Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » OBH airfryer xxl Nordica easy fry – anmeldelse og tilbehør

OBH airfryer xxl Nordica easy fry – anmeldelse og tilbehør

OBH airfryer

Leder du efter en god køkkenmaskine til 2023? OBH airfryer xxl Nordica easy fry, vi har samlet den fulde anmeldelse samt det tilbehør du skal bruge til maskinen.

Når du skal tilberede et måltid af enten større eller mindre kaliber, kan det være en stor hjælp at anskaffe sig en airfryer, der kan hjælpe til og sikre en veltilberedt middag. OBH Nordica tilbyder klassiske og solide modeller, der kan anvendes af alle, der elsker mad.​

Madlavning kan være tidskrævende og omfangsrigt – og det kan det, uanset hvilken dag på ugen det er, og hvor mange, der skal tilberedes mad til. Det er derfor et praktisk valg at have en airfryer i sit køkken, der kan klare tilberedningen af et hvert måltid for dig.


Vi vurderer i denne artikel de forskellige airfryere fra OBH Nordica, som alle har nogle rigtig gode kvaliteter, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal gøre madlavning lidt nemmer, lidt sprødere og meget mere oplevelsesrig.


Den bedste OBH airfryer xxl Nordica easy fry

Der findes som sagt flere forskellige modeller, men hvilken er egentlig den bedste? Vi har vurderet dem ud fra forskellige kriterierer.

  • Bedste samlet set: OBH Actrifry Genius XL
  • Bedste størrelse: OBH Nordica Ultimate Fry

Herunder finder du uddybning for, hvorfor vi har valgt netop de udvalgte som vores favoritter inden for de forskellige kategorier.


OBH nordica airfryer

Bedste samlet set

OBH Nordica Genius XL

Prisklasse: 1.699 – 2.499 kr.

Kapacitet: 1,7 kg

Funktioner: 9 forudindstillede indstillingsprogrammer

Derfor er OBH Nordica Genius XL airfryer den bedste samlet set

Vi er især begejstrede for den høje brugervenlighed, som følger med dette produkt, da der ingen knapper findes, som man ikke ved, hvad man skal bruge til, og så er den yderst nem at sætte i gang og anvende.

Det særligt smarte ved denne OBH airfryer er, at den bevæger fødevarerne rundt, så du er sikker på, at der ikke er noget, der brænder sig fast, at alle stykker får den samme tilberedning  hele vejen rundt, samt at der sikres god sprødhed og tilberedning.

>> Læs om OBH Nordica Genious XL airfryer her


Bedste størrelse

OBH Nordica Ultimate Fry

Prisklasse: 1.799 kr.

Kapacitet: 1,2 kg

Funktioner: 8 forudindstillede indstillingsprogrammer

Derfor er OBH Nordica Ultimate Fry den bedste størrelse

Vi har valgt denne OBH airfryer som den bedste inden for denne kategori, fordi den har et skarpt design, som gør den lille og håndterbar, men som stadig har en stor kapacitet for sin størrelse. Ønsker du derfor en airfryer, der ikke fylder for meget, men samtidig ikke kun kan indeholde tre pomfritter, så er det denne.


OBH airfryer xxl tilbud – find tilbehør ​

OBH tilbyder flere modeller af frituregryder, som kan tilpasses dine behov. Er I en stor familie, kan I sagtens finde en airfryer, der kan tilberede mad til op til otte portioner ad gangen. 

Desuden er OBH Nordica kendt for sit solide håndværk, og du er dermed sikret en slidstærk og kompetent køkkenmaskine. Du kan med god samvittighed anskaffe dig en airfryer fra dette mærke, da den vil være af rigtig god kvalitet. 

Det er altså en unik maskine denne OBH airfryer xxl Nordica easy fry, find også det relevante tilbehør her på siden.

