, og derved give dig mest juice ud af frugten. 

Med et enkelt klik kan du stoppe juicen, så den ikke drypper på bordet, hvilket gør den meget praktisk. Det er en elektrisk maskine som er rigtig god til prisen, og som ofte kan findes på tilbud, hvilket er hver at holde øje med. 

En anden fordel er, at du har mulighed for at gemme ledningen væk inden i selve maskinen, så den ikke behøver at ligge fremme og se rodet ud. Dens gode størrelse gør også, at den nemt kan opbevares fremme eller i stedet gemmes væk i køkkenskabet.


Fuld liste over test af citruspresser