NutriBullet smoothie blender

Med NutriBullet kan du blive ejer af en lille, smart og meget funktionel maskine, som du kan tage med på farten, når du skal bruge din mad eller drikkelse mens du er på vej ud af døren. Denne NutriBullet smoothie blender Pro er lavet specielt til at du kan tage den med ud af døren, eller lave din shake direkte i maskinen.

sage blender

Hvorfor er dette en god blender?

Deres smoothie blender er skabt i et lækkert design, men hvor der også er kræset for den funktionelle detalje i form af skarpe knive, 900 watt i motoren og rigtig god plads i beholderen – som er på 1 liter.

Med dens 900 watt kan den hurtigt og kraftigt blende din drik eller dine madvarer effektivt. Du kan lave en smoothie på mindre end 60 sekunder. Tilsæt alle dine råvarer og bær i maskinen, og lad den køre det hele til en lind masse.

Beholderen på 1 liter er en stor beholder, sammenlignet med andre modeller i samme produkt kateogi. Ofte findes disse smoothie blender med beholdere på 0,5 liter. Det er derfor en god maskine til dig, som ønsker en større mængde med på farten.

NutriBullet laver udover denne enkelte model også en masse andre, som kan passe dine præcise behov. De laver både en mindre størrelse med færre watt og en større med flere watt.

Du finder blandt andet også en NutriBullet model på 1700 watt, som har flere skålstørrelser på blandt andet 1,3 liter og 1 liter. Hvor du både får to go funktionen og en normal blender skål og kande.

Denne model – NutriBullet RX – har udover sine mange krafter også en opvarmningsfunktion, som gør at du kan lave supper og saucer i maskinen også.

Med en maskine fra NutriBullet får du uanset hvilken model du vælger en kraftig maskine, som både er simpel af udseende og i sine funktioner. Men hvor der ikke bliver gået på kompromis med blender kvaliteten.

Gå på udkig hos NutriBullet og deres mange produkter. Alt efter dit behov findes der med sikkerhed en maskine som passer netop det behov. Det kan afhænge af om du er en større familie, som ofte benytter sig af maskinen eller er en enkelt beboer, som til tider blot skal have sig en shake, og derfor kun har behov for den lille model.

Vi har udover NutriBullet produkter samlet en stor guide over forskellige modeller og brands, som har lavet de bedste smoothie blender i 2022, som du kan finde en masse inspiration i. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.