Produktspecifikationer

  • Producent: OBH Nordica
  • Producentens varekode: 1510002223
  • Varenummer: OBHFW2018S0


Vægt og dimensioner

  • Bruttomål: 414 x 414 x 445 mm
  • Nettovægt: 9 kg
  • Bruttovægt: 9.7 kg

Du behøver ikke at gå i tænkeboks i dagligdagen, da en frituregryde kan tilberede alverdens retter. Maskinen kan anvendes på lige fod med en almindelig ovn, herudover kan den stege både med og uden friture. 

Opgrader dit køkken med en airfryer og opdag en helt ny måde at lave mad på.
Der er mange fordele ved en airfryer, så hvorfor gå glip af dem?

obh airfryer

Det gode ved en airfryer

Dét, der gør en airfryer særligt funktionel, er, at du ikke behøver at tilsætte en masse olie, da den sagtens kan fremstille lækre retter og tilbehør uden brug af olie eller blot en lille smule. På denne måde kan du spise både sundt og varieret, selvom du vil tilberede alle dine måltider på din nye køkkenhjælper.

Med en airfryer fra OBH Nordica kan du både tilberede helt nyindkøbte, friske råvarer, men du kan også tilberede mad, som er frossen. Desuden skal du ikke spekulere på, om du både kan få kød, kartfofler og grøbtssager til din middagsmad. Maskinen besidder en masse indstillinger, der muliggør, at du kan få tilberedt alverens typer af mad. 

Her kan du læse mere om andre airfryer.

Det kan du lave i en OBH Nordica airfryer

Ja, i virkeligheden, kan du jo tilberede nærmest alting i din air fryer. Derfor kan du naturligvis også anvende din OBH Nordica airfryer til at tilberede alt fra flæskestegen til pommes frites. Du kan altså med andre ord tilberede en hel middag i din airfryer.

Vi vil her give dig nogle fifs til, hvad du kan tilberede i din OBH Nordica airfryer, så du kan få noget lækkert at spise hver eneste dag – på en nem, lækker og lidt sundere måde, netop fordi en OBH Nordica airfryer bruger mindre fedt og olie, end du skal bruge i en ovn eller frituregryde, for at få samme resultat.

Kød

Du kan lave alle mulige former for kød i airfryeren. Dette gælder både noget så lækkert som en roastbeef, såvel som en flæskesteg, kylligelår med sprødt skin og meget, meget mere.

Skal du eksempelvis tilberede kylling, kan du sagtens vælge at smide en hel kylling i din OBH Nordica airfryer. Her vil du få et lækkert resultat med saftig kylling og sprødt skin hele vejen rundt på kyllingen. Dette sker, netop fordi den varme luft cirkuleres rundt om kyllingen.

Fisk

Skal du have mere fisk i hverdagen, kan du med fordel bruge din OBH Nordica airfryer, for med den får du nemlig skøn, saftig fisk. Du kan med fordel, eksempelvis, selv panerede rødspættefiletter i panko og tilberede dem i airfryeren. Her vil du få de sprødeste fiskefiletter med saftig fisk.

Du kan også vælge at tilberede forskellige former for indbagt fisk eller stykker af fisk, eksempelvis laksefilet-stykker, med lækker pesto eller citroner på toppen.

Grøntsager

Skal du have sprøde kartofler, lækkert grønt, eller måske en vegetarret, som ratatouille, så kan du med fordel tilberede det i din OBH Nordica airfryer. Du kan nemlig både få sprøde og saftige grøntsager, og endda frosne grøntsager kan klare en tur i din OBH Nordica airfryer.

Du kan vælge at skifte de klassiske pommes frites ud med bønnefritter, der er et sundere alternativ, som smager uhyre godt. Ellers kan både blomkål, rosentål og lignende grøntsager også sagtens få en tur i airfryeren, og derefter bruges som snack med en lækker dip, eller som tilbehør til din hovedret.

Desserter

Ikke nok med, at du kan tilberede alt det ovenstående i din OBH Nordica airfryer, og meget mere, i airfryeren, så kan du også lave desserter, herunder muffins og kager, som du kan servere med god samvittighed.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping.com
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll to Top