Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » OBH Nordica airfryer – easy fry classic, xxl og deluxe ​

OBH Nordica airfryer – easy fry classic, xxl og deluxe ​

OBH airfryer

Når du skal tilberede et måltid af enten større eller mindre kaliber, kan det være en stor hjælp at anskaffe sig en airfryer, der kan hjælpe til og sikre en veltilberedt middag. OBH Nordica tilbyder klassiske og solide modeller, der kan anvendes af alle, der elsker mad.​

Madlavnning kan være tidskrævende og omfangsrigt – og det kan det uanset, hvilken dag på ugen det er, og hvor mange, der skal tilberedes mad til. Det er derfor et praktisk valg at have en airfryer i sit køkken, der kan klare tilberedningen af et hvert måltid for dig.

Airfryer fra OBH – din køkkenhjælper ​

OBH tilbyder flere modeller affrituregryder, som kan tilpasses dine behov. Er I en stor familie, kan I sagtens finde en airfryer, der kan tilberede mad til op til otte portioner ad gangen. 

Desuden er OBH Nordica kendt for sit solide håndværk, og du er dermed sikret en slidstærk og kopentent køkkenmaskine. Du kan med god samvittighed anskaffe dig en airfryer fra dette mærke, da den vil være af rigtig god kvalitet. 

Du behøver ikke at gå i tænkeboks i dagligdagen, da en frituregryde kan tilberede alverdens retter. Maskinen kan anvendes på lige fod med en almindelig ovn, herudover kan den stege både med og uden friture. 

Opgrader dit køkken med en airfryer og opdag en helt ny måde, at lave mad på. 

obh airfryer

Nordic sense airfryer ovn 12 l & 5 l​

Dét der gør en airfryer særligt funktionel er, at du ikke behøver at tilsætte en masse olie, da den sagtens kan fremstille lækre retter og tilbehør uden brug af olie eller blot en lille smule. På denne måde kan du spise både sundt og varieteret, selvom du vil tilberede alle dine måltider på din nye køkkenhjælper. 

Med en airfryer fra OBH Nordica kan du både tilberede helt nyindkøbte, friske råvarer, men du kan også tilberede mad, som er frossen. Desuden skal du ikke spekulere på, om du både kan få kød, kartfofler og grøbtssager til din middagsmad. Maskinen besidder en masse indstillinger, der muliggør, at du kan få tilberedt alverens typer af mad. 

Her kan du læse mere om andre airfryer.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping.com
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll til toppen